vtech nb403-כניסה לנתב של בזק
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
@janet
·
אם קיבלת את המכשיר מבזק הכתובת תמיד 10.0.0.138.
מבזק בינלאומי אני לא זוכר - אולי 192.168.1.1.
בכל מקרה את יכולה לבדוק מה ה-default gateway במחשב - הכתובת לממשק הניהול תהיה בדיוק כמו ה-default gateway.
·
אם קיבלת את המכשיר מבזק הכתובת תמיד 10.0.0.138.
מבזק בינלאומי אני לא זוכר - אולי 192.168.1.1.
בכל מקרה את יכולה לבדוק מה ה-default gateway במחשב - הכתובת לממשק הניהול תהיה בדיוק כמו ה-default gateway.
@eran405
·תודה המונים eran405 יקר !
עשית לי את היום
התשובה שלך שווה זהב (כמו גם הקישור ששלחת לי)
סלח לי אם אבקש את עזרתך בשתי שאלות
נוספות (גם כחדשה בפורום ):
- איך למצוא את הנתב שלי שם (במקרה שאשכח )?
ניסיתי בלי הצלחה .
- ממי לשאול שאלות לגבי שימוש בפורום ( למשל ,
אדע על תגובות שקבלתי רק
דרך הודעה במייל )?
יום נעים
·תודה המונים eran405 יקר !
עשית לי את היום
התשובה שלך שווה זהב (כמו גם הקישור ששלחת לי)
סלח לי אם אבקש את עזרתך בשתי שאלות
נוספות (גם כחדשה בפורום ):
- איך למצוא את הנתב שלי שם (במקרה שאשכח )?
ניסיתי בלי הצלחה .
- ממי לשאול שאלות לגבי שימוש בפורום ( למשל ,
אדע על תגובות שקבלתי רק
דרך הודעה במייל )?
יום נעים
@janet
·
אני לא בטוח למה את מתכוונת.
1. "למצוא את הנתב"? את עדיין מחפשת את הכתובת של ממשק הניהול שלו - אם כן מה קיבלת בצעדים שהצעתי למעלה. אם לא אז מה בדיוק את מחפשת?
2. אני לא בדיוק מבין את השאלה. יש הגדרות ב"שינוי פרופיל" לגבי מתי את מקבלת מיילים וכאלה אם לזה את מתכוונת.
·
אני לא בטוח למה את מתכוונת.
1. "למצוא את הנתב"? את עדיין מחפשת את הכתובת של ממשק הניהול שלו - אם כן מה קיבלת בצעדים שהצעתי למעלה. אם לא אז מה בדיוק את מחפשת?
2. אני לא בדיוק מבין את השאלה. יש הגדרות ב"שינוי פרופיל" לגבי מתי את מקבלת מיילים וכאלה אם לזה את מתכוונת.
·janet כתב:@janet
·
כתבת משהו מאוד חשוב ומעניין :"אני מאמין שאם תעדכן גירסה של הנתב לגירסת יצרן . הם לא יצליחו לשלוט עליו"
האם תוכל לפרט איך עושים את זה ?
תודה מראש
יום נעים...
לגבי העדכון של גירסת קושחא, הכי פשוט לדבר עם החברה שסיפקה את הציוד (נגיד בזק או בזק בינלאומי). תתקשרי לתמיכה הטכנית ותשאלי אם יש להם גירסת קושחא יותר חדשה לעדכן. אם יש להם, הם מעדכנים מרחוק.
אני חושב ש-koby50 התכוון למשהו אחר לגמרי, הוא מתכוון שאולי אפשר למצוא גירסת קושחא של "היצרן" (כלומר תחת הנחה שהמודם המוזר הזה משווק ללא קשר לבזק וכאלה) ובגירסא הזו אפשר לנטרל את האופציה של בזק להשתלט מרחוק. אני לא בטוח עד כמה זה באמת אופציה ראילית אם זה בכלל מה שאת רוצה.
אם באמת חושב לך שלבזק לא תהיה אופציה להשתלט על הציוד שבבית שלך אפשר פשוט לקנות ציוד פרטי ולהחזיר להם את הציוד שלהם. שימי לב שאפילו אם ציוד פרטי עדיין כל המידע שאת שולחת באינטרנט עובר דרכם, אבל זה תמיד ככה ולא הייתי מקדיש לזה יותר מידי מחשבה.