בעיה בקוואטרו?
שלום לכולם,
עד עתה היה לי ממיר יס טוטאל שהיה בסדר גמור.
הזמנתי את הממיר קואטרו החדש ואתמול בוצעה ההתקנה אך שמתי לב כאשר אני לוחצת על הYES ומנווטת שמאלה עם החצים אז הכתב נמרח. כלומר הוא עובר אבל לא חלק כמו שאמור להיות ואיך שהיה בטוטאל.
אציין לטובה את יס מפני שהתקשרתי אליהם ויחד עם התמיכה הטככנית ביצעתי מספר פעולות שלבסוף הוחלט עוד באותו יום להזמין טכנאי ולהחליף לי את הממיר (לא ציפיתי לטיפול כזה מסור.. תודה!!) וכאמור גם הממיר החדש אינו "חלק" בתפריט.
המעבר בין הערוצים וכל הנלווה לכך כן חלק.. אך רק כאשר אני מנווטת בתפריט הראשי הוא לא חלק ונגרר...
האם יש פתרון למצב? הרי זה לא יכול להיות בעיה בממיר כי הוא כבר הוחלף...
עד עתה היה לי ממיר יס טוטאל שהיה בסדר גמור.
הזמנתי את הממיר קואטרו החדש ואתמול בוצעה ההתקנה אך שמתי לב כאשר אני לוחצת על הYES ומנווטת שמאלה עם החצים אז הכתב נמרח. כלומר הוא עובר אבל לא חלק כמו שאמור להיות ואיך שהיה בטוטאל.
אציין לטובה את יס מפני שהתקשרתי אליהם ויחד עם התמיכה הטככנית ביצעתי מספר פעולות שלבסוף הוחלט עוד באותו יום להזמין טכנאי ולהחליף לי את הממיר (לא ציפיתי לטיפול כזה מסור.. תודה!!) וכאמור גם הממיר החדש אינו "חלק" בתפריט.
המעבר בין הערוצים וכל הנלווה לכך כן חלק.. אך רק כאשר אני מנווטת בתפריט הראשי הוא לא חלק ונגרר...
האם יש פתרון למצב? הרי זה לא יכול להיות בעיה בממיר כי הוא כבר הוחלף...
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אם זה אותה תופעה ב2 ממירים, באותו מקום בתפריט, כננרה בעייה בתוכנה, יש מצב זה קשור לפרוטוקול XMP/NEC בשלט, אך אני לא יודע אם הQUATTRO תומך בNEC, מדובר בפרוטקול בו הממיר מקבל פקודות מהשלט, היה פה פעם שרשור לגבי מעבר בין 2 הפרוטקולים, תחפשי, או חקי לתשובה מחברים אחרים לפורום.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
תודה על התגובה אבל אני לא כל כך מבינה למה למה הכוונה עם כל המושגים האלה, זה סינית קצת בשבילי..
אם מישהו נתקבל בפתרון והבין בכלל על מה אני מדברת (ניסיתי להעלות וידאו אבל לא הצלחתי) אני אשמח לשמוע.
מוזר לי שהמעבר בין הערוצים חלק, מדריך התוכניות וכל מה שנלווה לכך חוץ מהתפריט של הYES.. ממש מציק בעין.
יכול להיות שזה תוכנה כי בעת התקנת הממיר ירדה אליו תוכנה...
אם מישהו נתקבל בפתרון והבין בכלל על מה אני מדברת (ניסיתי להעלות וידאו אבל לא הצלחתי) אני אשמח לשמוע.
מוזר לי שהמעבר בין הערוצים חלק, מדריך התוכניות וכל מה שנלווה לכך חוץ מהתפריט של הYES.. ממש מציק בעין.
יכול להיות שזה תוכנה כי בעת התקנת הממיר ירדה אליו תוכנה...
@KaraZorel
·
לי דווקא עולה רעיון אחר...
האנימציה בקוואטרו יותר חלקה מאשר בטוטאל.
יש מצב שהמריחות שאת רואה הם בגלל הגדרות הטלויזיה. תנסי להפעיל מנגנון החלקת תמונה בטלויזיה ולראות אם זה עוזר.
בטוטאל לא ראית מריחות כי הכתב פשוט היה "קופץ" ממקום למקום. בקוואטרו זה "מחליק" מצד לצד.
·
לי דווקא עולה רעיון אחר...
האנימציה בקוואטרו יותר חלקה מאשר בטוטאל.
יש מצב שהמריחות שאת רואה הם בגלל הגדרות הטלויזיה. תנסי להפעיל מנגנון החלקת תמונה בטלויזיה ולראות אם זה עוזר.
בטוטאל לא ראית מריחות כי הכתב פשוט היה "קופץ" ממקום למקום. בקוואטרו זה "מחליק" מצד לצד.
אין קשר לפרוטוקל IR של השלט,
גם אצלי דווקא המעבר חלק יותר עם הקוואטרו...
הבעיה שאת מתארת הייתה בעיה ידועה בממיר טוטל דור 1 ונפתרה בדור 2, אולי יש כמה גרסאות לקוואטרו וזה ייפתר בעידכון גירסא הבא.
שיהיה בהצלחה!
גם אצלי דווקא המעבר חלק יותר עם הקוואטרו...
הבעיה שאת מתארת הייתה בעיה ידועה בממיר טוטל דור 1 ונפתרה בדור 2, אולי יש כמה גרסאות לקוואטרו וזה ייפתר בעידכון גירסא הבא.
שיהיה בהצלחה!
תודה רבה על התגובות
יכול להיות שהתלונה שלי ממש קטנונית אבל באמת כל המריחות במעבר התפריט ושבירת האותיות מציק לי בעין...
במיוחד שהתסכלתי על סרטונים ביוטיוב שקשורים לממיר וזה נראה שאצלם הממשק עבד בסדר גמור בלי מריחות.
יס בכלל לא מבינים מה אני רוצה מהם... לא מודעים לכך כנראה. אז אני באמת מקווה שזה יפתר בעדכון גרסה הבא.
אם למישהו יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע וגם אם מישהו נתקל אצלו בממיר בכזו תופעה..
אני ממש מתגעגעת למקס טוטאל
יכול להיות שהתלונה שלי ממש קטנונית אבל באמת כל המריחות במעבר התפריט ושבירת האותיות מציק לי בעין...
במיוחד שהתסכלתי על סרטונים ביוטיוב שקשורים לממיר וזה נראה שאצלם הממשק עבד בסדר גמור בלי מריחות.
יס בכלל לא מבינים מה אני רוצה מהם... לא מודעים לכך כנראה. אז אני באמת מקווה שזה יפתר בעדכון גרסה הבא.
אני ממש מתגעגעת למקס טוטאל
·KaraZorel כתב:תודה רבה על התגובות
אני ממש מתגעגעת למקס טוטאל...
לא ראיתי שהתייחסת לתגובתי הקודמת.
יכול מאוד להיות שהבעיה היא לא בממיר. לפי ההסבר שלך, אני נוטה להאמין שהבעיה היא לא בממיר, גם מאחר שהחליפו לך ממיר.
אצלי בשני ממירים אין את הבעיה
אם תוכלי לצלם לנו סרטון קצר, אולי יהיה יותר קל להבין את הבעיה
שלום kobitz וסליחה על אי התייחסות,
פשוט אני לא מבינה כל כך בטלויזיות בהגדרות וחוץ מזה שיש לי בסלון טלויזית פיליפס אני לא מבינה דבר...
אז גיליתי שהיא 1000 הרץ (נקנתה לפני 4 שנים). לא מצאתי מנגנון החלקת תמונה כשם הוא אבל מצאתי את האפשרות של
Pixel plus hd שבתוכו HD Natural motion. שמתי לב כי הוא על המקסימום.. כאשר שיניתי לOFF הרעידות והמריחות פסקו !
אז כנראה הממיר יותר מתקדם מהטלויזיה שלי או אין לי הסבר אחר.. דווקא הכיבוי של האפשרות נתן את הפתרון.. אין לי כל כך מושג על מה לחצתי שם:-)
אני מודה לכם מאוד ואם מישהו יתקל בבעיה באמת אני ממליצה לפעול לפי התרון
פשוט אני לא מבינה כל כך בטלויזיות בהגדרות וחוץ מזה שיש לי בסלון טלויזית פיליפס אני לא מבינה דבר...
אז גיליתי שהיא 1000 הרץ (נקנתה לפני 4 שנים). לא מצאתי מנגנון החלקת תמונה כשם הוא אבל מצאתי את האפשרות של
Pixel plus hd שבתוכו HD Natural motion. שמתי לב כי הוא על המקסימום.. כאשר שיניתי לOFF הרעידות והמריחות פסקו !
אז כנראה הממיר יותר מתקדם מהטלויזיה שלי או אין לי הסבר אחר.. דווקא הכיבוי של האפשרות נתן את הפתרון.. אין לי כל כך מושג על מה לחצתי שם:-)
אני מודה לכם מאוד ואם מישהו יתקל בבעיה באמת אני ממליצה לפעול לפי התרון
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מוזר שאני לא חשבתי על זה
..מצד שאני אני לא משתמש בהחלקת תמונה בטלווזיה שלי, אז שכתי שזה קיים
בכל מקרה תודה על העדכון.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "