תכל'ס, כבר עמדתי לקנות PS4 :\
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
אפילו כבר אמרתי למוכר שישריין ליאת FALLOUT 4, ואז...
קראתי כתבה שיש תכנון שמשחקים של ONE יעבדו על הענן של MS, מה שיאפשר ביצעוים גרפיים גבוהים הרבה יותר?
ראבק, מה נסגר עם זה?
חחח, מישהו יכול להרחיב?
והאם סוני גם מתכננת משהו כזה?
קראתי כתבה שיש תכנון שמשחקים של ONE יעבדו על הענן של MS, מה שיאפשר ביצעוים גרפיים גבוהים הרבה יותר?
ראבק, מה נסגר עם זה?
חחח, מישהו יכול להרחיב?
והאם סוני גם מתכננת משהו כזה?
- solidas
-
- צייד דילים

- תגובות: 2847
@Narion
·סתם שאלה אפשר לדעת כמה הוא הציע למכור לך את המכשיר+המשחק?
·סתם שאלה אפשר לדעת כמה הוא הציע למכור לך את המכשיר+המשחק?
-
Narion
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
1850 עם אחריות של שנתיים (ישפאר).
אני יודע שאפשר להשיג יותר זול באמאזון, אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק עם גרמנים.
אני יודע שאפשר להשיג יותר זול באמאזון, אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק עם גרמנים.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
מה אתה בעצם מחפש? איזה משחקים אתה רוצה לשחק?
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
זה בהחלט אפשרי בעתיד. המשחק הראשון שישתמש בזה יהיה המולטיפלייר של Crackdown 3. בכל אופן זה ממש לא השיקול לקנות קונסולה. גם ככה גרפית גם ה-PS4 וגם הוואן בינוניות מינוס בהשוואה למחשב ממוצע היום. הרוב המוחלט של האנשים לא רואים הבדל ביניהן. בקיצור, תבחר לפי איך שצריך לבחור: משחקים שאתה רוצה לשחק, חברים שלך, ויכולות אחרות של הקונסולה (מדיה וכו').
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
אם זה השיקול שלך - אז תקנה ONE, מה הבעיה?
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
תקנה את שתי הקונסולות.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
תסתכל על הדמו של קראקדאון 3:
מעבר לפיזיקה מרשימה, לא מדובר בגרפיקה מטורפת, ובטח לא הכי טובה שנראו על הקונסולות.
דבר שני, מיקרוסופט הכריזו שיכולות חישוב הענן שלהם יהיו פתוחות גם למפתחי פס4.
דבר שלישי, מדובר לדעתי בפיצ׳ר שהוא אוברייטד נכון להיום ויעברו כמה שנים טובות עד שגם המפתחים וגם מיקרוסופט ישלטו בטכנולוגיה כדי באמת לתת שיפור משמעותי.
אם השיקול שלך הוא גרפי ואתה לא מעוניין להשקיע ב-pc, אז לך על הפס4. החומרה שלו טיפה יותר טובה, למרות שהעין הממוצעת לא תבדיל בין היכולות של הפס4 והאקס בוקס וואן.
מעבר לפיזיקה מרשימה, לא מדובר בגרפיקה מטורפת, ובטח לא הכי טובה שנראו על הקונסולות.
דבר שני, מיקרוסופט הכריזו שיכולות חישוב הענן שלהם יהיו פתוחות גם למפתחי פס4.
דבר שלישי, מדובר לדעתי בפיצ׳ר שהוא אוברייטד נכון להיום ויעברו כמה שנים טובות עד שגם המפתחים וגם מיקרוסופט ישלטו בטכנולוגיה כדי באמת לתת שיפור משמעותי.
אם השיקול שלך הוא גרפי ואתה לא מעוניין להשקיע ב-pc, אז לך על הפס4. החומרה שלו טיפה יותר טובה, למרות שהעין הממוצעת לא תבדיל בין היכולות של הפס4 והאקס בוקס וואן.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
השאלה היא איך Uncharted 4 ירוץ בעזרת הענן הזה על ה- XBOX ONE ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- starrywolf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
השאלה היא אם Unchated 4 ירוץ בעזרת הענן הזה על ה-XBOX ONE ומתי...jacko-il כתב:השאלה היא איך Uncharted 4 ירוץ בעזרת הענן הזה על ה- XBOX ONE ?...
אני לא רואה את סוני מוותרים כל כך מהר על האקסקלוסיביות של הכותר הזה - בטח לא בחודשים הראשונים שלאחר ההשקה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
יפה,
זו בדיוק היתה הכוונה שלי, לכן שאלתי בכאילו.
רציתי סה"כ לחזק (אולי בצורה קצת מתחכמת ועוקצנית) שבסופו של דבר מה שמשנה זה אילו משחקים ייחודיים יש בכל מכשיר ומה מדבר יותר אל מי שקונה.
זו בדיוק היתה הכוונה שלי, לכן שאלתי בכאילו.
רציתי סה"כ לחזק (אולי בצורה קצת מתחכמת ועוקצנית) שבסופו של דבר מה שמשנה זה אילו משחקים ייחודיים יש בכל מכשיר ומה מדבר יותר אל מי שקונה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- starrywolf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
בדיוק! זו גם דעתי בעניין.jacko-il כתב:בסופו של דבר מה שמשנה זה אילו משחקים ייחודיים יש בכל מכשיר ומה מדבר יותר אל מי שקונה....