קליטה בעידן + (אם במושבות פ"ת): לאן לכוון את האנטנה?
שלום,
יש לי אנטנה על הגג לעידן +, בת כ שנה וחצי. האנטנה מכוונת לכיוון דרום מערב (גבעת שמואל). ראו מעולה כל התקופה האחרונה.
בשבועיים האחרונים - רואים עם הרבה רעשים דיגיטלים (ריבועים, מדי פעם, חוסר קול, דיליי וכו')
דיברתי עם מוקד עידן +. הם טענו שהיו הפרעות בשבועיים האחרונים אשר סודרו זה מכבר. הוא יעץ לי לכוון את האנטנה לכיוון בית העלמין ירקון.
אם אכן ממוקם משדר בבית העלמין ירקון?
במידה וכן - האם זהו משדר חדש, שלא היה קיים במאי 2014?
רצ"ב תמונות של האנטנה.
אגב, שכנים בבניין, שגם קולטים עידן +, התלוננו על הפרעות, אבל אלו הסתיימו אצלם לפני מספר ימים. אצלי, לעומת זאת, איכות התמונה השתפרה, אבל רחוקה מלהיות מעולה, כפי שהורגלצי אליה עד לפני שבועיים.
המקלט שלי הינו סטרימר עם עידן+ מובנה, של חברת TVIX, דגם 6640.
תודה
יש לי אנטנה על הגג לעידן +, בת כ שנה וחצי. האנטנה מכוונת לכיוון דרום מערב (גבעת שמואל). ראו מעולה כל התקופה האחרונה.
בשבועיים האחרונים - רואים עם הרבה רעשים דיגיטלים (ריבועים, מדי פעם, חוסר קול, דיליי וכו')
דיברתי עם מוקד עידן +. הם טענו שהיו הפרעות בשבועיים האחרונים אשר סודרו זה מכבר. הוא יעץ לי לכוון את האנטנה לכיוון בית העלמין ירקון.
אם אכן ממוקם משדר בבית העלמין ירקון?
במידה וכן - האם זהו משדר חדש, שלא היה קיים במאי 2014?
רצ"ב תמונות של האנטנה.
אגב, שכנים בבניין, שגם קולטים עידן +, התלוננו על הפרעות, אבל אלו הסתיימו אצלם לפני מספר ימים. אצלי, לעומת זאת, איכות התמונה השתפרה, אבל רחוקה מלהיות מעולה, כפי שהורגלצי אליה עד לפני שבועיים.
המקלט שלי הינו סטרימר עם עידן+ מובנה, של חברת TVIX, דגם 6640.
תודה
באמת ?? אתה עם מגבר תורן של ALCAD ועדיין יש לך הפרעות ?
אצלי עם 200 קילומטר של כבל מקצה האנטנה, עד קומת הכניסה לבניין ובחזרה לקומה השנייה שאני גר + פיצול לארבעה שקעים בדירה , מקבל 100 אחוז עוצמה ואיכות.
אולי המגבר מכוון למינימום GAIN ?
אצלי עם 200 קילומטר של כבל מקצה האנטנה, עד קומת הכניסה לבניין ובחזרה לקומה השנייה שאני גר + פיצול לארבעה שקעים בדירה , מקבל 100 אחוז עוצמה ואיכות.
אולי המגבר מכוון למינימום GAIN ?
אכן, עדין יש הפרעות.
נראה לי שהבעיה בזוית האנטנה. איפה המשדר הקרוב אלי? האם בבית העלמין ירקון? האם המשדר הזה חדש, שאיש האנטנות לא כיוון את האנטנה לשם במאי 2014?
אני בספק שהמגבר מכוון למינימום. אחרי הכל, היתה קליטה מעולה במשך השנה וחצי האחרונות.
נראה לי שהבעיה בזוית האנטנה. איפה המשדר הקרוב אלי? האם בבית העלמין ירקון? האם המשדר הזה חדש, שאיש האנטנות לא כיוון את האנטנה לשם במאי 2014?
אני בספק שהמגבר מכוון למינימום. אחרי הכל, היתה קליטה מעולה במשך השנה וחצי האחרונות.
אני לא הייתי מבזבז זמן על ניסיונות קליטה של משדרונים מקומיים שאף אחד לא יודע כמה תחזוקה הם באמת עוברים וכמה מהר מתקנים אותם אם הם מושבתים. באיזור המרכז והשרון, עם אנטנה כמו שיש אצלך, תוכל לקבל קליטה טובה ויציבה מהתחנה הראשית באיתנים (ירושלים). נסה לסובב את האנטנה לכיוון דרום-מזרח.
אצלי בכפר סבא אני מקבל כל הזמן 100 אחוז אות.
אם אצל השכנים הקליטה תקינה ורק אצלך יש בעיה, לא הייתי שולל אפשרות לתקלה בממיר.
אם אצל השכנים הקליטה תקינה ורק אצלך יש בעיה, לא הייתי שולל אפשרות לתקלה בממיר.
גם אני בפ"ת האנטנה על הגג מכוונת לי-ם והקליטה מעולה. אני קולט את האפיקים 514 ו- 538 ומחליף מידי פעם כשבאחד מהם יש הפרעות - וזה קורה.
סה"כ הקליטה מעולה.
סה"כ הקליטה מעולה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע כמו תקלה ידועה שאחד מטכנאי חברת כבלים או לווין הוציא את השקע חשמל של המגבר בקומה אחרונה (או אחת לפני) בשביל לחבר מגבר שלו...
זו השגרה אצלי בקריאות שירות ביעל רום, משה סנה, רבקה גובר וכו'...
זו השגרה אצלי בקריאות שירות ביעל רום, משה סנה, רבקה גובר וכו'...
תודה. מה זאת אומרת משדרונים מקומיים וללא תחזוקה? האם ישנן תחנות ראשיות ותחנות משניות? האם יש מפה של כל המשדרים ואיכותם?גיל37 כתב:אני לא הייתי מבזבז זמן על ניסיונות קליטה של משדרונים מקומיים שאף אחד לא יודע כמה תחזוקה הם באמת עוברים וכמה מהר מתקנים אותם אם הם מושבתים. באיזור המרכז והשרון, עם אנטנה כמו שיש אצלך, תוכל לקבל קליטה טובה ויציבה מהתחנה הראשית באיתנים (ירושלים). נסה לסובב את האנטנה לכיוון דרום-מזרח.
אם אצל השכנים הקליטה תקינה ורק אצלך יש בעיה, לא הייתי שולל אפשרות לתקלה בממיר....
·יש מפה של משדרים "ראשיים" . חפש בגוגל או באתר של עידן פלוס.urielp כתב:תודה. מה זאת אומרת משדרונים מקומיים וללא תחזוקה? האם ישנן תחנות ראשיות ותחנות משניות? האם יש מפה של כל המשדרים ואיכותם?.........
הם לא נדיבים במיוחד במידע.
יש משדרונים (Gap Fillers) שמפוזרים בכל מיני מקומות כדי לשפר את הקליטה (חרטא).
המתקנים מתוחזקים על ידי בזק ומן הסתם נותנים פחות חשיבות למשדרים המשניים, אבל משדר ראשי כמו שממוקם בתחנת איתנים לא יכול להיות מושבת ולכן מאיזור המרכז והשרון הדרומי עדיף פשוט לכוון אליו את האנטנה וזהו.
שרון צפוני קולטים ממשדר חזק בנתניה ולחיפה והקריות יש משדר משלהם בכרמל ובעוד מיקום.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כוכבית 9524 יתנו לך הסבר מתאים נראה לי ידוע לי שמישהו התלונן על איכות הקליטה מהמשדר באיתנים בפתח תקווה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נסה אולי גם את גבעת קוזלובסקי כיוון מערב (אולי ממש טיפה דרומה) מפ"ת.