מתאם שיחות תואם ל-MP202 AudioCodes אבל זול יותר?
אני שוקל להצטרף לאחת מספקיות ה-VOB בארץ. המחירים שלהן על מתאם שיחות מופקעים.
ב-eBay אפשר למצוא את ה-AudioCodes MP202 ב-30$. מישהו יודע אם Linksys/Cisco PAP2T, שאפשר למצוא ב-20$, מתאים גם לספקיות בארץ? או אולי יש משהו זול יותר?
האם כולן בארץ משתמשות בפרוטוקולים/פורמטים דומים?
ואגב, האם יש בעיה למצוא את ההגדרות שצריך לספקיות השונות? יש לי הרושם שהן בד"כ לא שמחות לגלות את הפרטים.
ב-eBay אפשר למצוא את ה-AudioCodes MP202 ב-30$. מישהו יודע אם Linksys/Cisco PAP2T, שאפשר למצוא ב-20$, מתאים גם לספקיות בארץ? או אולי יש משהו זול יותר?
ואגב, האם יש בעיה למצוא את ההגדרות שצריך לספקיות השונות? יש לי הרושם שהן בד"כ לא שמחות לגלות את הפרטים.
יש לי למכירה
Linksys sipura 3000
מתאם voip - יש לו גם fxs וגם fxo שזה די נדיר במתאמים כאלה -
כלומר הוא יכול גם לקבל שיחות וגם להוציא שיחות! - יכול לשמש גם כמתאם קו ״בזק״ למחשב, וגם כקו voip לטלפון רגיל
אגב, עבדתי איתו בארץ עם 013, ואורנג׳ (יתכן שהם שינו הגדרות מאז). כמובן גם עם ספקיות מחול (מחובר לכמה קווי טלפון בו זמנית, גם קו פיזי וגם sip.
Linksys sipura 3000
מתאם voip - יש לו גם fxs וגם fxo שזה די נדיר במתאמים כאלה -
כלומר הוא יכול גם לקבל שיחות וגם להוציא שיחות! - יכול לשמש גם כמתאם קו ״בזק״ למחשב, וגם כקו voip לטלפון רגיל
אגב, עבדתי איתו בארץ עם 013, ואורנג׳ (יתכן שהם שינו הגדרות מאז). כמובן גם עם ספקיות מחול (מחובר לכמה קווי טלפון בו זמנית, גם קו פיזי וגם sip.
<<ואגב, האם יש בעיה למצוא את ההגדרות שצריך לספקיות השונות? יש לי הרושם שהן בד"כ לא שמחות לגלות את הפרטים.
בדיוק, ולכן חבל"ז שלך... לא תוכל להשתמש במתאם משלך. כדאי שתשאל את המציעים מה היה שימוש של זה אצלם.... אולי הם יחדשבו לנו משהו...
בדיוק, ולכן חבל"ז שלך... לא תוכל להשתמש במתאם משלך. כדאי שתשאל את המציעים מה היה שימוש של זה אצלם.... אולי הם יחדשבו לנו משהו...
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
·jtk כתב:אני שוקל להצטרף לאחת מספקיות ה-VOB בארץ. המחירים שלהן על מתאם שיחות מופקעים.
ואגב, האם יש בעיה למצוא את ההגדרות שצריך לספקיות השונות? יש לי הרושם שהן בד"כ לא שמחות לגלות את הפרטים....
הבעיה שלך תהיה בהגדרות של הספקיות הישראליות. החברות לא משתפות את המידע הזה (מסיבות ברורות) ולכן גם אם תרכוש תואם MP202 תוכל להשתמש בו רק עם ספקיות VOIP בין לאומיות. מהניסיון שלי עם ה-PAP2T - מוצר יציב מאוד אבל ממשק ההגדרות שיך למאה הקודמת.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
מה הסיבות הברורות? למכור מכשיר של 100 ש"ח ב-300-400 ש"ח או להשכיר ב-10-15 ש"ח לחודש? 
חבל שמשרד התקשורת לא מתערב. גם באפשרות לציוד משלך ב-VoB, וגם בלזוז כבר עם השוק הסיטונאי לקווים נייחים.
גם לא תזיק אפשרות לנייד מספר נייח לקו נייד.
לגבי ה-PAP2T, אני כנראה לא צריך ממשק הגדרות משוכלל. בניגוד לראוטר כאן זה הגדרה די חד פעמית.
חבל שמשרד התקשורת לא מתערב. גם באפשרות לציוד משלך ב-VoB, וגם בלזוז כבר עם השוק הסיטונאי לקווים נייחים.
גם לא תזיק אפשרות לנייד מספר נייח לקו נייד.
לגבי ה-PAP2T, אני כנראה לא צריך ממשק הגדרות משוכלל. בניגוד לראוטר כאן זה הגדרה די חד פעמית.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
הסיבות הברורות - אם יתנו לך את פרטי החיבור לא תהיה בעיה להתעלק על החיבור שלהם. הסיבה היא מסחרית נטו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש לי את ה Linksys PAP שרכשתי מ aliexpress
באמת יש לו ממשק מיושן, ובאמת הגדרתי אותו פעם אחת ולא נגעתי יותר.
אני משתמש בו עם שירות של http://www.anveo.com
שעולה 2 דולר לחודש ולפי תעריף לסלולר וקו נייח .
האמת שאני משתמש הרבה בשירות של anveo בעיקר שאני בחו"ל.
באמת יש לו ממשק מיושן, ובאמת הגדרתי אותו פעם אחת ולא נגעתי יותר.
אני משתמש בו עם שירות של http://www.anveo.com
שעולה 2 דולר לחודש ולפי תעריף לסלולר וקו נייח .
האמת שאני משתמש הרבה בשירות של anveo בעיקר שאני בחו"ל.