חוות דעת + המלצה לסאב
אהלן חברים, לילה טוב. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הסאב שלי (Morel SoundsuB9).
הרכיבים שנמצאים כרגע:
רסיבר: Harman Kardon - AVR142
רצפתיים קדמיים: Epos Acustics - Epic 5
אחוריים מדפיים: Tannoy - Mercury MX2-Light Maple
אחרי מחשבה רבה לגבי מה שמפריע לי כרגע במערכת הנוכחית הגעתי למסקנה שהסאב פשוט לא מורגש ולא מוחשי ולכן אותו אשדרג הפעם. המערכת משמשת בעיקר לשמיעת מוסיקה ולעיתים גם לסרטים. ראיתי את ההמלצות בפורום על ה SVS - PC2000 שמאוד משך את תשומת ליבי עוד לפני שבכלל שמעתי אותו-המראה שלו והנוכחות שלו מדהימה! והביקורות עליו מצויינות אבל לצערי אינני רוצה להכנס עכשיו להרפתקה של ייבוא אישי, גם מבחינה תקציבית, גם מבחינת עיסוק במשלוח וגם בעיית התמיכה-אין אבא ואמא בארץ לצערי. המשכתי לחפש וקיבלתי המלצה נוספת: Rel - T9 גם עליו הביקורות מצויינות אבל רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ואם אני בכיוון הנכון. אני כמובן פתוח להצעות נוספות ואשמח לשמוע המלצות על סאבים שונים, הדרישה שלי מהסאב הוא מהירות ודיוק בעיקר במקצבים מהירים וכמובן-שיהיה חזק משמעותית מהסאב שקיים כרגע. טווח התקציב לעניין הינו 6K וכן אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה מה שמתאפשר לי כרגע. סגנון מוסיקה עיקרי: היפ הופ ורוק. תודה מראש לעוזרים.
הרכיבים שנמצאים כרגע:
רסיבר: Harman Kardon - AVR142
רצפתיים קדמיים: Epos Acustics - Epic 5
אחוריים מדפיים: Tannoy - Mercury MX2-Light Maple
אחרי מחשבה רבה לגבי מה שמפריע לי כרגע במערכת הנוכחית הגעתי למסקנה שהסאב פשוט לא מורגש ולא מוחשי ולכן אותו אשדרג הפעם. המערכת משמשת בעיקר לשמיעת מוסיקה ולעיתים גם לסרטים. ראיתי את ההמלצות בפורום על ה SVS - PC2000 שמאוד משך את תשומת ליבי עוד לפני שבכלל שמעתי אותו-המראה שלו והנוכחות שלו מדהימה! והביקורות עליו מצויינות אבל לצערי אינני רוצה להכנס עכשיו להרפתקה של ייבוא אישי, גם מבחינה תקציבית, גם מבחינת עיסוק במשלוח וגם בעיית התמיכה-אין אבא ואמא בארץ לצערי. המשכתי לחפש וקיבלתי המלצה נוספת: Rel - T9 גם עליו הביקורות מצויינות אבל רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ואם אני בכיוון הנכון. אני כמובן פתוח להצעות נוספות ואשמח לשמוע המלצות על סאבים שונים, הדרישה שלי מהסאב הוא מהירות ודיוק בעיקר במקצבים מהירים וכמובן-שיהיה חזק משמעותית מהסאב שקיים כרגע. טווח התקציב לעניין הינו 6K וכן אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה מה שמתאפשר לי כרגע. סגנון מוסיקה עיקרי: היפ הופ ורוק. תודה מראש לעוזרים.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
היי,
כבעלים של ה PC-2000 אני יכול שהמפלצת הזאת מטורפת!!!!
אני בעיקר רואה סרטים (והופעות מידי פעם) והעוצמה והדיוק והפאנץ הזה שמרגישים בבטן הוא מדהים.
גם אני ייבאתי אותו מחו"ל ללא שום בעיות (האמן לי חצי מהמערכת שלי מחו"ל) ככה שאת זה לא הייתי מגדיר בעיה.
לגבי נושא האחריות אז אין ולא יהיה שירות כמו שיש בחו"ל (למעט חריגים פה בארץ) מה עוד שעכשיו יש יבואן רשמי שהם פיוצ'ר.
שווה לך לשקול שנית לדעתי
תתחדש
יניב
כבעלים של ה PC-2000 אני יכול שהמפלצת הזאת מטורפת!!!!
אני בעיקר רואה סרטים (והופעות מידי פעם) והעוצמה והדיוק והפאנץ הזה שמרגישים בבטן הוא מדהים.
גם אני ייבאתי אותו מחו"ל ללא שום בעיות (האמן לי חצי מהמערכת שלי מחו"ל) ככה שאת זה לא הייתי מגדיר בעיה.
לגבי נושא האחריות אז אין ולא יהיה שירות כמו שיש בחו"ל (למעט חריגים פה בארץ) מה עוד שעכשיו יש יבואן רשמי שהם פיוצ'ר.
שווה לך לשקול שנית לדעתי
תתחדש
יניב
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·orku כתב:אבל לצערי אינני רוצה להכנס עכשיו להרפתקה של ייבוא אישי, גם מבחינה תקציבית, גם מבחינת עיסוק במשלוח וגם בעיית התמיכה-אין אבא ואמא בארץ לצערי......
מה שאתה אומר נשמה מוזר בעידן שבו כולם קונים הכל ברשת, וגם לא נכון.
יש יבואן לSVS, פיוצ'ר, הם אפילו נותנים תמיכה למי שקנה מחו"ל והמחירים שלהם כמו בחו"ל. כך שיש לך אבא ואמא ובן דוד.
חוץ מזה, אין פה שום "הרפתקה של ייבוא אישי" זה לא רכב ולא מוצר איזוטרי שדורש אישורים ממשרד התקשורת. בסה"כ סאב, הזמנה פשוטה וקלה, הכל מבוטח ואין חשש לבעיות רק יש המתנה גדולה למזמינים במשלוח ימי.
בלי קשר, חסר פה הרבה פרטים לגבי החדר והחלל, עוצמת שמע, מיקום הסאב ומה חסר לך עכשיו. את הסאב צריך להתאים למקום. יש גם כמה סוגים, כמו פתוח מול סגור.
הרי הרמקולים שלך יורדים עד 45, כך שאת רוב הבאס אתה מקבל איתם...מה אתה רוצה לקבל מסאב?
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לך לחנות פיוצר,תבקש לקחת הבית לניסיון את הסאב שלsvs ,הם מוכרים במחיר יבוא!
תבדוק אם זה מה שתרצה לקנות...
בהצלחה והנהה רבה
תבדוק אם זה מה שתרצה לקנות...
בהצלחה והנהה רבה
כיף חיים.
ראשית תודה רבה לכל מי שהתייחס והגיב.
אין ספק שלאחר ההסבר שלכם לגבי פיוצ׳ר ה svs חזר לתפוס את מקומו וכבר ביום ראשון אצור קשר עם פיוצ׳ר ונחליט סופית בתקווה לסיים עם זה. Bugy אין ספק שאני חלש יותר בתחום הרכישה באינטרנט ולכן היה לי החשש שכבר לא רלוונטי כרגע. לגבי גודל החדר לצערי הרב אין לי את הנתונים שלו כרגע (אהיה בבית רק במוצ"ש) ובהקשר לבית הבא-הוא אפילו לא בתכנון עדיין אבל אין ספק שהמע׳ תמשיך איתי לשם. מבחינת מה שחסר לי במערכת כיום זה הפאנץ׳ שהסאב מספק בניגוד לרמקולים שנותנים באס עמוק ועשיר אבל כמו שאתם יודעים-סאב זה סאב. נכון לכרגע נותר לי רק לקפוץ לפיוצ׳ר ולראות איך אני מתקדם משם ואם הסאב אכן מתאים בשילוב עם הרמקולים שלי. תודה רבה על כל העזרה! אעדכן מחר בהתאם
אין ספק שלאחר ההסבר שלכם לגבי פיוצ׳ר ה svs חזר לתפוס את מקומו וכבר ביום ראשון אצור קשר עם פיוצ׳ר ונחליט סופית בתקווה לסיים עם זה. Bugy אין ספק שאני חלש יותר בתחום הרכישה באינטרנט ולכן היה לי החשש שכבר לא רלוונטי כרגע. לגבי גודל החדר לצערי הרב אין לי את הנתונים שלו כרגע (אהיה בבית רק במוצ"ש) ובהקשר לבית הבא-הוא אפילו לא בתכנון עדיין אבל אין ספק שהמע׳ תמשיך איתי לשם. מבחינת מה שחסר לי במערכת כיום זה הפאנץ׳ שהסאב מספק בניגוד לרמקולים שנותנים באס עמוק ועשיר אבל כמו שאתם יודעים-סאב זה סאב. נכון לכרגע נותר לי רק לקפוץ לפיוצ׳ר ולראות איך אני מתקדם משם ואם הסאב אכן מתאים בשילוב עם הרמקולים שלי. תודה רבה על כל העזרה! אעדכן מחר בהתאם
אור