מישהו אולי יודע למה לא לקנות מחשב נייד במקום אינטל ניוק
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מהסיבה הפשוטה שהNUC מיועד לזה , ומחשב נייד לא מיועד להיות HTPC , זה שאתה יכול לחבר אותו ולעשות מה שאתה עושה עם הNUC לא אומר שזה נוח, כל פעם להחזיר אותו , המכסה שצריך לפחות כדי להדליק אותו , בלאגן של כבלים שיוצאים מכל כיוון אפשרי , הסוללה תמות דיי מהר ככה לעומת מחשב "נייד".
את הNUC חיברת ושכחת , וככה זה צריך להיות .
את הNUC חיברת ושכחת , וככה זה צריך להיות .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
זו נקודה נכונה.gadlavy כתב:המחירים די זהים מלבד העובדה שלמחשב נייד יש עוד שימושים , וניתן אפילו למצא לונטו I5 ב 1990 שח למשל
https://www.ivory.co.il/catalog.php?ord ... 02][]=2804
לעומת
https://www.ivory.co.il/catalog.php?act ... y=priceLow...
הסיבה היא שניידים מוכרות הרבה חברות, ויש היצע גדול, וכשיש היצע גדול- המחיר יורד. כך בחשבון גם שבכל הניידים האלו יש מערכת הפעלה חוקית- והNUC מגיע ללא= עוד פער של לפחות 600 ש"ח.
בNUC יש רק...NUC. של אינטל.
למרות זאת לא הייתי לוקח מחשב נייד מהסיבה שכל עוד הוא ירוץ עם מסך מקופל, הוא יתחמם מאוד והמאווררים ירעישו יותר ממחשב נייח- וזה במקרה שהחימום לא יפגע בביצועים.
קח בחשבון שיש גם מיני PC של חברות מעולות אחרות כמו ASUS או MSI עם מחירים הרבה יותר תחרותיים.
הרבה מהפורום (כולל עבדך הנאמן) רכשו מחשבי MINI PC של EGLOBAL. אני לדוגמא רכשתי מחשב עם
I5 4300Y
8GB RAM
64 SSD
1TB
כל זה ב270$ שזה מחיר של ניוק בסיסי עם סלרון והרבה פחות זכרון פנימי+אחסון.
רץ מעולה, לא מתחמם ולא מרעיש.
·
טוב בסלון יש לי מחשב גדול שבעצם נמצא בחדר אחר ומוחובר לטלויזיה בסלון כמסך
משני , יש לי כם פאי 2 בחדר שנה אבל הוא קצת מוגבל ואז השאלה בעצם למה לא לקנות מחשב ניד בהנחה שהוא ממלא את התפקיד ,ובעצם מה ההבדל בביצועים בין ניוק למשב נייד עם אותה קונפיגורציה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אם התשובות שכתבו לך לא שכנעו אותך, לך על מחשב נייד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"