לא מבין את ההבדל בין PIONEER 6650 ל-6750 - עדכון - צריך עזרה עם רמקולים

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
voguemaster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #1 

אני מתלבט לגבי רדיו דיסק חדש לרכב (הקודם שבק חיים ולא מוכן להידלק). מה שחשוב לי זה קישוריות BT למוסיקה ולדיבור (יש לי כרגע PLANTRONICS K100 שאני לא כזה מרוצה ממנה), כניסת AUX ותצוגת שם השירים. כמובן גם רדיו :-).

אין לי מגבר ורמקולים היסטריים או משהו כזה, סה"כ אני רוצה לשמוע מוסיקה באוטו הישן שלי. אז מצאתי שלושה דגמים של PIONEER:
4750BT, 6650BT ו-6750BT. אני מבין מה ההבדל בין ה-4 ל-6 (תצוגה, בעיקר, אבל לא רק, עוד כמה שטויות קטנות). אני לא מבין מה ההבדל בין 6650 ל-6750 אבל ה-6750 זול יותר במעט ב-ZAP והם נראים די תאומים. ה-6650 לא מופיע באתר של פיוניר ישראל, לא יודע אם זה משפיע במשהו.

אשמח לשמוע ממישהו שמכיר קצת את המערכת הנ"ל.
נערך לאחרונה על ידי voguemaster ב 12/01/2016 11:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #2 

אם זה כמו בסדרת 2 DIN שלהם
אז 7 אומר שנת 2014
6 זה 2013

מעבר לזה לא יודע מה ההבדלים בינהם

voguemaster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

אז קניתי את ה-6750BT באלכסנדר בדרום ת"א

שליחה #3 

התקנה קלה למדי (בסוף החלטתי לא לעשות לבד, לא היה לי כח) והכל אחלה, מלבד הרמקולים.
שנה לא שמעתי מוזיקה באוטו ועכשיו נזכרתי כמה הרמקולים שלי מעפנים :-D

אז ככה - יש לי פונטו ספייס 2006. יש רמקולים קדמיים ואחוריים שהגיעו עם הרכב. אני אשמח להמצלה על רמקולים או קומפוננטים או מה שלא. אני לא מעוניין בסאב או הגברה מטורפת. רק רמקולים שייתנו סאונד טוב מספיק ולא ירעדו ויצרמו כשאני מנגן מוסיקה עם באסים או בווליום קצת גבוה.

ראיתי מגוון גדול. אני חושב לקנות משהו מסדרת JBL GTO. הבנתי שאני צריך 6.5". בנוסף, קראתי בכל מיני פורומים דעות של אנשים שאומרים שרמקולים אחוריים זה בעיקר בשביל עוצמה וזה ממש לא חובה.

אם למישהו יש המלצות טובות, אני אשמח. התקציב שלי לעניין לא גדול - 500 ש"ח בערך.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”