המלצה לטלויזיה אחרי אכזבה מ-סוני W808C
לפני כחודש רכשתי מסך SONY W808C
כחודש לאחר הרכישה הופיעו כל מיני בעיות בטלויזיה...
בגדול ישפאר נתנו לי שירות מדהים והם מציעים ל טלויזיה חדשה
אבל אני מאוד מאוכזב מהדגם.
יש באפשרותי לקבל זיכוי ולהחליף לכל טלויזיה אחרת..
מה שמשך אותי לדגם W808C זה עניין הקודי שמובנה בסמארט אנדרואיד , בפועל זה לא עובד טוב ואין חופשיות כמו בקודי שמותקן על HTPC אז בכל מקרה החלטתי לרכוש HTPC בגדול עניין הסמארט פחות חשוב לי.
אז השאלה שלי היא...
איזה טלויזיה הייתם ממליצים לי לקחת מהדגמים החדשים של סוני/סמסונג
בתקציב של 5500 ש"ח
לשימוש של סרטים 1080P לא חייב 3D
שתהיה מעולה ל- PS4
4K לא חייב
איכות התמונה בתכנים של 1080P מאוד חשובה לי
ואיכות הטלויזיה בקונסולת משחק!
תודה מראש..
כחודש לאחר הרכישה הופיעו כל מיני בעיות בטלויזיה...
בגדול ישפאר נתנו לי שירות מדהים והם מציעים ל טלויזיה חדשה
אבל אני מאוד מאוכזב מהדגם.
יש באפשרותי לקבל זיכוי ולהחליף לכל טלויזיה אחרת..
מה שמשך אותי לדגם W808C זה עניין הקודי שמובנה בסמארט אנדרואיד , בפועל זה לא עובד טוב ואין חופשיות כמו בקודי שמותקן על HTPC אז בכל מקרה החלטתי לרכוש HTPC בגדול עניין הסמארט פחות חשוב לי.
אז השאלה שלי היא...
איזה טלויזיה הייתם ממליצים לי לקחת מהדגמים החדשים של סוני/סמסונג
בתקציב של 5500 ש"ח
לשימוש של סרטים 1080P לא חייב 3D
שתהיה מעולה ל- PS4
4K לא חייב
איכות התמונה בתכנים של 1080P מאוד חשובה לי
ואיכות הטלויזיה בקונסולת משחק!
תודה מראש..
נערך לאחרונה על ידי EDGH ב 04/01/2016 23:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
שינוי הבהירות הוא כנראה כי לא כיבית את אפשרות שינוי הבהירות האוטומטי לפי רמת התאורה בחדר.
אם זה כתמים לבנים על רקע שחור, זו בעיית העננות הנפוצה במסכי LCD. זה קיים ברמות שונות בהרבה דגמים, ויש שונות מסוימת בין יחידה ליחידה. תמונות כאן:
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-tes ... shlighting
אם זה כתמים לבנים על רקע שחור, זו בעיית העננות הנפוצה במסכי LCD. זה קיים ברמות שונות בהרבה דגמים, ויש שונות מסוימת בין יחידה ליחידה. תמונות כאן:
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-tes ... shlighting
ברור שפיקסלים שרופים לא צריכים להיות.
לגבי איכות תמונה, אני לא חושב שתמצא דגם עם תמונה שונה מהותית שמשתמש ב-VA (סוג פנל ה-LCD במסך).
מסכי LG, וכמה אחרים, משתמשים בסוג פנל שונה: IPS. זה יראה שונה, לחיוב (פחות השפעה מזוויות צפיה) ולשלילה (שחורים גרועים יותר).
לגבי איכות תמונה, אני לא חושב שתמצא דגם עם תמונה שונה מהותית שמשתמש ב-VA (סוג פנל ה-LCD במסך).
מסכי LG, וכמה אחרים, משתמשים בסוג פנל שונה: IPS. זה יראה שונה, לחיוב (פחות השפעה מזוויות צפיה) ולשלילה (שחורים גרועים יותר).