נטפליקס בישראל- איך זה עוזר לקודי?
כרגע אין תוסף שמנגן את הסרט בקודי.
מה שיש זה הצגה של התוכן בקודי עם כל הפרטים והניגון נעשה דרך הדפדפן (אתה יוצא מקודי) לכן גם אי אפשר להוריד לתוכן כתוביות.
מה שיש זה הצגה של התוכן בקודי עם כל הפרטים והניגון נעשה דרך הדפדפן (אתה יוצא מקודי) לכן גם אי אפשר להוריד לתוכן כתוביות.
·b2k כתב:כרגע אין תוסף שמנגן את הסרט בקודי.
מה שיש זה הצגה של התוכן בקודי עם כל הפרטים והניגון נעשה דרך הדפדפן (אתה יוצא מקודי) לכן גם אי אפשר להוריד לתוכן כתוביות....
לא מדוייק.
הקפצתי שירשור שלי מלפני שנתיים וחצי ובו הוראות כיצד ניתן לצפות בנטפליקס עם תרגום.
היום בשביל הספורט הגדרתי שוב את הכל וזה עובד, גם בנטפליקס וגם באמזון פריים.
ועכשיו גם ב 720p ( התקדמו בשנתיים האחרונות )
אופציה נוספת זה באפשרות להוריד את הסרטים והסדרות למחשב ואז לנגן אותם לוקאלית.
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
בשביל להריץ אותו (בלי הטריק של PO) צריך את Chromium או גרסה אחרת, שאמנם זמין אבל יש בעיה עם DRM אתו מבחינת הפאי.nisim2045 כתב:·תודה רבה על המידע......
מעניין למה?
הייתי בטוח שקודי בנוי קרוס-פלטפורם...
בלי קשר: יכול לאשר שהטריק של Playon יחסית מוכר באינטרנט ועובד כמו שצריך, אבל מעטים המשתמשים בו.
איפה השרשור?dondi כתב: לא מדוייק.
הקפצתי שירשור שלי מלפני שנתיים וחצי ובו הוראות כיצד ניתן לצפות בנטפליקס עם תרגום.
היום בשביל הספורט הגדרתי שוב את הכל וזה עובד, גם בנטפליקס וגם באמזון פריים.
ועכשיו גם ב 720p ( התקדמו בשנתיים האחרונות )
אופציה נוספת זה באפשרות להוריד את הסרטים והסדרות למחשב ואז לנגן אותם לוקאלית....
http://www.hometheater.co.il/vt191346.html
יש לקחת בחשבון שכנראה playon צריכים לפתוח את האפשרות של נטפליקס מהמדינות החדשות העובדות איתן.
אצלי זה עובד בינתיים רק עם dns.
יש לקחת בחשבון שכנראה playon צריכים לפתוח את האפשרות של נטפליקס מהמדינות החדשות העובדות איתן.
אצלי זה עובד בינתיים רק עם dns.
יש לי שאלה,
בצעתי התקנה של playon והגדרתי אותו כשרת UPNP ב-KODI ונראה שזה עובד. עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לבצע חיפוש בקודי לתוכן מסויים בקבצים שנמצאים בUPNP של playon? או לטעון את התוכן לקיר סרטים וסדרות?
כי אם אפשר לעשות חיפוש ישירות מקודי זה די מסורבל....
תודה מראש
בצעתי התקנה של playon והגדרתי אותו כשרת UPNP ב-KODI ונראה שזה עובד. עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לבצע חיפוש בקודי לתוכן מסויים בקבצים שנמצאים בUPNP של playon? או לטעון את התוכן לקיר סרטים וסדרות?
כי אם אפשר לעשות חיפוש ישירות מקודי זה די מסורבל....
תודה מראש