בחירת רמקולים
שלום
אני מעוניין לקנות מערכת רב ערוצית בסכום מקסימאלי של 15000
כמו כל חבר באתר, האיתי רוצה להשיג את הטוב ביותר, אבל לצערי זה לא ריאלי יש לי סכום לא גדול
תפקיד המערכת תהיה בעיקר של קולנוע ומשחקים, מוסיקה נטו אני מעדיף לשמוע דרך אוזניות טובות,
אני מאוד השמח לקבל תשובות או עצות מחברי הפורום
תודה
אני מעוניין לקנות מערכת רב ערוצית בסכום מקסימאלי של 15000
כמו כל חבר באתר, האיתי רוצה להשיג את הטוב ביותר, אבל לצערי זה לא ריאלי יש לי סכום לא גדול
תפקיד המערכת תהיה בעיקר של קולנוע ומשחקים, מוסיקה נטו אני מעדיף לשמוע דרך אוזניות טובות,
אני מאוד השמח לקבל תשובות או עצות מחברי הפורום
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
מה אתה רוצה לשמוע? הרי כולם פשוט יגד לך או את מה שהם רוצים או את מה שכבר יש להם.
תתן יותר פרטים, איך אפשר להמליץ לך בלי לדעת מה ואיך אתה רואה/שומע?
מבחנתי, החלק הראשון זה לבחור סאב טוב (הוא לא דורש האזנה ולא קשור לחתימת הצליל של הרסיבר ולא קשור לשאר הרמקולים). אני כמובן ימליץ על SVS, במיוחד שעכשיו יש להם יבואן בארץ. רק נשאר לך לבחור בין SB2000, PB2000 או PC2000. זה תלוי בגודל החלל והצורה שלו.
אחרי זה אתה צריך לדעת איזה חתימת צליל אתה מעדיף ברסיברים ולהמשיך משם לרסיבר או לעשות סיבוב בחנויות כלי לקבל מושג ולחזור לפה להמלצות מדוייקות יותר.
תתן יותר פרטים, איך אפשר להמליץ לך בלי לדעת מה ואיך אתה רואה/שומע?
מבחנתי, החלק הראשון זה לבחור סאב טוב (הוא לא דורש האזנה ולא קשור לחתימת הצליל של הרסיבר ולא קשור לשאר הרמקולים). אני כמובן ימליץ על SVS, במיוחד שעכשיו יש להם יבואן בארץ. רק נשאר לך לבחור בין SB2000, PB2000 או PC2000. זה תלוי בגודל החלל והצורה שלו.
אחרי זה אתה צריך לדעת איזה חתימת צליל אתה מעדיף ברסיברים ולהמשיך משם לרסיבר או לעשות סיבוב בחנויות כלי לקבל מושג ולחזור לפה להמלצות מדוייקות יותר.
טוב סליחה עופרפולק ממה שלמדתי באתר כאן ואתרים אחרים דומים שיש אנשים שמוציאים 15000 רק על כבלים,
אני לא מזלזל בסכום עבדתי מאוד קשה כדי לחסוך את הסכום הזה, בכל מקרה אשמח מאוד אם תוכל לייעץ לי על אפשרויות רלוונטיות,
כמו שאמרתי אני צופה בסרטים ובסדרות אבל בדרך כלל לא סרטים אם אפקטים ופיצוצים,
ובנוסף אני מאוד אוהב משחקי וידיאו/מחשב יש לי אוסף ענק וחמש קונסולות.
אבל שוב אני חוזר מבחינת מוסיקה אני מאזין אך ורק אם אוזניות, גודל החלל שיש לי זה 4 על 5 מטר
לפני חודש קניתי מקרן אפסון 6030ub שמקרין אל הקיר המרכזי תמונה של 160 אינטש, עכשיו אני צריך סאונד
BUGY בבקשה תסביר לי למה רמקולי הסאב הם הראשונים לקנות?
ובכלל אני מאוד מעוניין לשמוע עוד חברים בפורום, בבקשה עזרה
אני לא מזלזל בסכום עבדתי מאוד קשה כדי לחסוך את הסכום הזה, בכל מקרה אשמח מאוד אם תוכל לייעץ לי על אפשרויות רלוונטיות,
כמו שאמרתי אני צופה בסרטים ובסדרות אבל בדרך כלל לא סרטים אם אפקטים ופיצוצים,
ובנוסף אני מאוד אוהב משחקי וידיאו/מחשב יש לי אוסף ענק וחמש קונסולות.
אבל שוב אני חוזר מבחינת מוסיקה אני מאזין אך ורק אם אוזניות, גודל החלל שיש לי זה 4 על 5 מטר
לפני חודש קניתי מקרן אפסון 6030ub שמקרין אל הקיר המרכזי תמונה של 160 אינטש, עכשיו אני צריך סאונד
BUGY בבקשה תסביר לי למה רמקולי הסאב הם הראשונים לקנות?
ובכלל אני מאוד מעוניין לשמוע עוד חברים בפורום, בבקשה עזרה
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הייתי הולך לפי הסדר הבא:
קונה רסיבר שמעודכן לפורמטים החדשים מאמזון
קונה זוג רמקולים קדמיים מדפיים/רצפתיים
ממשיך לסאב טוב
אם נשאר כסף וקונה אחוריים
ואם נשאר עודף קונה גם סנטר
לגבי כל המוצרים מלבד הרסיבר הייתי ממליץ לך לחפש ביד 2 כדי לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.
נסה לקחת את המוצר הטוב ביותר שתוכל להשיג גם אם זה אומר לוותר על אחוריים וסנטר. מערכת אפשר גם לבנות בשלבים.
והכי חשוב, לך לחנויות אודיו להתרשם.
בהצלחה!
ממשיך לסאב טוב
לגבי כל המוצרים מלבד הרסיבר הייתי ממליץ לך לחפש ביד 2 כדי לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.
נסה לקחת את המוצר הטוב ביותר שתוכל להשיג גם אם זה אומר לוותר על אחוריים וסנטר. מערכת אפשר גם לבנות בשלבים.
בהצלחה!
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·avilior כתב:הייתי הולך לפי הסדר הבא:
ממשיך לסאב טוב
בהצלחה!...
לגמרי נכון !
מצורף הדרך שבה אני רכשתי
-בהצלחה!!
יש לך תקציב יפה!!
http://www.hometheater.co.il/vt195023.html
כיף חיים.