פרטים על ה-EPG ב-Windows Vista!
כמו שכולם יודעים, לראשונה Windows Vista כולל את רכיב ה-Media Center בעברית מלאה ומקורית.
חידוש נוסף שאמור להיות בגרסה הזו הוא EPG מלא ומקורי ל-Hot ו-Yes, עבורי לפחות מדובר בבשורה הכי משמעותית ב-Vista.
מאחר ולא היה כל מידע לגבי ה-EPG שוחחתי היום עם מספר אנשים ב-Microsoft Israel ולהלן התשובות שקיבלתי.
א. ה-EPG הישראלי עדיין לא מוכן ויהיה זמין תוך מספר שבועות (לא היו מוכנים לנקוב בתאריך מדויק)
ב. הנקודה הכי משמעותית - ה-EPG יהיה בחינם למשתמשי ה-Vista (היה הרי חשש שהם יגבו תשלום חודשי נוסף של כמה שקלים)
ג. כצפוי, אין כל מניעה לקנות כבר היום את מערכת ההפעלה ולהתחיל להשתמש ב-EPG כאשר יהיה מוכן.
חידוש נוסף שאמור להיות בגרסה הזו הוא EPG מלא ומקורי ל-Hot ו-Yes, עבורי לפחות מדובר בבשורה הכי משמעותית ב-Vista.
מאחר ולא היה כל מידע לגבי ה-EPG שוחחתי היום עם מספר אנשים ב-Microsoft Israel ולהלן התשובות שקיבלתי.
א. ה-EPG הישראלי עדיין לא מוכן ויהיה זמין תוך מספר שבועות (לא היו מוכנים לנקוב בתאריך מדויק)
ב. הנקודה הכי משמעותית - ה-EPG יהיה בחינם למשתמשי ה-Vista (היה הרי חשש שהם יגבו תשלום חודשי נוסף של כמה שקלים)
ג. כצפוי, אין כל מניעה לקנות כבר היום את מערכת ההפעלה ולהתחיל להשתמש ב-EPG כאשר יהיה מוכן.
הנקודה היותר משמעותית מה תהיה איכות לוח המשדרים!
האם יהיה אותו לוח הקיים בממירים?
מתי יתעדכן ובאיזו תדירות?
להזכירכם, כבר כיום, ללקוחות YES, ניתן לקבל את לוח המשדרים המופיע בממירים - ישירות מהלויין. וניתן תאורטית להתעדכן בכל שעה...
אורן.
האם יהיה אותו לוח הקיים בממירים?
מתי יתעדכן ובאיזו תדירות?
להזכירכם, כבר כיום, ללקוחות YES, ניתן לקבל את לוח המשדרים המופיע בממירים - ישירות מהלויין. וניתן תאורטית להתעדכן בכל שעה...
אורן.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
iamtal,
ציינתי את המידע לפי כמה שבועות אבל לפחות אולי האנשים שם יתחילו לעבוד יותר מהר בגלל שהעלת את הנושא שוב
לגבי איכות ה EPG - זה מה שהכי מעניין, ההימור שלי אומר שאנחנו נהיה מופתעים לטובה
ציינתי את המידע לפי כמה שבועות אבל לפחות אולי האנשים שם יתחילו לעבוד יותר מהר בגלל שהעלת את הנושא שוב
לגבי איכות ה EPG - זה מה שהכי מעניין, ההימור שלי אומר שאנחנו נהיה מופתעים לטובה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אה, לא ידעתיdroren כתב:iamtal,
לגבי איכות ה EPG - זה מה שהכי מעניין, ההימור שלי אומר שאנחנו נהיה מופתעים לטובה...
בכל מקרה, אני גם מעריך שאנחנו בהחלט נופתע לטובה מאיכות ה-EPG. למרות כל הביקורת המסורתית על מייקרוסופט את הדברים האלה הם יודעים לעשות הכי טוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אני מאוד מקווה שהם גם יכניסו את זה ל-VISTA באנגלית ולא "יעשו הפליה" למי שלא אוהב את התפריטים שלו הפוכים...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש דגם אחד מסויים שנבדק עם התוכנה הזו.
וצריך להזמין אותו מחו"ל
http://cgi.ebay.com/Twinhan-DTV-Sat-Exp ... dZViewItem
70$ כולל משלוח
והמוכר הוא מעולה.
וצריך להזמין אותו מחו"ל