עזרה בטלוויזיה לחדר שינה
הי , מחפש עזרה בבחירת טלוויזיה לחדר השינה שלי ושל אשתי .
הנה מספר נתונים :
מרחק צפייה : 2.4 מטר
גודל באינצ'ים רצוי :32 או 42 אינץ'
טווח מחירים - תקציב [:1300 ש"ח ל-32' ו2500 ש"ח ל-40' .
חשוב לי שתהיה איכות צפייה טובה – זו טלוויזיה לחדר שינה אז בעיקר נראה בה תכניות של פריים טיים בערבים ולעתים סרטים . חשוב שיהיה עידן פלוס מובנה מהתקן DVBT2 שמשדר באיכות HD וגם חשוב שיהיו 2 חבורי HDMI,כניסת USB ושתהיה דקה מאחר והיא תהיה במעבר של חדר השינה.
לעתים אחבר מחשב בכניסת HDMI וDOK לצפייה בסרטים.
רב הצפיות הם סרטים , תכניות פריים טיים בערוצים 1,2,10 ונצפה בטלוויזיה זו נצפה כשעה ביום .
חדר השינה חשוך ולעתים אור מנורה דולקת בחדר השינה כשבחוץ חשוך .
מה אתם ממליצים ?
תודה על העזרה .
הנה מספר נתונים :
מרחק צפייה : 2.4 מטר
גודל באינצ'ים רצוי :32 או 42 אינץ'
טווח מחירים - תקציב [:1300 ש"ח ל-32' ו2500 ש"ח ל-40' .
חשוב לי שתהיה איכות צפייה טובה – זו טלוויזיה לחדר שינה אז בעיקר נראה בה תכניות של פריים טיים בערבים ולעתים סרטים . חשוב שיהיה עידן פלוס מובנה מהתקן DVBT2 שמשדר באיכות HD וגם חשוב שיהיו 2 חבורי HDMI,כניסת USB ושתהיה דקה מאחר והיא תהיה במעבר של חדר השינה.
לעתים אחבר מחשב בכניסת HDMI וDOK לצפייה בסרטים.
רב הצפיות הם סרטים , תכניות פריים טיים בערוצים 1,2,10 ונצפה בטלוויזיה זו נצפה כשעה ביום .
חדר השינה חשוך ולעתים אור מנורה דולקת בחדר השינה כשבחוץ חשוך .
מה אתם ממליצים ?
תודה על העזרה .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי ממליץ לבדוק את סמסונג J5500 (יש 40 ו43 אינצ') או את הJ5100 אם אתה לא צריך את כל אופציות הסמארט.
אם הצפיה הולכת להיות בחדר חשוך יחסית, לפי דעתי צריך לקחת טלויזיה עם פאנל VA בשביל שחורים עמוקים יותר, לכן רוב טלויזיות LG, נופלות מיד, ויש לבחור בקפידה דגם שהפאנל בו לא IPS.
אם הצפיה הולכת להיות בחדר חשוך יחסית, לפי דעתי צריך לקחת טלויזיה עם פאנל VA בשביל שחורים עמוקים יותר, לכן רוב טלויזיות LG, נופלות מיד, ויש לבחור בקפידה דגם שהפאנל בו לא IPS.
הי , עשיתי שעורי בית .
מבחינת נתונים התרשמתי מטלוויזית 32 אינץ של LG מדגם :
LG 32LF595Z LED
הנתונים שהרשימו אותי היא כך שלטלוויזיה יש ממיר DVB-T2 לשדורי עידן פלוס בהם אנו צופים לרוב וזו טלוויזיה עם WIFI ו- smart tv .
לינק לזאפ :
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=907828
מה אתם חושבים ?
LG 32LF595Z LED
הנתונים שהרשימו אותי היא כך שלטלוויזיה יש ממיר DVB-T2 לשדורי עידן פלוס בהם אנו צופים לרוב וזו טלוויזיה עם WIFI ו- smart tv .
לינק לזאפ :
מה אתם חושבים ?
לא נראה לי מסך אטרקטיבי בשיקלול מחיר וגודל.
מטווח הגדלים שלך הייתי מחפש 40-42", אם כי לי לדעתי למרחק כזה עדיף יותר מזה.
בכל המסכים יש ממיר DVB-T. ייתכן שבחלקם הוא לא DVB-T2, אבל נראה לי שבדגמים מודרניים זה אמור להיות.
WiFi/סמארט לא נראה לי כשיקול חשוב, במיוחד שאפשר להוסיף דבר דומה ע"י מכשיר חיצוני לא יקר, שגם יעשה את זה טוב יותר.
עובי רוב המסכים דומה, בטווח של סנטימטרים ספורים. אם זה באמת שיקול משמעותי, תתחיל לסנן מסכים לפיו.
כמו שאמר TheCoolest, למסכי LG יש שחורים גרועים יותר, מה שיהיה מובחן במיוחד בחדר חשוך. היתרון שלהם הוא פחות שינוי בתמונה כשמסתכלים מזוויות צפיה צידיות.
מטווח הגדלים שלך הייתי מחפש 40-42", אם כי לי לדעתי למרחק כזה עדיף יותר מזה.
בכל המסכים יש ממיר DVB-T. ייתכן שבחלקם הוא לא DVB-T2, אבל נראה לי שבדגמים מודרניים זה אמור להיות.
WiFi/סמארט לא נראה לי כשיקול חשוב, במיוחד שאפשר להוסיף דבר דומה ע"י מכשיר חיצוני לא יקר, שגם יעשה את זה טוב יותר.
עובי רוב המסכים דומה, בטווח של סנטימטרים ספורים. אם זה באמת שיקול משמעותי, תתחיל לסנן מסכים לפיו.
כמו שאמר TheCoolest, למסכי LG יש שחורים גרועים יותר, מה שיהיה מובחן במיוחד בחדר חשוך. היתרון שלהם הוא פחות שינוי בתמונה כשמסתכלים מזוויות צפיה צידיות.
·אני אמור לקבל את הטלוויזיה הזו היום אז אכתוב היום או מחר איך היא.odedidush כתב:הי , עשיתי שעורי בית .
LG 32LF595Z LED
לינק לזאפ :
מה אתם חושבים ?...
גם לי היו אותם שיקולים כמו שלך בעיקר בתחום ה dvb-t וה smart tv.
התרשמות ראשונית מ 32LF595Z
@odedidush
·
שיחקתי קצת עם ה 32LF595Z LG והינה סיכום התרשמות ראשוני:
הערה: הטלוויזיה היחידה שאני יכול להשוות אליה היא LG smart "55 מלפני שלוש וחצי שנים.
1. ללא קשר לטלוויזיה עצמה, 32" קצת קטן למרחק של 2.8 מ' שיש לנו בחדר שינה. בדיעבד היינו צריכים לקחת לפחות 40".
2. איכות התמונה טובה מאד עבור תכני שמזרימים מ youtube ועבור הזרמת קבצים HD מהרשת המקומית.
3. לא חיברתי לה (ולא מתכוון לחבר) מקורות HDMI. ההזרמה דרך ה WIFI המובנה פועלת סבבה וגם סלקום TV עובד סבבה.
4. הקליטה של עידן+ בסדר יחסית לקליטה הגרועה שיש באיזור שלי באופן כללי.
·
שיחקתי קצת עם ה 32LF595Z LG והינה סיכום התרשמות ראשוני:
הערה: הטלוויזיה היחידה שאני יכול להשוות אליה היא LG smart "55 מלפני שלוש וחצי שנים.
1. ללא קשר לטלוויזיה עצמה, 32" קצת קטן למרחק של 2.8 מ' שיש לנו בחדר שינה. בדיעבד היינו צריכים לקחת לפחות 40".
2. איכות התמונה טובה מאד עבור תכני שמזרימים מ youtube ועבור הזרמת קבצים HD מהרשת המקומית.
3. לא חיברתי לה (ולא מתכוון לחבר) מקורות HDMI. ההזרמה דרך ה WIFI המובנה פועלת סבבה וגם סלקום TV עובד סבבה.
4. הקליטה של עידן+ בסדר יחסית לקליטה הגרועה שיש באיזור שלי באופן כללי.