Ainol mini pc with Openelec
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
לילה טוב חברים,
אשמח לעזרה. אני מנסה להתקין אופנאלק על מכשיר מסוג אינול מיני PC ומשום מה אני לא מצליח. שיניתי בתפריט boot את סדר העלאה, כך שהאופציה הראשונה תהיה דרך דיסק און קי עליו מותקן בוט של אופנאלאק, אבל המערכת עולה באותו אופן כאילו לא ביצעתי דבר. האם למישהו יש רעיונות?
תודה מראש.
אשמח לעזרה. אני מנסה להתקין אופנאלק על מכשיר מסוג אינול מיני PC ומשום מה אני לא מצליח. שיניתי בתפריט boot את סדר העלאה, כך שהאופציה הראשונה תהיה דרך דיסק און קי עליו מותקן בוט של אופנאלאק, אבל המערכת עולה באותו אופן כאילו לא ביצעתי דבר. האם למישהו יש רעיונות?
תודה מראש.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

שוב שלום חברים, החלטתי לתת לזה סיכוי נוסף ואשמח מאוד לעזרת החברים בפורום.
האם ישנה דרך כלשהי להתקין OL על מחשב AINOL MINI PC (שתי מערכות הפעלה - WIN8.1 ואנדרואיד).
למרות כל הניסיונות שביצעתי נדמה כאילו יש חסימה כלשהי, אך אני מאמין שמישהו עם ידע רחב יותר משלי יצליח לעזור באיתור הפתרון.
תודה מראש!
האם ישנה דרך כלשהי להתקין OL על מחשב AINOL MINI PC (שתי מערכות הפעלה - WIN8.1 ואנדרואיד).
למרות כל הניסיונות שביצעתי נדמה כאילו יש חסימה כלשהי, אך אני מאמין שמישהו עם ידע רחב יותר משלי יצליח לעזור באיתור הפתרון.
תודה מראש!
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
היו כמה פוסטים של יותר מומחים ממני, שטענו שזה בעייתי להריץ OE על ATOM.
לדעתי, להתקין OE על משהו, אתה צריך שהמפתחים יצרו גרסה מתאימה לחומרה הספציפית, ואין משהו כזה.
בכל מקרה, אם אתה מתעקש, נסה להתקין את גרסת ה OE הפתוחה (לא יעודית) מהאתר שלהם, בהתאם למדריכים שיש שם.
לדעתי, להתקין OE על משהו, אתה צריך שהמפתחים יצרו גרסה מתאימה לחומרה הספציפית, ואין משהו כזה.
בכל מקרה, אם אתה מתעקש, נסה להתקין את גרסת ה OE הפתוחה (לא יעודית) מהאתר שלהם, בהתאם למדריכים שיש שם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסתבר שלא ניתן להתקין OE (או דיסטרו אחר של לינוקס) על המחשבים האלה עקב חוסר תאימות כלשהו של ה-UEFI (הביוס). בינתיים עוד לא מצאו דרך לעקוף את זה, עד כמה שהבנתי.
אני לא יודע אם ניתן לבצע התקנה מחדש של וינדוס ולאחד את המחיצות של הכונן.
אני לא יודע אם ניתן לבצע התקנה מחדש של וינדוס ולאחד את המחיצות של הכונן.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה חברים. מדובר במכשיר מצוין (לחדר שינה) אבל הנושא של חלונות ואנדרואיד פשוט מיותר (בעיקר בשל הנפח שנותר לעבודה בשל קיומן של שתי מערכות שונות). אקווה שיצליחו לפתור את הסוגיה בהמשך.
שוב, תודה על הערות והארות.
שוב, תודה על הערות והארות.