התיעצות לגבי קנית פטיפון
http://www.aviyaffe.com/product/3312/55 ... mance-Pack
איך הפטיפון הזה נחשב?שווה את המחיר או שיש יותר טובים?אם יש לי מגבר אם כניסת פונו אני יצטרך קדם מגבר?
ושאלה אחרונה רשום שזה כולל חבילה המכילה 2 מחסניות מגנטיות, חגירת כונן משודרג מזה אומר?תודה
איך הפטיפון הזה נחשב?שווה את המחיר או שיש יותר טובים?אם יש לי מגבר אם כניסת פונו אני יצטרך קדם מגבר?
ושאלה אחרונה רשום שזה כולל חבילה המכילה 2 מחסניות מגנטיות, חגירת כונן משודרג מזה אומר?תודה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה אומר שאצל אבי יפה עובד איזה ליצן מדופלם...
הרס אותי עם התרגום הזה. גדול. מעבר לכך, לטעמי לא מדובר ברכישה כדאית - יקר מדי יחסית לתמורה. אם יש לך כניסת PHONO אתה אף פעם לא צריך קדם מגבר נוסף (אלא אם הכניסה הנ"ל באיכות ירודה ואתה רוצה לשפר אותה).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
פטיפון RP1 עם חבילה המכילה 2 מחסניות מגנטיות, חגירת כונן משודרג, מחצלת טבעי
היה במקור:
RP1 upgrade package including two magnetic cartridges, upgraded drive belt and 100% cork mat
העבירו נא את המשפט הנ"ל בגוגל טרנסלייט - תקבלו:
חבילת שדרוג RP1 כולל שתי מחסניות מגנטיות , חגורה כונן משודרגת ו 100% מחצלת פקק
זו לא בדיחה. זה בדיוק מה שנעשה. פשוט העבירו את זה בגוגל. לדעתי האישית זה מביש. מילא עובד אצלך איזה ליצן מוגבל. יש הרבה כאלה - אבל ליצן + עצלן זו כבר בעיה ניהולית.
RP1 upgrade package including two magnetic cartridges, upgraded drive belt and 100% cork mat
העבירו נא את המשפט הנ"ל בגוגל טרנסלייט - תקבלו:
חבילת שדרוג RP1 כולל שתי מחסניות מגנטיות , חגורה כונן משודרגת ו 100% מחצלת פקק
זו לא בדיחה. זה בדיוק מה שנעשה. פשוט העבירו את זה בגוגל. לדעתי האישית זה מביש. מילא עובד אצלך איזה ליצן מוגבל. יש הרבה כאלה - אבל ליצן + עצלן זו כבר בעיה ניהולית.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אפשר גם ארבע ספרות. לא צריך חמש. השאלה המשמעותית היא מהי הספרה הראשונה. אם היא מתחילה ב-6 ומעלה יש סיכוי לא רע.
- VPI Traveller
- SOTA Moonbeam
- Merrill Heirloom - ידוע יותר כ-Merrill Replica ES-R1
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
מה ''המחצלת'' לבסוף? פקק או טבעי?
כי אם פקק...אני לא קונה.
כי אם פקק...אני לא קונה.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
@Liranpla
נתקלתי במודעה ברשת החברתית.
מדובר במכשיר הנעת רצועה (בתוספת מערכת אוטומטית מלאה לזרוע), בתחתית המדרג של טכניקס. 150-250 ש"ח - במצב תקין (כולל מכסה שאינו סדוק ומערכת אוטו' פעילה).
הראש המצורף, נמכר במחיר 387 ש"ח, כולל משלוח מגרמניה, כחדש.
נתקלתי במודעה ברשת החברתית.
מדובר במכשיר הנעת רצועה (בתוספת מערכת אוטומטית מלאה לזרוע), בתחתית המדרג של טכניקס. 150-250 ש"ח - במצב תקין (כולל מכסה שאינו סדוק ומערכת אוטו' פעילה).
הראש המצורף, נמכר במחיר 387 ש"ח, כולל משלוח מגרמניה, כחדש.