מבקש המלצה עבור DVD שקורא DVIX עד 750 ש"ח
-
ADinstruments
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
לאחרונה נתקלתי בבעיה שלא חשבתי שתהיה כל כך קשה: אני צריך לקנות DVD שקורא DVIX אבל במידות מאוד מאוד בעייתיות.
גובה: עד 8 ס"מ
רוחב: עד 41 ס"מ
עומק: עד 35 ס"מ
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ומצאתי רק DVD של פיליפס שהראה תמונה גרועה, וDVD של פוג'י, שחוות הדעת עליו הייתה גרועה ביותר.
אם תוכלו לעזור לי במציאת DVD בגדלים הנתונים זה יהיה נהדר.
תודה רבה
לאחרונה נתקלתי בבעיה שלא חשבתי שתהיה כל כך קשה: אני צריך לקנות DVD שקורא DVIX אבל במידות מאוד מאוד בעייתיות.
גובה: עד 8 ס"מ
רוחב: עד 41 ס"מ
עומק: עד 35 ס"מ
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ומצאתי רק DVD של פיליפס שהראה תמונה גרועה, וDVD של פוג'י, שחוות הדעת עליו הייתה גרועה ביותר.
אם תוכלו לעזור לי במציאת DVD בגדלים הנתונים זה יהיה נהדר.
תודה רבה
-
ADinstruments
-
- חבר שרק התחיל

יצא, אך הוא גדול מדי בכמעט שניי ס"מ...
אם זה היה תלוי בי זה המכשיר שהייתי קונה, אבל המכשיר הוא לא לי אלא לבת משפחה קפדנית ביותר..
אם זה היה תלוי בי זה המכשיר שהייתי קונה, אבל המכשיר הוא לא לי אלא לבת משפחה קפדנית ביותר..
-
ADinstruments
-
- חבר שרק התחיל

אין אפילו מכשיר אחד מחברה מכובדת שמגיע במידות האלו? אפילו דגמים ישנים מתקבלים, כל עוד הם קוראים DVIX....
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
יש. KISS. דגם הזה מצויין ועומד במידות שלך. המחיר שלו אולי קצת יותר אבל שווה כל שקל. אפילו מבצע UPSCALING ל 1080i ובין המכשירים הבודדים בעולם שלא מיוצר במזרח (תוצרת דנמרק). הליבה שלו היא sigma (מערכת הפעלה של לינוקס).
http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=user
העיצוב שלו מדהים!
Width 29.7 cm
Depth 21 cm
גובה
http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=user
העיצוב שלו מדהים!
Width 29.7 cm
Depth 21 cm
גובה
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

מה שכן, יכול לבצע UPSCALING ל 1080i, אבל לזהות קובץ שמקורו 1080 (או כל מספר מעל 720).
מה הסיבה לכך?sickboy666 כתב:אין מצב שהוא מזהה רזולוציות גבוהות מ 720! כמו כל DVD אחר רגיל היום.
מה שכן, יכול לבצע UPSCALING ל 1080i, אבל לזהות קובץ שמקורו 1080 (או כל מספר מעל 720)....
למשל בזמנו, היה לי לזמן יחסית קצר DVD TOSHIBA SD640. כשניסיתי להריץ בו סרט DIVX ברזולוציה של 800X400, הוא הצליח להראות כמעט את התמונה על הפלאזמה(פלאזמת EDTV) חוץ מקו ירוק של חוסר מידע בצד הימני. אז אולי עם מקודד HIGH RESOLUTION DIVX זה אפשרי להציג רזולוציה כזאת כראוי?
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
יש לי שאלה קצת לא קשורה בקשר לDVDS שקוראים Divx עם כתובית.
ממשהו ניסה להריץ קובץ עם סאונד AC3 יחד עם כתוביות (לא מודבקות כמובן) ב383 של פיוניר, כי לי יש בעיה מוזרה מעט...
כשאני מכניס סרט שמחולק לשני חלקים בקידוד Xvid וסאונד AC3 הוא לא מראה לי את הכתוביות בחלק השני מה שמצריך הדבקה של הכתוביות שזה תהליך של שעה על כל קטע.
אז השאלה שלי היא אם משהו נתקל גם כן בבעיה הזאת ה383 של פיוניר או מכיר DVD אחר שאין לו את הבעיה הזאת?
ממשהו ניסה להריץ קובץ עם סאונד AC3 יחד עם כתוביות (לא מודבקות כמובן) ב383 של פיוניר, כי לי יש בעיה מוזרה מעט...
כשאני מכניס סרט שמחולק לשני חלקים בקידוד Xvid וסאונד AC3 הוא לא מראה לי את הכתוביות בחלק השני מה שמצריך הדבקה של הכתוביות שזה תהליך של שעה על כל קטע.
אז השאלה שלי היא אם משהו נתקל גם כן בבעיה הזאת ה383 של פיוניר או מכיר DVD אחר שאין לו את הבעיה הזאת?
יש לי את ה383, ואין לי את הבעיה הזאת, אך בגדול יש לDVD הזה בעיות קלות מאד עם כתוביות, שניתנות לתיקון בקלות. יכול להיות שבכלל לא צריך להתעסק עם זה כי אולי תיקון עדכני של SICKBOY תיקן כל בעיה עם הכתוביות, פשוט לא עדכנתי את הDVD כבר מזמן.
בכל מקרה, ברגע שאתה צופה בסרט עם כתובית, והכתובית לא מופיעה, תלחץ על PAUSE, תלחץ על FAST FORWARD ואז תלחץ על PLAY, והכתובית אמורה להיטען ולהופיע.
בכל מקרה, ברגע שאתה צופה בסרט עם כתובית, והכתובית לא מופיעה, תלחץ על PAUSE, תלחץ על FAST FORWARD ואז תלחץ על PLAY, והכתובית אמורה להיטען ולהופיע.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

amit_alcobi - תיצור תיקיות נפרדות לכל חלק של הסרט בנפרד.למרות שבעיה שלך ממש לא קיימת אצל אנשים אחרים?!
בכל מקרה, אם תחלק אותם לתיקיות נפרדות,הכל יעבוד פיקס.בטוח!
sunny_jim - אולי באמת כל המכשירים יצליחו להציג רזולוציה של 800.לא בדקתי בעצמי. מה שבטוח, שרזולוציות עד 720 מוצגות בצורה הנכונה.ורזולוציות של 1080 (במקור) לא מוצגות כלל במכשירי DVD הרגילים.מגבלה היא טכנית ולא בקושחה. אולי הטושיבה שלך היה משהו מיוחד?!
לגבי הפיוניר 393, ישנה קושחה חדשה שלא פורסמה באתר של פיוניר בארץ.היא עדיין נחשבת BETA, אבל היא נבדקה והכל יציב.
ישנם שיפורים רבים.בינתיים נמצאת רק אצלנו בפורום DIVX.
בכל מקרה, אם תחלק אותם לתיקיות נפרדות,הכל יעבוד פיקס.בטוח!
sunny_jim - אולי באמת כל המכשירים יצליחו להציג רזולוציה של 800.לא בדקתי בעצמי. מה שבטוח, שרזולוציות עד 720 מוצגות בצורה הנכונה.ורזולוציות של 1080 (במקור) לא מוצגות כלל במכשירי DVD הרגילים.מגבלה היא טכנית ולא בקושחה. אולי הטושיבה שלך היה משהו מיוחד?!
לגבי הפיוניר 393, ישנה קושחה חדשה שלא פורסמה באתר של פיוניר בארץ.היא עדיין נחשבת BETA, אבל היא נבדקה והכל יציב.
ישנם שיפורים רבים.בינתיים נמצאת רק אצלנו בפורום DIVX.
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

ועוד שאלה... ה383 עובר אוטומטית בין תיקיות?
ואיפה אפשר להשיג את העדכון האחרון?
ואיפה אפשר להשיג את העדכון האחרון?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

לא עובר.עוצר, ואז אתה עושה PLAY בתיקיה השניה. אבל אם שני הקבצים יחד בתיקיה, אז ה DVD עובר אוטומטית לקובץ השני.ואז, אתה צריך ללחוץ על כפתור SUBTITLE כדי לעבור לקובץ הכתוביות השני.
אולי תרשום לי כאן את שמות הקבצים שיש לך בעיה איתם?במדוייק!
אולי תרשום לי כאן את שמות הקבצים שיש לך בעיה איתם?במדוייק!
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

שמות הקבצים לא משנים כי אני משנה אותם לפני שאני צורב. לדוגמא:
Die hard CD1.avi
Die hard CD1.iw.srt
Die hard CD2.avi
Die hard CD2.iw.srt
Die hard CD1.avi
Die hard CD1.iw.srt
Die hard CD2.avi
Die hard CD2.iw.srt
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

ואתה בטוח שהבעיה קיימת בכל הדיסקים שבדקת עד עכשיו?
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

כן
XORO HSD 4000
מכשיר מצויין , קורא כתוביות עברית וכל הקודקים האחרונים, רוחבו 43 ס"מ גובה 5 ס"מ עומק23 ס"מ.