שאלה לגבי PS4 והPSN
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
יש משחקים מלאים בחינם, 2 בחודש, אשר משתנים כל חודש, רק למי שיש מנוי PS+.solidas כתב:האם ברשת הPSN יש אופציה להוריד משחקים מלאים(ולא רק דמואים) בחינם?...
לא תמיד המשחקים הם AAA, אני אישית לא בונה עליהם, חלק נחמדים, חלק לא.
@gal-cohen
·אז אלו משחקים ישנים שנותנים בחינם להורדה פעם בחודש(כמו למי שיש מנוי אקס בוקס LIVE-אני פשוט בעל אקס בוקס 360 ולא יודע אם כדאי לעבור לPS4 או לעבור לXB ONE)-לא יודע באקס בוקס היה לי פעם היילו להורדה ונינג'ה גיידן-אלו אמנם משחקים ישנים שנתנו להוריד אך בכל זאת הם משחקים טובים-בPSN אתה יכול לתת לי דוגמא למשחקים שנתנו להורדה?
נ.ב.
האם יש הורדה למשחקים למי שאינו בעל מנוי של PSN(למשל כמו שיש משחקים באנדרואיד או בחנות האפליקציות של וינדוס-יש למשל פיפא לא רע בחינם באנדרואיד וכ"ו)?
·אז אלו משחקים ישנים שנותנים בחינם להורדה פעם בחודש(כמו למי שיש מנוי אקס בוקס LIVE-אני פשוט בעל אקס בוקס 360 ולא יודע אם כדאי לעבור לPS4 או לעבור לXB ONE)-לא יודע באקס בוקס היה לי פעם היילו להורדה ונינג'ה גיידן-אלו אמנם משחקים ישנים שנתנו להוריד אך בכל זאת הם משחקים טובים-בPSN אתה יכול לתת לי דוגמא למשחקים שנתנו להורדה?
נ.ב.
האם יש הורדה למשחקים למי שאינו בעל מנוי של PSN(למשל כמו שיש משחקים באנדרואיד או בחנות האפליקציות של וינדוס-יש למשל פיפא לא רע בחינם באנדרואיד וכ"ו)?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
בניגוד ל-XBOX360 ול-PS3 כדי לשחק במשחקים חינמיים שאתה מוריד ל-PS4 דרך PS+ (ואני מניח שגם ב-XBONE זה אותו דבר) אתה צריך שיהיה לך מנוי PS+ פעיל על מנת לשחק בהם גם לאחר שהורדת אותם לקונסולה.
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני חושב שהתבלבלת. אתה יכול תמיד לקנות משחקים דיגיטלית וחוקית מהחנויות של מיקרוסופט ושל סוני, ולשחק בהם מתי שתרצה בלי קשר למנוי אונליין. שאלת על הורדה חינמית של משחקים ולכן השיבו לך שמשחקים בחינם מקבלים רק בעלי מנוי וכל עוד הם בעלי מנוי.
@solidas
·
יש כל מיני משחקים חינמים ל x1 גם בלי קשר למנוי גולד, חלקם די טובים. רשימה תוכל למצוא באתר הזה
http://www.storeparser.com/en-US/xbox-one/free-stuff/
(הרשימה מכילה גם dlc חינמים)
·
יש כל מיני משחקים חינמים ל x1 גם בלי קשר למנוי גולד, חלקם די טובים. רשימה תוכל למצוא באתר הזה
http://www.storeparser.com/en-US/xbox-one/free-stuff/
(הרשימה מכילה גם dlc חינמים)