יכול להיות שה Quattro מקליט באיכות נמוכה יותר ב primetime?
אהלן,
קיבלתי השבוע את הquattro ונראה לי שהתוכנית ב Quattro מוקלטות באיכות נמוכה יותר. ממש אפשר לראות את בתמונה מפוקסלת.
הממיר אגב מקליט את ערוץ 10 ו 2 (יאנו sd)
עוד שאלה האמת אני נזכר זה שמשום מה בחצי מהפעמים הממיר לא הקליט את התוכנית היום שהיה בערוץ 10. לא הצלחתי להבין מדוע..
קיבלתי השבוע את הquattro ונראה לי שהתוכנית ב Quattro מוקלטות באיכות נמוכה יותר. ממש אפשר לראות את בתמונה מפוקסלת.
עוד שאלה האמת אני נזכר זה שמשום מה בחצי מהפעמים הממיר לא הקליט את התוכנית היום שהיה בערוץ 10. לא הצלחתי להבין מדוע..
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
היו פה עוד כמה שאמרו זאת כנראה שהממיר מבצע דחיסה משמעותית וזו הסיבה לכך.
חבל שיס עשו זאת ולא השאירו את ההקלטות זהות למקור והעדיפו לדחוס את התכנים המוקליטים בממיר הזה.
יס מעדיפים כנראה שטח אחסון על פני איכות מכוון שיש לממיר הזה 8 טיונרים ואפשר להבין מפה עד כמה מהר אפשר למלאות את הדיסק הקשיח.
חבל שיס עשו זאת ולא השאירו את ההקלטות זהות למקור והעדיפו לדחוס את התכנים המוקליטים בממיר הזה.
יס מעדיפים כנראה שטח אחסון על פני איכות מכוון שיש לממיר הזה 8 טיונרים ואפשר להבין מפה עד כמה מהר אפשר למלאות את הדיסק הקשיח.
·הייboim כתב:אהלן,
עוד שאלה האמת אני נזכר זה שמשום מה בחצי מהפעמים הממיר לא הקליט את התוכנית היום שהיה בערוץ 10. לא הצלחתי להבין מדוע.....
זה נכון האיכות מעט ירודה בהקלטה של פריים טיים בנוסף שמעתי מטכנאי של yes שיש בעיית הקלטות והם מחליפים ממיר ללקוח בגלל זה
לי החליפו . לפני שבוע וחצי חזרתי לyes ולא אמרו לי שהממיר לא יציב כרגע גם השלט כמעט ולא מגיב צריך 2-3 לחיצות כדי לבצע פעולות שונות בשירות הvod זה הכי מורגש אצלי החלפתי סוללות כמה פעמים . אגב הממיר הראשון שלי ממש הוציא להבה של אש בחיבור לחשמל ויש רעש של זרם במסך מידי פעם אני ממש מקווה שזה לא שידור חוזר של החברה המתחרה ושזה לא גורם נזק לטלויזיות
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כל הפריים טיים הזה שווה ל ^%$ - חצי מהתוכניות הוא לא מקליט... (אצלי זה מכוון לערוץ 5 ו 5 פלוס)
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
חבר'ה זה ממיר חדש מין הסתם שהיו תקלות.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לדעתי היו חייבים לתת יציאה אופטית לשמע,
מלבד זאת אני לא חווה בשלושת הקוואטרו תקלות משמעותיות,שמפריעות לצפיה.
התוכנה של הקווטרו תירד גם לממירים האחרים ושם זה יגרום לבלאגאן ,עד שתהיה התאמה בין החומרה לתוכנה.
מלבד זאת אני לא חווה בשלושת הקוואטרו תקלות משמעותיות,שמפריעות לצפיה.
התוכנה של הקווטרו תירד גם לממירים האחרים ושם זה יגרום לבלאגאן ,עד שתהיה התאמה בין החומרה לתוכנה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד