עזרה בתכנון מקרן לסלון ביתי

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
eranas21 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

אני לקראת שיפוץ בית והנמכת תקרה, כך שברצוני לנצל את המצב ולבצע תשתית,
למקרן עם מסך נגלל חשמלי, כרגע לפי התכנון לא נשאר כסף למקרן ולמסך.
אבל התוכנית בעתיד לבצע רכישה של מקרן דרך אמזון, איזה hd26 או משהו דומה מבחינת סדר גודל מחיר.
מה שאני צריך לבצע כרגע זה התקנה של מתקן למקרן הכנת חשמל פלוס כבל hdmi
אבל אני צריך מרחק מהקיר וגובה ואין לי מושג איך לתכנן זאת, לכן אני צריך את עזרתכם הרבה!
חוץ מזה איזה גודל מסך כדאי? אני צריך לבנות לו מעין סינר גבס, להסתיר אותו יש מידות סטדנטרטיות
שאפשר לתכנן לפיהם??
צירפתי תוכנית של הסלון ע״מ שנוכל לחשב מרחקים
תודה רבה מראש ערן

dadaii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

על איזה קיר אתה רוצה להקרין ?? האם על הקיר בו תקרין אתה רוצה שתהיה גם טלוויזיה ? אם לא הייתי ממליץ לך בחום לבנות מסך קבוע(כמו תמונה ) בעצמך שעלותו לא תעלה לך יותר מ400 שח אני בניתי אחד כזה בגודל 135'' ונהנה ממנו מכל רגע. לגבי מרחקים יש בכל אתר חברת מקרנים מחשבון מרחק שאתה יכול להיעזר בו . לכל מרחק יש טווח גדלי תמונה שניתן לפתוח איתו . לכן אם אתה מתכנן משהוא עתידי ואינך יודע בוודאות את דגם המקרן הייתי ממליצ לך לחכות לעשות הכנה ראשונית אך עם אופציה של הזזתה בכ- מטר חצי מטר . מתקן תלייה למקרן תקנה בעת רכישת המקרן .

eranas21 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

קודם כל תודה על התשובה,
שנית הקיר שאני הולך להקרין עליו הוא הקיר ממול הספה, הקיר יחסית קצר 2.60 והולך להיות טלוויזיה, ז״א שנצטרך להתרחק מהקיר קצת,
בנוסף אני הולך לבצע הנמכת תקרה כך שאני חייב להתקין איזשהו עמוד למקרן לא בא לי לפתוח שוב תקרה...

dadaii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

אני במקומך הייתי בחור שלושה מקרנים שתפסו לך את העין נכנס לאתר היצרן שלהם ובודק באיזה מרחק צריך להתקין אותם מהקיר על מנת לפתוח גודל תמונה של בערך 115'' (בהתאם לגודל הקיר שיש לך שם ) אם תראה ש115 עומד בטווח מרחקים של התקנה מהקיר בעבור שלושת המקרנים תתקין אותו בנקודה נוחה בעבור שלושתם שיהיה לך משחק בעדשה כדי שתוכל להגיע ל115'' . לגבי תלייה תקנה מתקן תלייה אוניברסלי (אפילו תוודא שמתאים בערך ) ותתקין אותו . אם לא תתחיל במהו שום דבר לא יזוז . אני התחלתי בלקנות מקרן מתלה וכבל 15 מטר HDMI, הגיע, הזמנתי רסיבר, הגיע,התענייתי לגבי מסך בסוף בניתי בעצמי סיימתי, חצבתי בתקרה ,השחלתי כבל והלחמתי אותו, במקביל חיפשתי רמקולים , ורק כעבור שנה בכלל תכננתי שם מזנון. הכל לאט ובחלקים תעבוד לאט תשקיע מחשבה תצלול לעומק הנושא יש פה הרבה פוסטים של אנשים שהתחילו מאפס.

motorishta4
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 289
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

בוא נתחיל בזה שמסך מתיחה תצליח לשים אולי רק גודל 92 מאחר והרוחב של הקיר הוא רק 2.6 מטר, בעייתי משהו...

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”