איכות גרועה בערוץ הראשון

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני חי בגרמניה ויש לי כאן חיבור לכבלים אבל כמובן ללא הערוצים הישראליים, כך שמה שמעניין אותי זה מבחינת iptv זה רק ערוצים מישראל ועדיף תוך אינטגרציה כמה שיותר חלקה בטלוויזיה (סמסונג).

התקנתי את האפליקציה של ss-iptv.com והעלתי רשימת ערוצים שהכנתי (אגב, זו אפליקציה מעולה בעיקר בשל האפשרות לזפזפ בין הערוצים עם השלט הרגיל של הטלוויזיה).

בעקרון זה עובד סבבה וכמה ערוצים אפילו באיכות מעולה (ערוץ 10 למשל), אבל יש כמה ערוצים שמוצגים ברזולוציה מאד נמוכה, למשל הערוץ הראשון (כן כן זה חשוב לי...). לא נראה לי שזה קשור לאפליקציה הספציפית הזו משום שאני מקבל את אותה בעיה גם דרך plex. אבל ב-vlc גם הערוץ הראשון מוצג ב-hd.

אני מתקשה להבין מה עשוי לגרום לבעיה. האם זה עניין של פורמט ספציפי שהערוץ הראשון משתמש בו ושהטלוויזיה לא יודעת לפענח היטב? האם מישהו אחר נתקל בבעיה הזו באפליקציה כלשהי?

תודה!

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #2 

תנסה לצפות דרך SIPTV
http://siptv.eu/news/

הערוץ משנה את הרזלוציה שלו לפי מהירות האינטרנט
יכול להיות שה SS-IPTV לא תומך בשינוי הרזולצויה תוך כדי צפיה

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה, זו אפליקציה דומה (גם רוסית) אבל עבור כסף... ולא נראה לי שזו הבעיה כיוון שהערוצים הטובים עובדים טוב תמיד והבעייתיים תמיד בעייתיים (כמו ערוץ 1). אגב, הטלוויזיה מחוברת עם powerline ואין לה בעיה עם 4k כך שגם מבחינה זו לא נראה שזה נגרם בשל מהירות החיבור. אגב, דרך הכרומקאסט (ללא פאוארליין) ערוץ 1 עובד יפה מאד באיכות hd.

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ניסיתי היום גם את SIPTV ואני מקבל בדיוק את אותן תוצאות כמו עם SSIPTV ועם Plex. אצלך זה עובד בלי בעיות?

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני שנים כבר לא משתמש ב SIPTV
אבל
זכור לי שניגון של ערוץ 1 שם היה משנה את איכות התמונה אם הזמן
איזה קישור M3U של ערוץ 1 אתה מנגן?

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

זה הקישור:
http://62.90.90.39/iba_channel-511MRepe ... ylist.m3u8

לא מצאתי ברשת קישור אחר. אם יש אשמח לשמוע.

אגב, כדי לבדוק אם הבעיה היא בפורמט הספציפי של הסטרים של ערוץ 1, ביצעתי טרנסקודינג לפורמט אחר דרך VLC. כלומר התוכנה שואבת את הסטרים הרגיל מהקישור הנ"ל ומוציאה סטרים בפורמט שונה מעט (H.264+MP3 TS) ברשת הפנימית. כמובן שעדכנתי את הקישור באפליקציה שבסמסונג כדי להפנות אותה למחשב שלי ברשת הפנימית. זה עבד מעולה והתמונה אכן היתה באותה איכות כמו במחשב. כלומר אכן מדובר בחוסר תאימות של הסמסונג שלי לפורמט שבו משתמש ערוץ 1, אבל אני לא יודע אם זה רק המודל שלי או שזה כך גם במודלים אחרים של סמסונג.

אגב, אם יש לך סמסונג אולי תהיה מוכן להתקין אפליקציה כזו כדי שאוכל לדעת אם הבעיה היא במודל הספציפי שלי או משהו כללי יותר. את ss-iptv.com אפשר להתקין דרך usb בחינם, לא צריך מנוי כמו בתוכנה השניה, ויש להם ממשק מאד נחמד באתר שאפשר להוסיף ערוצים/קישורים בלי להעלות קובץ m3u.

כמובן שהטרנסקודינג עם VLC אינו פתרון קבוע כיוון שזה קורע את המעבד ואין אפשרות לעשות את זה רק on demand.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

בדקתי עם SS-IPTV שכבר היה מותקן אצלי
גם שם כמו עם SIPTV
אחרי כמה דקות של שידור האיכות משתנה ונהיית בדיוק כמו בVLC

תפעיל דרך SIPTV ותראה על איזה רזולוציה מתקבלת התמונה

המסך אצלי הוא H6400
הנה איך זה קורה אצלי

בשניה 22 אפשר לראות איך הלוגו של ערוץ 1 נהיה יותר ברור

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה על הצילום. אכן מדהים. לצערי זה לא קורה אצלי. נתתי לזה לרוץ עכשיו כמעט חצי שעה ושום דבר לא השתנה. מתסכל :((

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

איך מוצאים את הרזולוציה ב-SIPTV?

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

בפעם האחרונה שהשתמשתי בו
הרזולוציה הייתה מופיע בפס המידע כשאתה מפעיל את ערוץ
מה דגם המסך שיש ברשותך

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

JU6050

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

תנסה את הגירסא של SIPTV לסדרת J
שהיא NATIVE TIZEN APP
ולא כמו הרוב שהוא פשוט עושה אמולציה אולי זה יעזור

Jerusalemer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

זו בדיוק האפליקציה שכבר התקנתי, לא ב-sideload אלא דרך הממשק של סמסונג, אבל קיבלתי בה את אותן תוצאות בדיוק

בינתיים הצלחתי לפתור את הבעיה עם לינק אחר. התקנתי media sniffer ועברתי על כל מיני אתרים של צפיה ישירה, רובם משתמשים באותו קישור של הקודי אבל באחד מהם מצאתי את זה:
http://82.80.192.28/iba_channel-511MRep ... 92000.m3u8

וזה עובד מעולה ב-SSIP (מעדיף אותה כי חינמית, אפשר לעדכן קישורים באתר ולזפזפ עם השלט הרגיל של הסמסונג). בעצם זה אותו קישור, רק הסיומת שונה - אין לי מושג מה המשמעות הטכנית של זה, אבל זה נותן לי את האיכות שרציתי.

אגב, העתקתי את הסיומת הזו גם לקישורים של ערוץ המוזיקה וערוץ 20 (שגם היו באיכות גרועה) וזה פתר את הבעיה גם שם.

עכשיו נשאר לי רק משהו איזוטרי לגמרי - אני אוהב את ההרצאות בערוץ מאיר (כל אחד והמוזרות שלו) אבל לא משנה מה אני עושה עם הקישור, התמונה לא זורמת (מופיעה תמונה קפואה באיכות HD וזהו, לא זז ואין קול).

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”