השימוש הוא ברובו המוחלט צפיית סדרות לפני השינה (בין חצי שעה לשעתיים)
SETUP:
שני FIRETV (חדר שינה וסלון)
אישה ישנה לידי
תינוקת ישנה בחדר ליד
שתי התלבטויות
1) האם לקנות אוזניות ייעודיות לטלויזיה או אוזניות BLUETOOTH?
ראיתי שסדרת RS 175 ו 185 מקבלות ביקורות נהדרות. FIRETV תומך בחיבור אוזניות BLUETOOTH
הייתרון שאני רואה עבור סדרת RS זה שימוש מהנה אבל החיסרון זה שאתה מקובע לטלויזיה אחת היכן שמחובר המשדר. בדרך כלל אני רואה באותה טלויזיה כך שאני לא בטוח שזה בסוף יהיה שיקול מכריע אבל גמישות זה נחמד. מצד שני בRS יש את הגמישות של אם יום אחד האישה תחליט היא רוצה גם להשתמש באוזניות (כי אפשר להצמיד שני זוגות למשדר אחד) אבל גם כאן אני לא רואה את זה קורה בסבירות גבוהה.
2) closed or open back?
הייתי רוצה להנות מכל העולמות כלומר גם להיות בעל יכולת לראות טלויזיה עם VOLUME בכיף (מדובר בסדרות ולא בMETALICA) בלי להפריע לאישה לישון ומצד שני לא לאבד את היכולת לשמוע תינוקת שבוכה.
חשבתי על RS185 אבל מכיוון שאין לי נסיון עם אוזניות פתוחות ראיתי כמה סרטונים על SOUND LEAKAGE ביוטיוב וממה שאני מתרשם אני בסוף לא אוכל להנות מווליום סביר כי זה יפריע לאישה שישנה לידי ואז אם אצטרך לשמוע בווליום נמוך אז אני מאבד את כל הרעיון של להנות מהשמע כי כבר היום אני שומע בווליום נמוך ואז האוזניות מיותרות. מצד שני אולי מכיוון שזה סדרות ולא מוסיקה אז זה לא יהיה עד כדי כך נוראי שזה יעיר את האישה ואני כן אוכל לשמוע את התינוקת לפני שהאישה מתעוררת בעצבים מהבכי.
מעביר את המיקרופון אליכם. תודה מראש.