מונה חשמל
אין לי הרבה מה לעשות כי בעל הבית דורש שאני ישלם את החלק ובגלל החוזה שאני נמצא בו(1:4)אחרת הוא ינתק אצלי את החשמל(לא יודע אם זה אפשרי).ידוע לך על מונה שאפשר להתקין בתוך הבית כדי שהיה לי קריאה נכונה וכמה אני יצטרך לשלםJEXY כתב:דירה שאין בה מונה זו דירה פירטית ולא חוקית......
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אפשר להתקין מונה, הדרכה אתה לא צריך.
תקרא לחשמלאי
תקרא לחשמלאי
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
תגיד לו שאם הוא יכול לנתק רק לך את החשמל- ולא לשאר הדירות זה אומר שיש חלוקה 
במידה ויש חלוקה ויש אפשרות למצוא את הפתרון לבעיה.
לדעתי, לפי התיאור שלך כל ארבעת הדיירים יושבים על אותו לוח חשמל ואין אפשרות לעשות חלוקה או ניתוק לאחת הדירות.
במידה ויש חלוקה ויש אפשרות למצוא את הפתרון לבעיה.
לדעתי, לפי התיאור שלך כל ארבעת הדיירים יושבים על אותו לוח חשמל ואין אפשרות לעשות חלוקה או ניתוק לאחת הדירות.
כי בעל הדירה דורש סכום לשלם מבלי להראות לי את החשבונות .ואין לי אפשרות לראות את המונה חשמל(כי הוא לא קיים הבניין ישן וגם התשתית של החשמל).יש דודים +מזגנים .אני פשוט רוצה להתקין מכשיר כדי לדעת מה הולך מבחינת הוצאות חשמל.וכי אני בהחלט לא הולך להשאר בדירה אני רוצה שאותו מכשיר לא היה קבוע
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
·Shtirlitz כתב:שאלה היא האם יש לך הזנה אחת בודדה או כמה פקקים מהלוח עם פחת משותף?...
אני חושב שהכוונה היא האם יש לך לוח דירתי משלך בבית או שיש לוח אחד לכל הדירות (מה שלא נשמע לי הגיוני)
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.