צריך המלצה לממיר לוויני שמסוגל להזרים ברשת הבייתית
טוב אז מכיוון שלא נראה שהישועה תבוא מתישהו בעתיד מעידן פלוס וקודי הוא סבבה אבל לא תמיד יציב התקנתי שוב צלחת לוויין פרטית.
מכיוון שזה סיפור כמעט בלתי אפשרי לפרוס כבלים לכל הטלויזיות בבית, חשבתי להתפשר על אפשרות של הזרמה דרך הרשת הבייתית (שאת זה דוקא יש לי בכל החדרים במהירות של 1 ג'יגה.)
אני יודע שיש ממירים, אפילו ה Hammer 5400 שמתחברים לרשת ואפשר לצפות בשידורים על גבי מחשב, השאלה אם יש ממירים שפיתחו להם תוסף לקודי ואז אפשר לנהל את הערוצים דרך הקודי ולצפות למעשה בכל התקן, גם אנדרואיד.
אם יש כזה ממיר שמשלב גם טיונר DVB-T זה בכלל יהיה פצצה.
אין לי בעיה להזמין מחו"ל אז כל המלצה תתקבל בברכה.
תודה ושבת שלום.
מכיוון שזה סיפור כמעט בלתי אפשרי לפרוס כבלים לכל הטלויזיות בבית, חשבתי להתפשר על אפשרות של הזרמה דרך הרשת הבייתית (שאת זה דוקא יש לי בכל החדרים במהירות של 1 ג'יגה.)
אני יודע שיש ממירים, אפילו ה Hammer 5400 שמתחברים לרשת ואפשר לצפות בשידורים על גבי מחשב, השאלה אם יש ממירים שפיתחו להם תוסף לקודי ואז אפשר לנהל את הערוצים דרך הקודי ולצפות למעשה בכל התקן, גם אנדרואיד.
אם יש כזה ממיר שמשלב גם טיונר DVB-T זה בכלל יהיה פצצה.
אין לי בעיה להזמין מחו"ל אז כל המלצה תתקבל בברכה.
תודה ושבת שלום.
ממיר מצויין VU+ DUO2 (מגיע עם עד 4 טיונרים לבחירה DVBS2+T2) קצת יקר,
וממיר יותר זול VU+ SOLO2 מגיע עם שני טיונרים DVBS2 ואפשר להתקין עליו דינגל T.
שניהם מחייבים התעסקות ראשונית.
הממירים מהירים מאוד ובעלי חיבור רשת 1GB עם מעבד כפול ליבה במהירות 1.3GHZ.
הדגם היקר גם מימדיו גדולים יותר.
בשני הממירים אתה מזרים לקודי או כל התקן נייד אחר - כולל HD על גבי WIFI.
ממירים מדהימים ביותר.
ממליץ לרכוש את המקורי.
וממיר יותר זול VU+ SOLO2 מגיע עם שני טיונרים DVBS2 ואפשר להתקין עליו דינגל T.
שניהם מחייבים התעסקות ראשונית.
הממירים מהירים מאוד ובעלי חיבור רשת 1GB עם מעבד כפול ליבה במהירות 1.3GHZ.
הדגם היקר גם מימדיו גדולים יותר.
בשני הממירים אתה מזרים לקודי או כל התקן נייד אחר - כולל HD על גבי WIFI.
ממירים מדהימים ביותר.
ממליץ לרכוש את המקורי.
תודה על התגובה.
יודע במקרה להדריך איזה פלאגין של קודי צריך להתקין בשביל זה ?
איך יודעים איזה ממיר מקורי ואיזה לא ?
יש גם אופציות קצת יותר זולות ? זה בכל זאת לא מיועד לצפייה 24/7 ושימוש אינטנסיבי אלא יותר משהו שהוא nice to have.
יודע במקרה להדריך איזה פלאגין של קודי צריך להתקין בשביל זה ?
איך יודעים איזה ממיר מקורי ואיזה לא ?
יש גם אופציות קצת יותר זולות ? זה בכל זאת לא מיועד לצפייה 24/7 ושימוש אינטנסיבי אלא יותר משהו שהוא nice to have.
ההרחבה תחת PVR בשם VU+ / ENIGMA 2 ,
כמובן יש יותר זולים אבל הם על רשת של 10/100.
מקורי אם תרכוש דרך אמזון או מוכרים אמינים בגרמניה.
באליאקספרס יש לא מקורי - היה לי דרימבוקס לא מקורי שעבד שנים אבל ההתעסקות עם אימאג'ים לא מקוריים
השביתה לי אותו לאחרונה...
שידרגתי ל SOLO2 (מקורי דרך אמזון ב 1260 ש"ח עד לבית כולל מיסים) והוא יותר ממדהים.
תומך 1080P, זמן זיפזוף בין ערוצים פחות מחצי שנייה, זמן אתחול מכיבוי מלא לפעולה מלאה - כ 10 שניות בערך.
כמובן יש יותר זולים אבל הם על רשת של 10/100.
מקורי אם תרכוש דרך אמזון או מוכרים אמינים בגרמניה.
באליאקספרס יש לא מקורי - היה לי דרימבוקס לא מקורי שעבד שנים אבל ההתעסקות עם אימאג'ים לא מקוריים
השביתה לי אותו לאחרונה...
שידרגתי ל SOLO2 (מקורי דרך אמזון ב 1260 ש"ח עד לבית כולל מיסים) והוא יותר ממדהים.
תומך 1080P, זמן זיפזוף בין ערוצים פחות מחצי שנייה, זמן אתחול מכיבוי מלא לפעולה מלאה - כ 10 שניות בערך.
כל ממיר אניגמה 2 יעשה לך את מבוקשך
ממליץ על zgemma שעולה 400 שקל ועובד מצויין
או לקנות אותו בארץ ב780
קח בחשבון שאפשר לצפות רק בטרנספודר אחד בכל זמן נתון אבל בעידן פלוס זה לא בעיה כי כולם על אותו טרנספודר השם של הדגם הוא zgemma star h2 אפשר לקנות אותו באלי אבל לדעתי עדיף בmixeshop שהומלצה פה בפורום בעבר בהצלחה
כל שאלה מוזמן לשאול
או לקנות אותו בארץ ב780
קח בחשבון שאפשר לצפות רק בטרנספודר אחד בכל זמן נתון אבל בעידן פלוס זה לא בעיה כי כולם על אותו טרנספודר השם של הדגם הוא zgemma star h2 אפשר לקנות אותו באלי אבל לדעתי עדיף בmixeshop שהומלצה פה בפורום בעבר בהצלחה
כל שאלה מוזמן לשאול
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אפשר אפילו Raspberry Pi עם דונגל.
ניסיתי
לא מתאים.NegativeIQ כתב:אפשר אפילו Raspberry Pi עם דונגל....
אני צריך משהו לסלון שהתפעול שלו פשוט (אחרי ההגדרות הראשונות וסריקת הערוצים כמובן), משהו שגם סבתא שמכירה רק ממיר של הוט תוכל לזפזף בין הערוצים ברוסית ולעבוד עם קודי פשוט לא נוח באותה מידה.
·
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אתה יכול לשים ממיר dedicated למטרה הזו ולהזרים ממנו לחדר אחר.ככה לא תהיה מוגבל לתדר אחד בלבד.
אין לי בעיה שהפתרון של הסטרימינג מוגבל ל LNB אחד כי זה מה שיש על הצלחת וכרגע אין לי כוונה להוסיף עוד לווינים.
בינתיים הפתרון שהציע מיכאלוש נראה לי הכי בכיוון כי זה מאפשר לקבל בקופסה אחת גם את הלווין, גם את עידן פלוס וגם להזרים ברשת הבייתית והמחיר לא גבוה כמו ה VU (שאני בטוח שהם ממירים מעולים, הם פשוט יקרים מדי לשימוש שיש בזה).
בינתיים הפתרון שהציע מיכאלוש נראה לי הכי בכיוון כי זה מאפשר לקבל בקופסה אחת גם את הלווין, גם את עידן פלוס וגם להזרים ברשת הבייתית והמחיר לא גבוה כמו ה VU (שאני בטוח שהם ממירים מעולים, הם פשוט יקרים מדי לשימוש שיש בזה).
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

כל ממיר enigma2 יעשה את זה.אתה לא רק מוגבל ל lnb אחד,אלא תדר אחד בלבד!
·היי,אני מעוניין להזמין את הממיר הזה תוכל לתת קצת חוות דעת עליו? באיזה IMAGE אתה משתמש ?איך היציבות שלו?מיכאלוש כתב:כל ממיר אניגמה 2 יעשה לך את מבוקשך
או לקנות אותו בארץ ב780
כל שאלה מוזמן לשאול...
·את הממיר יש לי כחצי שנה משתמש בOPENPLI האחרון שהורדתי לפני חודש וחצי בערך(כל יום יוצא לילי)jeniav כתב:·היי,אני מעוניין להזמין את הממיר הזה תוכל לתת קצת חוות דעת עליו? באיזה IMAGE אתה משתמש ?איך היציבות שלו?.........
יציבות מאיזה בחינה?אין לי שום בעיה
רק אם אתה משגע את הממיר בצורה פסיכית אז הוא יכול להתקע(לחיצה על כפתור ON/OFF פותרת את זה)
אבל זה לא קורה בשימוש רגיל ויום יומי
מכיר כמה אנשים שהזמינו אותו ומבסוטים
יש דגם חדש H2.H שלא קראתי עליו ביקורות אז אין לי מושג איך הוא...
הH2 מצויין ושווה כל שקל.
ראיתי שגם לאחד מדגמי ה vbox יש ממיר לוויני HD ( כפול) בנוסף לעידן פלוס,העלות בסביבות 800 ש"ח, לא ניסיתי באופן אישי. הביקורות פה בפורום היו חיוביות (לדגם עידן פלוס הרגיל ללא הלוויני).
אגב, מה אתה רואה בלווין, אצלי כבר מזמן רוב הערוצים מוחשכים, נשאר רק ישראל, mbc, ערוצי חדשות וכמה ערוצי dance פולנים (לא רעים).
אגב, מה אתה רואה בלווין, אצלי כבר מזמן רוב הערוצים מוחשכים, נשאר רק ישראל, mbc, ערוצי חדשות וכמה ערוצי dance פולנים (לא רעים).
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

תתחבר לשרת שיתוף.שפע של ערוצים זרים וגם ישראלים (אם תחפור מספיק).חבילות מפולין משדרות באיכות טובה ומלא ערוצי סרטים,hbo,ספורט...