היי,
אני עושה לא מעט ספורט וכל הזמן נפצע כמו ילד.
מישהו המליץ לי לעשות ביטוח תאונות אישיות, זה יעיל?
יש למישהו המלצה בנושא?
ביטוח תאונות אישיות, מישהו כאן ממליץ?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מאוד תלוי בעלות החודשית ביחס לכיסוי. אם יש לך משהו דרך העבודה אז יש מקרים שזה משתלם ושווה את הכסף ביחס לסיכון.
אם זה לפנות ישירות לאחת מחברות הביטוח ברוב המקרים זה לא משתלם.
יש לך הצעה מסודרת שקיבלת?
קצת מספרים: אם העלות החודשית היא באזור ה 20 שח על כיסוי בסך 40000 במקרה של שבר זה שווה. (יש דילים כאלה )
בכל אופן כמו שאמרו מעלה יש הרבה התניות בענייני ספורט ולרוב זה מגיע בתוספת תשלום.
אם זה לפנות ישירות לאחת מחברות הביטוח ברוב המקרים זה לא משתלם.
יש לך הצעה מסודרת שקיבלת?
קצת מספרים: אם העלות החודשית היא באזור ה 20 שח על כיסוי בסך 40000 במקרה של שבר זה שווה. (יש דילים כאלה )
בכל אופן כמו שאמרו מעלה יש הרבה התניות בענייני ספורט ולרוב זה מגיע בתוספת תשלום.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
קודם כל, אני לא חושב שיש קשר בין פציעות ספורט לעיניין הביטוח הזה, כי פציעות ספורט לא קשורות במיוחד לנכות.
שנית, ברוב מקומות העבודה יש כיסוי לאובדן כושר עבודה שזה הסיכון העיקרי בתאונות (חוץ מעיניין הטיפול הרפואי שמכוסה בביטוח בריאות), אז ברר אם יש לך או אין.
אם אין לך ביטוח אכ"ע אז מומלץ לעשות, אך כאמור, אין קשר לנטיות שלך להיפצע בפעילות ספורטיבית.
שנית, ברוב מקומות העבודה יש כיסוי לאובדן כושר עבודה שזה הסיכון העיקרי בתאונות (חוץ מעיניין הטיפול הרפואי שמכוסה בביטוח בריאות), אז ברר אם יש לך או אין.
אם אין לך ביטוח אכ"ע אז מומלץ לעשות, אך כאמור, אין קשר לנטיות שלך להיפצע בפעילות ספורטיבית.
משה