אוזניות מבטלות רעשים - יש למישהו נסיון? כדאי?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
nangel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

אני מתלבט אם לקנות לאשתי מתנה אוזניות מבטלות רעשים. היא טסה 4-5 פעמים בשנה וכל טיסה די סיוט בשבילה אז חשבתי שזה יכול לעזור.
שמעתי ש Bose תותחים בתחום אבל המחיר 300 דולר יקר לי. מצד שני, שמעתי על Audio Technica ANC7B שקיבל ביקורות טובות ועולה רק 100 דולר.

למישהו יש נסיון עם אזניות מהסוג הזה? באמת שומעים הרבה פחות את המנוע במטוס?

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי את הbose qc20 שהן בהחלט יקרות
יושבות בתוך האוזן כך שביטול הרעשים הוא גם פיזי ובעיקר באמצעות מערכת "הפיכת הרעש".
אני משתמש בזה בעיקר בטיסות וזה לא פחות ממדהים. לא שומעים שום צליל של המנוע. ההבדל עצום ברגע שמורידים את האוזניות רק אז מרגישים כמה המטוס מקום רועש.
מבחינת איכות השמע, אני בסהכ מאד מרוצה. זה לא משתווה לאוזניות בכירות, אבל בהחלט נעימות להאזנה

nangel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 16 פעמים

לצערי גם ה QC20 עולות כ 300 דולר

שליחה #3 

אני מנסה להבין האם אוזניות כמו ה Audio Technica ACN7B יכולות להפחית משמעותית את הרעש במטוס, גם אם לא בצורה מדהימה כמו ה Bose. אני מניח שמתחת לרף איכות מסויים כבר לא כדאי לקנות.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

לא יודע להגיד לך לגבי AT. בתור אחד משמאמין בחוכמת ההמונים לא יודע אם הייתי הולך על מוצר שקיבל שלושה וחצי כוכבים למרות ששווה לבדוק את הREVIEWS כי לפעמים האנשים מורידים כוכבים על משהו שלא בהכרח חשוב לך.
לי יש BOSE QC25. גם אני וגם אשתי טסנו איתם כבר וזה תענוג. אל תצפה שיהיה שקט כאילו אתה במקלט אטומי אבל זה מוריד רעש ברמה מאד משמעותית. אשתי אפילו אמרה לי שהיא ישנה מעולה והיא חושבת שזה בגלל שלא היה את הרעש. אני בהחלט חושב ששווה לקנות אוזניות נבטלות רעש בשביל הטיסות. לגבי תקציב ומודל זו כמובן החלטה שלך.

ראיתי שאלו אפילו יותר זולות וקיבלו ביקורות מעולות
http://smile.amazon.com/B%C3%96HM-Bluet ... headphones
שים לב רק שהם לא OVEREAR אלא הן ONEAR
באופן אישי זה נראה לי פחות נוח אבל אנשים כותבים שהם מרוצים מהם.

יש גם את אלה מחברה לא מוכרת אבל עם ביקורות מעולות באמזון אז אולי שווה לך להמר עליהן אם בא לך להוציא מעט. 48 דולר לפני משלוח וגם לא יהיו מיסים כי זה פחות מ75.
http://smile.amazon.com/Juboury-Canceli ... phones#Ask

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”