כיצד ניתן להאזין למוסיקה תוך כדי משחק ב PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

בוקר טוב לכולם, ברשותי PS3 והייתי מעוניין למצוא דרך לשלב בין המשחק למוסיקה שלי, הכוונה היא שבזמן המשחק אשמע גם את הרכב מה PS3 וגם את המוסיקה שלי.
ניסיתי דרך כונן USB להעביר את המוסיקה ל PS3 ללא הצלחה, אז חשבתי על רעיון אחר אומנם טיפשי אבל היה שווה לנסות, חיברתי מפצל ל RCA במגבר ככה שאוכל לקבל שני אותות לאותו ערוץ, הראשון מהמחשב והשני מהטלויזיה אבל התוצאה היא שהסאונד מהמחשב מתעווט לחלוטין לצערי. למישהו יש פיתרון?
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda

שליחה

נסה קודם לבדוק אם המשחק תומך ב-Custom soundtrack. אני לא מכיר של-PS3 יש אפשרות כזאת מובנית בניגוד ל-Xbox 360 או ל-PS4, אבל יכול להיות שאני לא מעודכן.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

@IASDA
רגע ב PS4 יש אפשרות להזין למוזיקה שלך במזמן משחק?

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda

שליחה

כן, באמצעות המדיה פלייר. היה גם USB Media Player שהיה נוח בהרבה, אבל סוני הורידה אותו באחד העדכונים.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

וואלה תודה בדקתי עכשיו ועובד :)
סוף סוף אפשר להנות ממוזיקה ומשחק ב NFS

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

נפלא! לפחות מישהו מאיתנו נהנה ממוסיקה טובה תוך כדי ממירוצים. לצורך העניין במשחק Midnight club la יש את האפשרות של Custom soundtrack
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

חזור אל “קונסולות”