בחירת DVD...
הייתי מעוניין בהמלצה לנגן DVD איכותי.
לא מדובר במשהו בהרבה כסף (סה"כ הנגן נטחן ע"י הילד-מכאן הצורך להחליף) אך ברור לי ש-400 ש"ח לדוגמא זה מעט.
יש לי כרגע TOSHIBA (לא זוכר דגם) בן 3 שנים בערך-נתקע כל הזמן !!
האם כדאי כבר לקנות נגן DIVX ?
מהו PROGRESIVE SCAN ? האם זה עוזר במשהו נגד גמגומים ותקיעות ?
בתודה מראש לעוזרים...
לא מדובר במשהו בהרבה כסף (סה"כ הנגן נטחן ע"י הילד-מכאן הצורך להחליף) אך ברור לי ש-400 ש"ח לדוגמא זה מעט.
יש לי כרגע TOSHIBA (לא זוכר דגם) בן 3 שנים בערך-נתקע כל הזמן !!
האם כדאי כבר לקנות נגן DIVX ?
מהו PROGRESIVE SCAN ? האם זה עוזר במשהו נגד גמגומים ותקיעות ?
בתודה מראש לעוזרים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הי,
1. כדאי לקנות נגן שמנגן DIVX אם אתה מוריד סרטים מהאינטרנט בפורמט הזה. כיום רוב המכשירים כבר קוראים אותו ואת ה-XVID.
2. PROGRESSIVE SCAN היא שיטת העברת תמונה מהנגן למסך, שבה מעבירים בכל פעם את כל התמונה, לעומת שיטת INTERLACED שבה מעבירים פעם את השורות הזוגיות, ופעם את השורות האי-זוגיות. התמונה אמורה להיות יותר חלקה וטובה, אבל הטלויזיה שלך צריכה לתמוך בשיטה הזאת, אחרת לא תקבל תמונה בכלל....
1. כדאי לקנות נגן שמנגן DIVX אם אתה מוריד סרטים מהאינטרנט בפורמט הזה. כיום רוב המכשירים כבר קוראים אותו ואת ה-XVID.
2. PROGRESSIVE SCAN היא שיטת העברת תמונה מהנגן למסך, שבה מעבירים בכל פעם את כל התמונה, לעומת שיטת INTERLACED שבה מעבירים פעם את השורות הזוגיות, ופעם את השורות האי-זוגיות. התמונה אמורה להיות יותר חלקה וטובה, אבל הטלויזיה שלך צריכה לתמוך בשיטה הזאת, אחרת לא תקבל תמונה בכלל....
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
DEINTERLACING אומר - לקחת מקור שמקודד ב-interlaced, כלומר שידור שורות זוגיות ואי זוגיות בנפרד, ולהפוך אותו ל-progressive. הנגן יכול לעשות את זה, כשאתה מגדיר לו את האופציה, או הטלויזיה יכולה לעשות את זה, וכמו שמרטין אומר - צריך לראות מי עושה את זה יותר טוב, ואם אתה בכלל מבחין בהבדל.
אני לא בטוח לגבי ה-Q7, אבל הגיוני שהיא עושה את זה.
אני לא בטוח לגבי ה-Q7, אבל הגיוני שהיא עושה את זה.
Silence speaks louder than words