עבודה עם CrashPlan
-
UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אני משתמש ב-CrashPlan לגיבוי מחשבים בבית ל-NAS מקומי. בינתיים נראה שהאפליקציה עושה עבודה טובה ואפילו עשיתי כבר שחזור של חומר שהצליח להמחק בנסיבות מוזרות.
מה שאני מנסה להבין זה איפה נשמר הקטלוג של CrashPlan (אינדקס הקבצים המגובים והמיקום שלהם). האם על המחשב המקומי שמריץ את האפליקציה שלהם? נשמע לי לא יעיל כי אז במקרה של כשל רציני שלו איך אוכל לשחזר את החומר?
האם בענן שלהם גם אם אני לא מגבה לשם?
מישהו מכיר/יודע?
מה שאני מנסה להבין זה איפה נשמר הקטלוג של CrashPlan (אינדקס הקבצים המגובים והמיקום שלהם). האם על המחשב המקומי שמריץ את האפליקציה שלהם? נשמע לי לא יעיל כי אז במקרה של כשל רציני שלו איך אוכל לשחזר את החומר?
האם בענן שלהם גם אם אני לא מגבה לשם?
מישהו מכיר/יודע?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה משתמש בשירות בתשלום או חינמי?
אם אתה משתמש בשירות בתשלום זה מגבה את הנתונים לענן שנמצא בחוות שרתים שלהם.
אם הגדרת שהמחשבים יגובו ל-nas שלך אז שם הכל נשמר.
הסיבה שאתה לא רואה את קבצים ב nas זה כי הם מוצפנים וכדי לשחזר אותם אתה חייב להשתמש בתוכנה.
אם אתה משתמש בשירות בתשלום זה מגבה את הנתונים לענן שנמצא בחוות שרתים שלהם.
אם הגדרת שהמחשבים יגובו ל-nas שלך אז שם הכל נשמר.
הסיבה שאתה לא רואה את קבצים ב nas זה כי הם מוצפנים וכדי לשחזר אותם אתה חייב להשתמש בתוכנה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ערכתי את ההודעה.
כמובן שזה לא נשמר באותו המחשב שאתה מגבה.
כמובן שזה לא נשמר באותו המחשב שאתה מגבה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אולי לא הסברתי את עצמי. אני לא מחפש את הקבצים עצמם אלא את הקטלוג/אינדקס שלהם. ה-metadata שהאפליקציה ש-CrashPlan מייצרת כשהי יוצרת את הגיבוי.
בהחלט יתכן שהנתונים נשמרים עם קבצי הגיבוי עצמם וזה גם הגיוני - זה בדיוק מה שאני מנסה לברר.
בהחלט יתכן שהנתונים נשמרים עם קבצי הגיבוי עצמם וזה גם הגיוני - זה בדיוק מה שאני מנסה לברר.