שלום לחברי הפורום.
ברשותי פלזמה סמסונג 51F5500 בת שנה וחצי בלבד שנרכשה בעקבות ההמלצות האוהדות שקראתי כאן בפורום (יבואן רשמי אחריות 3 שנים). עד כה נהניתי מאד מהמסך ולדעתי איכות התמונה עולה על כל מסך לד שיצא לי לראות. לפני כשבועיים החלו להופיע על המסך פסים דקים ברוחב פיקסל בודד. בתחילה אחד ואז נוספו עוד. הטלויזיה נאספה ע"י אלקטרוניקס פרו. היום נאמר לי כי "ישנה תקלת מסך" וביקשו את חשבונית הקנייה בפעם השלישית...(בשלב זה אמנע מלהביע את דעתי על השירות ואתן להם צ'אנס להפעיל את המערכת כדי לפתור את הבעיה)
מנסיון חברי הפורום - האם תקלת מסך הנה תקלת פאנל? האם ניתן לתקן או להחליף פאנל? להבנתי אין מודל תחליפי ל - PS51F5500. מה עושים במצב כזה? אני ממש לא להוט להחליף לטלויזית לד
תודה על העזרה
נערך לאחרונה על ידי zaxxon82 ב 12/01/2016 19:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תקווה שיש להם פאנלים חדשים במלאי כדי לבצע החלפה. לדעתי אין להם. גם לחבר טוב שלי קרה בדיוק אותו דבר לפני מספר חודשים (פסים בפלזמה סמסונג, נראה לי 51E550. הן נופלות כמו זבובים.) והציעו לו "שדרוג" בתוספת תשלום ללד 55H6400. היתה גם הצעה לא הוגנת ללד 48 ללא תוספת תשלום אם אני זוכר נכון, אבל מאחר שה 51 אינץ' היה לו קטן הוא לא היה מוכן לרדת בעוד 3 אינץ'.
עריכה - נזכרתי שגם הוצע לו תיקון כלומר החלפת פאנל אם זכרוני אינו מטעני. הוא אמנם מאד רצה להמשיך עם הפלזמה אבל פחד שאולי התקלה הזו תחזור שוב בעתיד עם הפאנל המוחלף ואז הוא יישאר בלי אחריות ובלי מסך. לכן הוא בחר להוסיף כסף ולקחת את הלד למרות שלא היה לו עודף כסף להוצאה הזו והוא לא פחות אוהב לד.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 31/12/2015 16:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אז חיפשתי קצת בפורום ובהחלט זה נראה כמו מגיפה. לא הייתי מודע לשכיחות תקלת הפסים בפלזמות של סמסונג - מה שבהחלט מעלה חשש לפגם סדרתי בייצור.
אמתין לתשובת אלקטרוניקס פרו ואעדכן בהתפתחויות. מקווה שהשירות יהיה הוגן בניגוד לסיפורי הזוועה שקראתי כאן (תמיד כדאי לקוות ולהיות אופטימיים...)
תודה
יש מצב שהפאנל לא הלך: http://api.viglink.com/api/click?format ... 11585.html).&ref=https%3A%2F%2Fwww.google.co.il%2F&title=Horizontal%20black%20lines%20on%20Samsung%2050%22%20plasma%20tv%20-%20Forums%20-%20CNET&txt=http%3A%2F%2Fforums.cnet.com%2F7723-13973_102-511585.html).
אם לא מכבדים את האחריות משום מה, אתה יכול לנסות לסדר בעצמך. זה עניין של חיבורי פינים או משהו בין האלקטרוניקה לפאנל. כמובן לא כדאי לגעת בטלויזיה אלא אם לא מכבדים את האחריות משום מה.
לא יאומן, גם לי לפני כשבועיים התחיל פס אנכי בימין המסך ב PS51F5500, לאחר כשנתיים שימוש, ומה שמדהים זה שאת הטלוויזיה הזו קיבלתי כחדשה במסגרת האחריות של היבואן הרשמי של סמסונג, לאחר שבPS51E550 הקודמת התחילו פסים אנכיים בערך באותו מקום ותיקון שסמסונג עשו לה (טענו שהחליפו פנל) לא הצליח...
למזלי שילמתי אקסטרה בזמן ההחלפה על אחריות לשלוש שנים על הטלויזיה הזו (במקום עד סוף האחריות המקורית של הקודמת), כך שאני עדיין באחריות של היבואן.
דרך אגב, אני עוד לא הספקתי לפנות לשירות של סמסונג, אני מקווה שיתיחסו אליי בהוגנות, כי לפחות מהנסיון שלי זה ממש נשמע כמו תקלה סדרתית, הייתי שמח אם היא לא היתה קורית, עוד פעם טלפונים, לחכות לטכנאים וכו...
עדכון: חלפו בדיוק שבועיים מיום הדווח על התקלה. ישנה תקלת פאנל והיבואן לא מאפשר תיקון אלא רק החלפה.
הציעו לי 50J5500 ללא תוספת תשלום או 55J6300 בתוספת תשלום. נאמר לי כי דגמי H6400 אינם במלאי מה שנראה לי מוזר כי הם עדיין נמכרים בחנויות.
הביקורות על J5500 לא טובות וגם J6300 קיבל ביקורת בינונית. בנוסף, אנחנו כן עושים שימוש בתלת מימד שאין בדגמים הנ"ל.
סה"כ די מבאס.
מה אתם הייתם עושים?
ההצעה שלהם היא למסך שהוא לא דומה בתכונות שלו באף היבט. הוא לד ולא פלזמה, קטן יותר באינץ' וללא תלת מימד. אני, בתור אחד שצופה לא מעט בתלת מימד לא הייתי לוקח אף אחד מהמסכים הנ"ל. הייתי דורש תיקון או כסף בחזרה.
כמו ש-jacko אמר, אל תקבל את ההצעה שלהם. שיציעו משהו שווה ערך מבחינת תכונות, עד כמה שאפשר, לפחות אלה שמשנות לך. לחליפין, בדוק מה בדיוק אומר חוק הגנת הצרכן לגבי החזר כספי, ואם צריך עמת אותם עם זה.
מציעים לי דגם 55H6400 מעודפים ללא תוספת תשלום עם אחריות ממשיכה כלומר עוד כשנה וחצי אחריות שנשארה. הבעיה שכרגע אין במלאי וגם לא ברור מתי יהיה. צריך להמתין...
מציעם גם מעודפים אך יש במלאי, דגם 4K 50ju6400 לא חושב שיש לי מה לעשות עם 4K בשלב זה. ירד מהפרק כי בלי תלת מימד.
מה המשמעות של עודפים ? האם זה אומר פיקסלים שרופים או בעיה אחרת שבגינה לקוחות סירבו לקבל את המוצר?
הם מבקשים תוספת מאד גבוה על שידרוגים, עפ"י מחירון יבואן רשמי שגבוה בעשרות אחוזים ממחיר בפועל.
הייתי שמח לקבל החזר כספי ולרכוש סוני W8. אני עם סמסונג די גמרתי.
מסך תצוגה יכול להיות "משומש יותר" ממסך ביתי ממוצע, כך שאפשר להגיד שהוא לא במצב דומה למסך שבאחריות. אולי נסה להבין מהם מה בדיוק עבר על מסך ה"עודפים" שהם מציעים.
אגב, בדוק מה בדיוק אומרת האחריות. יש מקרים שאחרי השנה הראשונה התנאים מוגבלים יותר.
לא רציתי לקחת סיכון עם עודפים ולכן סגרתי על "שידרוג" לדגם 55J6300 חדש ב-1500 ש"ח. לא חושב שזה שידרוג ,יותר כמו שינמוך מבחינתי אבל הבנתי שאין ממש רצון אצל היבואן ללכת לקראתי, בגדר take it or leave it. מסקנתי וגם המלצתי אם כבר קונים סמסונג להמנע מתוספת מחיר ליבואן הרשמי, חבל על הכסף.
אעדכן שוב ברגע שאקבל את המכשיר. תודה לפורום על העזרה.
נערך לאחרונה על ידי zaxxon82 ב 04/01/2016 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.