עדכון גרסא gfast לראוטר מישהו יודע מה זה?
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי את הראוטר החדש של בזק dlink d256dg
זה חדש ac
יצא עדכון גרסא של gfast ועדיין ממשיך לצאת לו עדכונים רגילים
מישהו יודע מה ההבדל?
לפני שאני מעדכן
זה חדש ac
יצא עדכון גרסא של gfast ועדיין ממשיך לצאת לו עדכונים רגילים
מישהו יודע מה ההבדל?
לפני שאני מעדכן
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
טכנולוגיה חדשה, אבל לדעתי עדיין לא בשימוש בארץ.
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

טוב עדכנתי האמת נהיה יותר יציב האינטרנט והוייפיי קולט יותר רחוק היה עושה לי הרבה בעיות בגרסא הקודמת , אני מגיע ל 93 מגה באינטרנט של 100 מגה זה טוב לא?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
זה מדהים. אתה כנראה ״יושב״ צמוד לארון.
לקבל מעל 60-70 זה יוצא דופן.
דווקא שאני התקנתי את עדכון ה-gfast פעם ראשונה שהראוטר קצת התחרפן אז חזרתי אחורה.
בכל מקרה בזק לא התחילו להתקין את הטכנולוגיה בארונות שלהם והם גם לא מצופים להתחיל עד סוף השנה
לקבל מעל 60-70 זה יוצא דופן.
דווקא שאני התקנתי את עדכון ה-gfast פעם ראשונה שהראוטר קצת התחרפן אז חזרתי אחורה.
בכל מקרה בזק לא התחילו להתקין את הטכנולוגיה בארונות שלהם והם גם לא מצופים להתחיל עד סוף השנה
MaorAsulin, למה לא טרחת לחפש אפילו בריפרוף קצר באמצע העמוד הראשון בפורום האינטרנט שכאן?
כמה שורות מתחתיך מופיע כבר פוסט בעניין, מלפני כמה ימים בלבד:
http://www.hometheater.co.il/vt246246.html
Ymac, אמנם בכתבות שהתפרסמו לאחרונה בתקשורת כתוב שבזק תתחיל עם GFAST לקראת סוף השנה, אבל כנראה שבינתיים היא כבר מתחילה בפריסה של הטכנולוגיה - השקה שקטה, ניסיונות ראשוניים.
לא היו משחררים עידכון GFAST למודמים כבר עכשיו, שנה מראש, אם לא היה צורך בכך כבר היום.
כנראה שהציוד החדש של בזק (בראוטרים החדשים, ובארונות התקשורת בחלק מהרחובות) כבר תומך בטכנולוגיה.
כמה שורות מתחתיך מופיע כבר פוסט בעניין, מלפני כמה ימים בלבד:
http://www.hometheater.co.il/vt246246.html
Ymac, אמנם בכתבות שהתפרסמו לאחרונה בתקשורת כתוב שבזק תתחיל עם GFAST לקראת סוף השנה, אבל כנראה שבינתיים היא כבר מתחילה בפריסה של הטכנולוגיה - השקה שקטה, ניסיונות ראשוניים.
לא היו משחררים עידכון GFAST למודמים כבר עכשיו, שנה מראש, אם לא היה צורך בכך כבר היום.
כנראה שהציוד החדש של בזק (בראוטרים החדשים, ובארונות התקשורת בחלק מהרחובות) כבר תומך בטכנולוגיה.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מישהו עידכן? זה לגרסת חומרה A1?, כי מספר הגרסה מתחיל ב2 ולא 1. או שזה פשוט כדי להבדיל בין גרסה קושחה שתומך בgfast?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

האמת האינטרנט נהיה ממש יציב ופינג 8 קבוע והווייפי גם הסתדר היה נופל כל הזמן , לא קשור לטכנולוגיה אולי אבל הגרסא הזאת שיפרה את המודם , כל הזמן היה נופל לי הווי פיי והיו ניתוקים
מומלץ ביותר!!
דרך אגב ניסיתי כבר את כל הגרסאות והיו כאלה שהראו לי מהירות 60 ולפעמים אפילו פחות , עכשיו סביב ה 90 והארון יושב 50 מטר מהבית שלי , בית פרטי
מומלץ ביותר!!
דרך אגב ניסיתי כבר את כל הגרסאות והיו כאלה שהראו לי מהירות 60 ולפעמים אפילו פחות , עכשיו סביב ה 90 והארון יושב 50 מטר מהבית שלי , בית פרטי
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

לפני השדרוג הייתי מקבל 76 בערך , בגרסאות טובות.. היו גרסאות מתחת ל 60
ניסיתי את כל ה 17 חחח
שכחתי לציין שאני בודק במחשב שמחובר בכבל רשת למודם שמחובר לממיר של יס ואז לראוטר הראשי.
ניסיתי את כל ה 17 חחח
שכחתי לציין שאני בודק במחשב שמחובר בכבל רשת למודם שמחובר לממיר של יס ואז לראוטר הראשי.
מאור, יפה שבדקת את כל האופציות, ותודה על התשובה.
ממה שאני יודע, GFAST מאפשר להעלות את המהירות גם בלי לקרב את ארון התקשורת ללקוח - וזה בדיוק המקרה שלך, וטוב מאוד שהוכחת את זה בשטח.
בנוסף, GFAST מאפשר לקרב את הארון ללקוח ובכך להעלות את המהירות באופן דרמטי יותר ממה שהיה ניתן בטכנולוגיות הקודמות.
מאור, מסקרן אותי לדעת האם אתה בטוח שהארון של בזק שיושב 50 מטר מביתך הוא אכן ארון התקשורת הראשי? אולי זה רק ארון משני. פעם אני לא ידעתי שיש שני סוגים כאלה...
הארון הראשי בסביבה הוא גדול יותר מזה המשני שליד הבית, וההבדל הבולט ביותר הוא שיש בתוכו מאוורר חשמלי ופתחי איוורור - שומעים אותם בבירור. ז"א יש בו ציוד חשמלי אקטיבי. בארון המשני שקרוב יותר לבית יש רק ציוד פסיבי (ניתוב של כבלים ולא כרטיסי תקשורת).
ממה שאני יודע, GFAST מאפשר להעלות את המהירות גם בלי לקרב את ארון התקשורת ללקוח - וזה בדיוק המקרה שלך, וטוב מאוד שהוכחת את זה בשטח.
בנוסף, GFAST מאפשר לקרב את הארון ללקוח ובכך להעלות את המהירות באופן דרמטי יותר ממה שהיה ניתן בטכנולוגיות הקודמות.
מאור, מסקרן אותי לדעת האם אתה בטוח שהארון של בזק שיושב 50 מטר מביתך הוא אכן ארון התקשורת הראשי? אולי זה רק ארון משני. פעם אני לא ידעתי שיש שני סוגים כאלה...
הארון הראשי בסביבה הוא גדול יותר מזה המשני שליד הבית, וההבדל הבולט ביותר הוא שיש בתוכו מאוורר חשמלי ופתחי איוורור - שומעים אותם בבירור. ז"א יש בו ציוד חשמלי אקטיבי. בארון המשני שקרוב יותר לבית יש רק ציוד פסיבי (ניתוב של כבלים ולא כרטיסי תקשורת).
נערך לאחרונה על ידי yaron78 ב 04/01/2016 18:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

אם מישהו חושב שאני משקר.. כי זה באמת נשמע לא הגיוני שבמקום 60-70 אני מקבל סביב ה 90
צילמתי תמונה מעכשיו
http://[imgbig]http://up415.siz.co.il/up3/wigyy4nqzzz2.jpeg[/imgbig]
צילמתי תמונה מעכשיו
http://[imgbig]http://up415.siz.co.il/up3/wigyy4nqzzz2.jpeg[/imgbig]
נערך לאחרונה על ידי MaorAsulin ב 04/01/2016 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MaorAsulin
- חבר שרק התחיל

אין לי מושג ממש אני רק יודע שפעם עבדו על הארון הזה כמה ימים ולפני זה לא יכלתי להשים 100 מגה ברחוב שלי , אבל בכל מקרה עם גרסא ישנה יותר ואפילו עם המודם dlink 6850 קיבלתי לפעמים תוצאות של 90 אבל לעיתים רחוקות ..
ועם הנטגיר המעפן באמת זה היה בין 60-70
הקטע שהמודם החדש dlink ac לא יורד מ 85 מגה אף פעם ותמיד הפינג 8
ועם הנטגיר המעפן באמת זה היה בין 60-70
הקטע שהמודם החדש dlink ac לא יורד מ 85 מגה אף פעם ותמיד הפינג 8
בהזדמנות, תעבור ליד הארון ותקשיב אם יש בו מאוורר חשמלי. אי אפשר לפספס את הסאונד!
אם אין, אז כנראה זה לא הארון ממנו מודדים את המרחק עד לבית.
אם אין, אז כנראה זה לא הארון ממנו מודדים את המרחק עד לבית.
עזרו לכם? כפתור "תודה" נמצא בפינה השמאלית+תחתונה בפוסט - אנא השתמשו בו!
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
למה שנחשוב שאתה משקר?
שיפור במהירות הוא כרגע נטו בגלל הקרבה שלך וכנראה גם מופעל ווקטורינג על הקו, כדי לנצל את GFAST גם הארון צריך לתמוך ובזק עוד לא התחילו להתקין ארונות תומכים (פאק איט, גם ווקטורינג עוד לא בפריסה משמעותית)
מניסוי שערכתי בין ה-256DG ל-6850U אין הבדל בתוצאות הסנכרון ב-VDSL2
שיפור במהירות הוא כרגע נטו בגלל הקרבה שלך וכנראה גם מופעל ווקטורינג על הקו, כדי לנצל את GFAST גם הארון צריך לתמוך ובזק עוד לא התחילו להתקין ארונות תומכים (פאק איט, גם ווקטורינג עוד לא בפריסה משמעותית)
מניסוי שערכתי בין ה-256DG ל-6850U אין הבדל בתוצאות הסנכרון ב-VDSL2