נעילת דגמי J של סמסונג מיבוא מקביל
-
YoniNesher
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
מישהו מכיר את העניין הזה ויכול להגיד על מה הנעילה הזו משפיעה והאם אפשר לבטל אותה?
מישהו מכיר את העניין הזה ויכול להגיד על מה הנעילה הזו משפיעה והאם אפשר לבטל אותה?
מדובר על הדגמים בייבוא פרללי ולא על הדגמים שמוכר היבואן הרשמי.
כל עניין הסמארט בחלקו הגדול נעול ב-TV הללו .אין עברית , אין עדכונים של האיזור שלנו ובעצם אם קנית מיבוא פרללי - אתה מקבל רק TV בלי כל אפשרויות הסמארט שלה .
יכול להיות שניתן לצרוב גרסה שמתאימה לדגם של היבואן הרשמי בארץ אבל זה יכול לגרום לנזק ל-Tה ולהסרת אחריות .
כל עניין הסמארט בחלקו הגדול נעול ב-TV הללו .אין עברית , אין עדכונים של האיזור שלנו ובעצם אם קנית מיבוא פרללי - אתה מקבל רק TV בלי כל אפשרויות הסמארט שלה .
יכול להיות שניתן לצרוב גרסה שמתאימה לדגם של היבואן הרשמי בארץ אבל זה יכול לגרום לנזק ל-Tה ולהסרת אחריות .
-
YoniNesher
- חבר שרק התחיל

אכן מדובר על יבוא מקבילי
השאלה היא על זה זה משפיע חוץ מצריכת תכנים של סמסונג
כל שאר הפונקציות עובדות כרגיל? ניתן לצרוך תכנים מהרשת הביתית למשל?
השאלה היא על זה זה משפיע חוץ מצריכת תכנים של סמסונג
כל שאר הפונקציות עובדות כרגיל? ניתן לצרוך תכנים מהרשת הביתית למשל?
לגבי דגמי ju של השנה:
מגיע ללא אפשרות שינוי לעברית, אך ניתן לפתוח את העברית בלי יותר מידי מאמץ דרך תפריט טכנאים.
לגבי הsmart , פה טיפה יותר מסובך. הוא נותן הודעה שהsmart לא ניתן להפעלה מכיוון שרכשת את הטלוויזיה במיקום אחר , יש צורך בהפעלת VPN באופן חד פעמי בעת הפעלת הsmart , ואז ניתן באמצעות קומבינציית מקשים די פשוטה לשנות את הsmart לישראלי (או לכל מדינה אחרת) , אחרי ההפעלה הראשונית אין צורך בVPN יותר.
כרגע יש לי TV אירופאית , שהדגם שלה אינה משווק בארץ כלל , אך למרות כל זה - היא בעברית מלאה , עם תכנים ישראלים בSMART. תמיכה מלאה(מקלדת והכל)
מגיע ללא אפשרות שינוי לעברית, אך ניתן לפתוח את העברית בלי יותר מידי מאמץ דרך תפריט טכנאים.
לגבי הsmart , פה טיפה יותר מסובך. הוא נותן הודעה שהsmart לא ניתן להפעלה מכיוון שרכשת את הטלוויזיה במיקום אחר , יש צורך בהפעלת VPN באופן חד פעמי בעת הפעלת הsmart , ואז ניתן באמצעות קומבינציית מקשים די פשוטה לשנות את הsmart לישראלי (או לכל מדינה אחרת) , אחרי ההפעלה הראשונית אין צורך בVPN יותר.
כרגע יש לי TV אירופאית , שהדגם שלה אינה משווק בארץ כלל , אך למרות כל זה - היא בעברית מלאה , עם תכנים ישראלים בSMART. תמיכה מלאה(מקלדת והכל)
·yakirzana כתב:לגבי דגמי ju של השנה:
כרגע יש לי TV אירופאית , שהדגם שלה אינה משווק בארץ כלל , אך למרות כל זה - היא בעברית מלאה , עם תכנים ישראלים בSMART. תמיכה מלאה(מקלדת והכל)...
הTV האירופאית (UE65JU7100 לדוגמה) - ניתנת לפתיחה חלקית אבל האמריקאית (ה-TV שמתחילות באותיות UN) אינן ניתנות לפתיחה - ללא החלפת כרטיס - כך לפחות הבנתי מחנויות ומהרשת .
·yakirzana כתב:לגבי דגמי ju של השנה:
כרגע יש לי TV אירופאית , שהדגם שלה אינה משווק בארץ כלל , אך למרות כל זה - היא בעברית מלאה , עם תכנים ישראלים בSMART. תמיכה מלאה(מקלדת והכל)...
הTV האירופאית (UE65JU7100 לדוגמה) - ניתנת לפתיחה חלקית אבל האמריקאית (ה-TV שמתחילות באותיות UN) אינן ניתנות לפתיחה - ללא החלפת כרטיס - כך לפחות הבנתי מחנויות ומהרשת .
·האירופאית ניתנות לפתיחה מלאה.movieman כתב:·......
הTV האירופאית (UE65JU7100 לדוגמה) - ניתנת לפתיחה חלקית אבל האמריקאית (ה-TV שמתחילות באותיות UN) אינן ניתנות לפתיחה - ללא החלפת כרטיס - כך לפחות הבנתי מחנויות ומהרשת ....
לגבי האמריקאיות אין לי מושג
·yakirzana כתב:·האירופאית ניתנות לפתיחה מלאה.......
לגבי האמריקאיות אין לי מושג...
האם ב-יו טיוב יש לך מקלדת עברית מלאה ?
האם העדכונים שמגיעים ל-UA מגיעים גם לגרסה האירופאית ??
האם יש לך עידן + ?
באמריקאית הבנתי שזה לא ניתן לביצוע .
באירופאית נדרשת להחליף רכיב חומרה כלשהו ? או רק פתיחה ע"י קוד טכנאי ?
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
חלק מדגמי ה-js מיבוא מקביל מגיעים עם עברית מלאה ללא צורך בשינויים.
רק ביוטיוב אין מקלדת בעברית , זה בעיה ב אפליקציה . בשאר התכנים יש לי מקלדת בעברית.movieman כתב:·......
האם ב-יו טיוב יש לך מקלדת עברית מלאה ?
האם העדכונים שמגיעים ל-UA מגיעים גם לגרסה האירופאית ??
האם יש לך עידן + ?
באמריקאית הבנתי שזה לא ניתן לביצוע .
באירופאית נדרשת להחליף רכיב חומרה כלשהו ? או רק פתיחה ע"י קוד טכנאי ?...
עידן פלוס לא ניסיתי . עדכונים מתקבלים.
וכן , בלי החלפת חומרה. קוד טכנאי דרוש לשינוי לעברית וvpn להפעלה הראשונה של הסמארט.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עידן פלוס עובד.
·LinkMattan כתב:חלק מדגמי ה-js מיבוא מקביל מגיעים עם עברית מלאה ללא צורך בשינויים....
נשמח לדעת מהיכן רכשת ביבוא מקביל דגם UN (ארה"ב) שמגיע עם עברית מלאה .
כנראה שפתחו את המסך והחליפו שם חומרה.
אני אישית לא הייתי רוצה לשים 20K ומעלה על TV שמישהו פירק אותה והחליף בה כרטיסים וגם האחריות של החנות עצמה בחו"ל תלך ,
ואם ילך המסך עצמו - החנות שממנה רכשת לא תוכל לקבל מסך אחר מהספק בחו"ל.
יכול להיות שתגיע למצב שבו אתה תספוג את העלויות/ החלפה לדגם אחר וכו'.. שלא נדבר על כמה זמן תחכה בלי TV נורמלית .
כל זה כמובן בלי קשר לטיב האחריות של היבואן הרשמי .
-
YoniNesher
- חבר שרק התחיל

אתה מדבר על הדגם האמריקאי?LinkMattan כתב:עידן פלוס עובד....
VPN בהתחברות ראשונית פותר?
·לא יעבוד הסמארט זו הסיבה שהוא נותן לך אפל טי וי מתנה שיהווה סוג של תחליף לאפליקציות. גם לא יהיו עדכוני תוכנה..tomernoy כתב:רגע שאני אבין המסך הזה לא יעבוד עליו סמארט ?
http://www.dvdcenter.co.il/Product/%D7% ... %9D-ju7500...