2 כרטיסי SIM עם אותו מספר - אפשרי?
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
שלום לחברי האתר
רציתי לדעת האם יש אפשרות ל-2 כרטיסי SIM עם אותו מספר ברשת גולן טלקום?
כמובן שהתקשרתי אליהם ושאלתי אותם באופן אישי אך קיבלתי תשובה שלילית אבל לפני 5 שנים אחי כשהיה ברשת פלאפון היו לו 2 כרטיסי סים עם אותו מספר והוא קיבל שיחות וגם יכל להוציא שיחות מ2 הפלאפונים וכשניסינו לעשות זאת גם לאחותי נאמר שלא אפשרי הדבר למרות שהם בכבודם ובעצמם עשו זאת לאחי כך שהם לא אומרים את האמת כדי שנוסיף קו שני לכן אני שואל פה.
אגב איך קוראים לשירות הזה?
אני יודע שיש לחברות הסלולר שירות שנקרא "עקוב אחרי" אבל זה 2 כרטיסי סים עם מספר שונה ומפנה למספר אחר שאתה מקבל מהם ולא אותו המספר.
רציתי לדעת האם יש אפשרות ל-2 כרטיסי SIM עם אותו מספר ברשת גולן טלקום?
כמובן שהתקשרתי אליהם ושאלתי אותם באופן אישי אך קיבלתי תשובה שלילית אבל לפני 5 שנים אחי כשהיה ברשת פלאפון היו לו 2 כרטיסי סים עם אותו מספר והוא קיבל שיחות וגם יכל להוציא שיחות מ2 הפלאפונים וכשניסינו לעשות זאת גם לאחותי נאמר שלא אפשרי הדבר למרות שהם בכבודם ובעצמם עשו זאת לאחי כך שהם לא אומרים את האמת כדי שנוסיף קו שני לכן אני שואל פה.
אגב איך קוראים לשירות הזה?
אני יודע שיש לחברות הסלולר שירות שנקרא "עקוב אחרי" אבל זה 2 כרטיסי סים עם מספר שונה ומפנה למספר אחר שאתה מקבל מהם ולא אותו המספר.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

אף אחד לא מכיר את השירות הזה?
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

כשהתקשרתי לגולן טלקום לא נאמר לי שום דבר על כך ועוד התעקשו שהשירות הזה לא קיים אצלם אלא רק למספר נייח והודות לך יש לי הוכחה לכך שאכן יש להם שירות זה.
תודה רבה לך!
שאלה נוספת: בקשר לאינטרנט (SMS לא משנה לי) - כשעשיתי חיפוש ברשת נכנסתי לכמה פורום שדנים על הנושא של 2 כרטיסי סים והרוב אמרו אין אפשרות לגלישה דרך הכרטיס השני כמו שאמרת וכמו שבכתבה רשום אך למרות זאת היו בודדים שאמרו שהם כן יכולים לגלוש מהכרטיס השני.
האם ידוע לך האם זה שירות מסוים או שפשוט אישרו להם זאת במערכת מבלי לשים לב לכך?
תודה רבה לך!
שאלה נוספת: בקשר לאינטרנט (SMS לא משנה לי) - כשעשיתי חיפוש ברשת נכנסתי לכמה פורום שדנים על הנושא של 2 כרטיסי סים והרוב אמרו אין אפשרות לגלישה דרך הכרטיס השני כמו שאמרת וכמו שבכתבה רשום אך למרות זאת היו בודדים שאמרו שהם כן יכולים לגלוש מהכרטיס השני.
האם ידוע לך האם זה שירות מסוים או שפשוט אישרו להם זאת במערכת מבלי לשים לב לכך?
לאמא שלי היה סים לרכב עם אותו מספר כמו הנייד שלה ברשת גולן. כמו שכתבו, לא היה בו SMS וגלישה. (נראה לי שאפשר היה לשלוח ממנו SMS)
כשאני הייתי ברשת פלאפון (לפני כמה שנים) היה לי סים נוסף על אותו המספר (סולודו), בו היתה גם אפשרות גלישה אבל לא היה SMS.
כשאני הייתי ברשת פלאפון (לפני כמה שנים) היה לי סים נוסף על אותו המספר (סולודו), בו היתה גם אפשרות גלישה אבל לא היה SMS.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

אביגדור טוב לדעת שהיה לאמא שלך את את השירות הזה וגם טוב לדעת איך קוראים לשירות בחברת פלאפון. תודה.
SMS לא חשוב לי העיקר זה האינטרנט לטאבלט - האם ידוע לך אם יש אפשרות לאינטרנט בכרטיס שני של גולן טלקום? למרות שרשום בכתבה במפורש שהוא רק לשיחות אבל בכל זאת יכול להיות מישהו גם עם אינטרנט.
SMS לא חשוב לי העיקר זה האינטרנט לטאבלט - האם ידוע לך אם יש אפשרות לאינטרנט בכרטיס שני של גולן טלקום? למרות שרשום בכתבה במפורש שהוא רק לשיחות אבל בכל זאת יכול להיות מישהו גם עם אינטרנט.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

·מכוון שיש לי טאבלט LTE ואני רוצה גם להתקשר דרכו.vic1234 כתב:אם אתה צריך אינטרנט למה אתה צריך אותו מספר ושיחות?
יש סימים רק לגלישה...
אני יודע שיש סימים רק לגלישה אבל האם הם על אותה חבילת גלישה שיש לי או שאני חייב להצטרף לחבילת גלישה נפרדת?
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

·כן אצל פלאפון אני יודע שיש אפשרות לאינטרנט בגלל שהיה לאחי לפני כמה שנים.avigdork כתב:בגולן, בסים של הרכב לא היתה אפשרות לאינטרנט.
כשהשתמשתי בסים הנוסף לרכב ברשת פלאפון, היה שימוש באינטרנט בעיר עבור Waze. וזה היה בסה"כ בתוספת של 5 ש"ח לעומת קו נוסף....
תודה אביגדור.
שאלה נוספת: יש לגולן טלקום סים רק לגלישה על אותה חבילה שיש לי?