שרשור תגובות: הוט מציגה לראשונה בישראל - סדרות המקור יצולמו וישודרו ב4K
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
תודה עמית
באמת חדשה דרמטית.
כשאני אראה אני אאמין!
באמת חדשה דרמטית.
כשאני אראה אני אאמין!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כמובן שכל התקדמות כזו מבורכת בעיניי, אבל תרשו לי להישאר מאד סקפטי לגבי זה, לפחות בעתיד הקרוב.
אני מוכן גם לוותר על UHD ולחתום על 1080p עם ביט-רייט סביר. מבלבלים ת'שכל עם מינוחים מפוצצים כמו UHD ו- 4K. אלו סתם מספרים למעטפת הרזולוצייה. כאשר ה- HD נראה כמו סוג של dvdrip אפשר לגזור ולהסיק מכך איך ייראה ה- UHD בכבלים/לווין בשנים הקרובות..
אני מוכן גם לוותר על UHD ולחתום על 1080p עם ביט-רייט סביר. מבלבלים ת'שכל עם מינוחים מפוצצים כמו UHD ו- 4K. אלו סתם מספרים למעטפת הרזולוצייה. כאשר ה- HD נראה כמו סוג של dvdrip אפשר לגזור ולהסיק מכך איך ייראה ה- UHD בכבלים/לווין בשנים הקרובות..
בחינם
לא אקח מהם כלום אפילו לא מנוי חינם - פשוט כלום כלום
חברה מתחת לכל ביקורת
הרגיזו את הההורים שלי לפני שנה וחצי שבוע בלי כבלים אין להם טכנאים הורים מבוגרים שרק זה מביא להם כיף והנאה -כי כל היום בבית
הרגזתם את הורים שלי !!!!!!
נכנסתי לתמונה
תוך 45 דקות מזמן שדיברתי עם האחראית לכבלים בהוט נתקו אותי מהם.
עכשו יש להם מערכת לווינים - מעולה
וכיף לי לראות את ההורים צופים בתכנים שלהם ונהנים - בלי טובות של הוט
מעבר לזה יופי של דווח
עמית
לא אקח מהם כלום אפילו לא מנוי חינם - פשוט כלום כלום
חברה מתחת לכל ביקורת
הרגיזו את הההורים שלי לפני שנה וחצי שבוע בלי כבלים אין להם טכנאים הורים מבוגרים שרק זה מביא להם כיף והנאה -כי כל היום בבית
הרגזתם את הורים שלי !!!!!!
נכנסתי לתמונה
תוך 45 דקות מזמן שדיברתי עם האחראית לכבלים בהוט נתקו אותי מהם.
עכשו יש להם מערכת לווינים - מעולה
וכיף לי לראות את ההורים צופים בתכנים שלהם ונהנים - בלי טובות של הוט
מעבר לזה יופי של דווח
נערך לאחרונה על ידי SONYES ב 03/01/2016 19:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאוד מעניין.
גם מעניין לדעת האם נצטרך ממיר חדש? לדעתי , לא הגיוני שהממירים הקיימים יתמכו . צריך תמיכה בקידוד חדש, וכמו כן מעבד חזק יותר.
לכן מאמין שייצטרך ממיר חדש.
למרות כל זה, זה מבורך מאוד . ממיר חדש 4K משמעו שאולי נוכל לצפות בקרוב בערוצים נוספים ב4K.
יורו 2016 ב4K ??
גם מעניין לדעת האם נצטרך ממיר חדש? לדעתי , לא הגיוני שהממירים הקיימים יתמכו . צריך תמיכה בקידוד חדש, וכמו כן מעבד חזק יותר.
לכן מאמין שייצטרך ממיר חדש.
למרות כל זה, זה מבורך מאוד . ממיר חדש 4K משמעו שאולי נוכל לצפות בקרוב בערוצים נוספים ב4K.
יורו 2016 ב4K ??
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
אני מניח שהממירים החדשים באים עם תמיכה "רדומה" שניתן להפעיל מרחוק בעדכון תוכנה (פייבר ומיני פייבר) וכנראה יבוא דרך HDMI 2.0 (שידוע שרוב התקן הוא ברמת הקושחה ולא פיזית)
השאלה אם רק סדרות מקור של הוט ישודרו ב-4K או שהוט ירכשו גם תוכן זר ב-4K (שלא כלכך קל להשיג)
מעניין מה תהיה התגובה של יס.
השאלה אם רק סדרות מקור של הוט ישודרו ב-4K או שהוט ירכשו גם תוכן זר ב-4K (שלא כלכך קל להשיג)
מעניין מה תהיה התגובה של יס.
·motyk כתב:מה יש לכם חברים? קצת פרגון
אלה חדשות דרמתיות, בואו נחכה קצת ונראה אם לשלוף סכינים...
חלק מהישראלים בנויים משנאה והכפשה מיותרת ולא משנה מה תעשה ,אמר פעם חכם ,רק חמור לא משנה את דעתו .
כן HOT לא כליל השלמות בעיקר בשנים עברו ,אבל ב 2014 הם עברו מהפך רציני ביותר ,
מי שרוצה להמשיך בשלו כמו תוכי ימשיך ,זכותו ומי שרוצה להאמין שדברים השתפרו מאד גם זכותו .
לזכות HOT אפשר לספור 15 פיצ'רים שרק הם מציגים מאז הפייבר בוקס כ 15 אולי יותר וכל זה בגלל הביקרות על הממיר הקודם ,
אפשר גם להגיד שהם מצלחים מזה שנים להוריד את מספר התלונות בצורה דרמטית ומענה טלפוני .
נערך לאחרונה על ידי dotanork ב 03/01/2016 20:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
dotanork כתב:·......
חלק מהישראלים בנויים משנאה והכפשה מיותרת ולא משנה מה תעשה .
כן HOT לא כליל השלמות בעיקר בשנים עברו ,אבל ב 2014 הם עברו מהפך רציני ביותר ,
מי שרוצה להמשיך בשלו כמו תוכי ימשיך ,זכותו ומי שרוצה להאמין שדברים השתפרו מאד גם זכותו .
לזכות HOT אפשר לספור 15 פיצ'רים שרק הם מציגים מאז הפייבר בוקס כ 15 אולי יותר
אפשר גם להגיד שהם מצלחים מזה שנים להוריד את מספר התלונות בצורה דרמטית ומענה טלפוני ....
·
·זו אכן נקודה אחת למחשבה !jacko-il כתב: כאשר ה- HD נראה כמו סוג של dvdrip אפשר לגזור ולהסיק מכך איך ייראה ה- UHD בכבלים/לווין בשנים הקרובות.....
נקודה שניה : הרי אנחנו כבר יודעים שבגדלים סטנדרטים (~50 אינטש)
ומרחק ממוצע של סלון רגיל (3.5 - 4 מ' ) עד כמה באמת נראה הבדל ???
מדובר בגימיק שיווקי כדי למשוך עוד מינויים