onkyo 608 לא מזהה DTS
שלום,
מאז איפוס הגדרות, אני נתקל בבעיה עם הרסביר ואני לא מצליח להבין איך להתגבר עליה.
מחוברים לרסיבר מספר מקורות: סלקום TV, אקסטרימר, XBOX ומחשב.
בעבר כאשר הייתי מפעיל סרט באקסטרימר, אוטומטית הרסיבר היה מזהה את פורמט הסאונד בסרט כ DTS\ DTSHD והיה מדליק נורה אדומה עם הכיתוב DTS.
היום מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להגיע למצב הזה, האופציה היחידה שאני שומע בכל הרמקולים (5) זה אם אני עובד ב dolby proligic II.
הייתי בטוח שהבעיה היא בסלקום TV, אבל חיברתי את האקסטרימר עם סרט שבוודאות בפורמט DTS, ולא עובד.
בכל כיוון, מוגדרת שיטת שידור PCM.
רעיונות? מה אני מגדיר לא נכון?
או שיכול להיות שיש בעיה טכנית ברסיבר עצמו?
מאז איפוס הגדרות, אני נתקל בבעיה עם הרסביר ואני לא מצליח להבין איך להתגבר עליה.
מחוברים לרסיבר מספר מקורות: סלקום TV, אקסטרימר, XBOX ומחשב.
בעבר כאשר הייתי מפעיל סרט באקסטרימר, אוטומטית הרסיבר היה מזהה את פורמט הסאונד בסרט כ DTS\ DTSHD והיה מדליק נורה אדומה עם הכיתוב DTS.
היום מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להגיע למצב הזה, האופציה היחידה שאני שומע בכל הרמקולים (5) זה אם אני עובד ב dolby proligic II.
הייתי בטוח שהבעיה היא בסלקום TV, אבל חיברתי את האקסטרימר עם סרט שבוודאות בפורמט DTS, ולא עובד.
בכל כיוון, מוגדרת שיטת שידור PCM.
רעיונות? מה אני מגדיר לא נכון?
או שיכול להיות שיש בעיה טכנית ברסיבר עצמו?
תבדוק במקור השמע שהוא מוגדר נכון גם לי הייתה את הבעייה הזאת תיבדוק באקסטרימר.
לי יש תפופקרן 410 ויש שמה הגדרה של הDTS אז עשיתי ללא פיענוח ואז עבד לי תשחק בהגדרות זה לא משנה על מה אתה ברסיבר זה אמור לקפוץ לי יש תפיוניר VSX 329.
לי יש תפופקרן 410 ויש שמה הגדרה של הDTS אז עשיתי ללא פיענוח ואז עבד לי תשחק בהגדרות זה לא משנה על מה אתה ברסיבר זה אמור לקפוץ לי יש תפיוניר VSX 329.
שבר אותי הדבר הזה, ניסיתי הכל,
יש משהו שכן עבד, וזה hdmi bit-stream, וסוף סוף הרסיבר מזהה DTS וכו'
אבל אף פעם לא הגדרתי את זה ככה,
מישהו יודע מה ההגדרה הזו? האם זה תקין?
יש לי xtreamer sidewinder 3.
הבנתי שהבעיה במקור,
סלקום TV לא משדר בכלל ב DTS.
באקסטרימר אני לא מוצא את ההגדרה הנכונה,
במחשב הצלחתי לשדר ב DTS, אבל רק ב PCM, כלומר הוא שידר ב 7.1 אבל על הרסיבר לא נדלקה הנורה של DTS.
יש משהו שכן עבד, וזה hdmi bit-stream, וסוף סוף הרסיבר מזהה DTS וכו'
אבל אף פעם לא הגדרתי את זה ככה,
מישהו יודע מה ההגדרה הזו? האם זה תקין?
יש לי xtreamer sidewinder 3.
הבנתי שהבעיה במקור,
סלקום TV לא משדר בכלל ב DTS.
באקסטרימר אני לא מוצא את ההגדרה הנכונה,
במחשב הצלחתי לשדר ב DTS, אבל רק ב PCM, כלומר הוא שידר ב 7.1 אבל על הרסיבר לא נדלקה הנורה של DTS.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתה חייב להגדיר שהסאונד ייצא ב- PASS-THROUGH או BIT-STREAM כדי שהמכשיר המשדר (בין אם נגן, מחשב, פלייסטיישן וכו') יוציא לך את האות כמו שהוא (נניח DTS, Dolby Digital ושאר תתי הנגזרות) ולא ייבצע פענוח פנימי. אם הרסיבר מקבל ומציג לך שהוא מקבל אות PCM (ואישור לכך אתה מקבל כאשר נורת ה- DTS ברסיבר כבויה) זה רק מאשר את זה שאכן האות שמגיע אליו הוא כבר לאחר הפענוח.
בקיצור, זו הסיבה. לכן, המשפט האחרון שלך
בקיצור, זו הסיבה. לכן, המשפט האחרון שלך
לא הגיוני. אין דבר כזה לשדר DTS ב- PCM. מה שעשית בפועל הוא שהמחשב פיענח את אות ה- DTS של הסרט והעביר לרסיבר אות לא מקודד ב- PCM.במחשב הצלחתי לשדר ב DTS, אבל רק ב PCM, כלומר הוא שידר ב 7.1 אבל על הרסיבר לא נדלקה הנורה של DTS....
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".