מחפש מערכת קולנוע ביתי מלאה בתקציב של עד 8000 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
jonspieg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

זו הדרך בה חשבתי לחלק את התקציב:
רסיבר - 2000 ש"ח
קדמיים - 2500 ש"ח
סנטר - 1500 ש"ח
סאב - 1000 ש"ח
סראונד - 1000 ש"ח
האם החלוקה נראית לכם סבירה?

אני מעוניין לקבל את התמורה הגבוה ביותר במחיר מבלי ללכת לכיוון של יד2, אז חשבתי לבצע את כל הרכישות באמאזון.
מבחינת רסיברים זה נראה שיחסית פשוט להזמין מאמאזון, כלומר יש היצע רב של דגמים שנשלחים לישראל, אבל ברמקולים המצב נראה קצת יותר בעייתי.

אשמח לכל קצה חוט לדברים מעניינים בתקציבים האלו.
תודות רבות :)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9047
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #2 

החלוקה שציינת היא פחות או יותר בסדר אבל יש אבל.תמורה גבוהה יחסית למחיר, עדיף לך ללכת לכיוון של יד 2, ובמקרה אני מוכר את הסט הקודם שלי, ככה שאם מעניין אותך תציץ בפורום המתאים לפי הודעות אחרונות שלי. אגב יישאר לך הרבה עודף מ- 5,650 ש"ח שאני מוכר...

אם אתה בכל זאת מתעקש על חדש, אז אפשר להכניס את מה שרשמת בכסף, פרט לנושא הסאב שאני חושב שהתקציב עבורו יהיה מאוד בעייתי.
מהסיבה שהוא מאוד כבד אז עלות השילוח שלו יותר גבוהה ועדיף לשים קצת יותר כסף על סאב שכן הוא אחד מהרמקולים היותר חשובים במערכת אם לא החשוב בינהם.
שילובים של רמקולים ורסיבריםף יש לרוב... השאלה מאיזה כיוון אתה מגיע ולאן אתה רוצה להגיע...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

DanielGe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

אם השימוש העיקרי הוא בעיקר לקולנוע ביתי אז מדובר בחלוקה שגויה לדעתי.
את התקציב על הסאב תצטרך במינמום להכפיל ע״מ שתוכל לרכוש סאב מכובד.
לגבי הסנטר- תראה איזה סנטר נכנס לך בתקציב הזה, יכול להיות שגם אותו תצטרך למתוח טיפה.

אגב, הסאב וופר והסנטר הם שני החלקים היותר מורגשים ומשפיעים שרואים סרט ולכן הם צריכים לקבל התייחסות כספית רצינית יותר מצידך.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #4 

אני דווקא חושב שהכסף צריך ללכת לקידמיים - ביומיום אתה משתמש רק בהם וכששומעים מוזיקה הם צריכים לספק לך את כל טווח הצילילים (ואני אוהב מוזיקה)
המחיר של המגבר הוא גבולי אבל יש מציאות באמזון

DanielGe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

כמו שציינת, משתמשים בקדמיים בעיקר ששומעים מוזיקה, בסרטים פחות. מכיוון שמדובר בפורום לאודיו רב ערוצי הנחתי שהייוד העיקרי של המערכת זה צפיה בסרטים.
אבל נחכה שפותח הפוסט יגיב :)

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #6 

מחשבתך נכונה והגיונית אך בעייתי,
לך ל2 חנויות מתמחות,תאמר את התקציב והדרישות ,תשווה ותחליט.
היום עם הניסיון הרב שלי אומר לך שביד 2 עדיף ממש אבל!המבחר ממש בעייתי ,בתקציב שלך שהוא סביר בהחלט הייתי הולך לחנויות לשמוע,ללכת לאיזה יד 2 ומחליט
כיף חיים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7406
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #7 

אם המחשבה שלו נכונה והגיונית אבל בעייתית זה אומר שהמחשבה שלו לא נכונה ובכלל לא הגיונית . ברוכים הבאים לפינתי השבועית .. כול האמת בפרצוף.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”