Shipito - מעלים מחירים
לדילטס יש גם אפשרות למשלוח בדואר אוויר רגיל
@alcd, אני התנסיתי עם BUY2USA ו-MUSTOP..... וגם עם דילטס.
רק השנה שלחתי לא מעט מוצרים אליהם, בהזמנות נפרדות, אולי 20-30 מוצרים.
מאחר ואני פריים, אמזון מחלקים לי הזמנות לכמה משלוחים.. למשל הזמנה אחת ל-3-4 משלוחים על מנת לקבל הכל כמה שיותר מוקדם.
זה לא משנה לי. בדילטס עושים איחוד חבילות בחינם! אני לא דואג לכלום.
יש לי גם 14 ימים לאחסן חינם חבילות שם ואז לשלוח ביחד.
מאז שאני עם דילטס הפסקתי עם BUY2USA כי פשוט יוצא לי הרבה יותר זול איתם.
אני תמיד שלחתי בדואר אקספרס והכל מגיע כמו שצריך (עם דואר ישראל, דואר שליחים).
אז חבל להשמיץ חברה עד שלא ניסית אותה.
רק השנה שלחתי לא מעט מוצרים אליהם, בהזמנות נפרדות, אולי 20-30 מוצרים.
מאחר ואני פריים, אמזון מחלקים לי הזמנות לכמה משלוחים.. למשל הזמנה אחת ל-3-4 משלוחים על מנת לקבל הכל כמה שיותר מוקדם.
זה לא משנה לי. בדילטס עושים איחוד חבילות בחינם! אני לא דואג לכלום.
יש לי גם 14 ימים לאחסן חינם חבילות שם ואז לשלוח ביחד.
מאז שאני עם דילטס הפסקתי עם BUY2USA כי פשוט יוצא לי הרבה יותר זול איתם.
אני תמיד שלחתי בדואר אקספרס והכל מגיע כמו שצריך (עם דואר ישראל, דואר שליחים).
אז חבל להשמיץ חברה עד שלא ניסית אותה.
יש להם מחירון, מחיר לפי משקל ויש 3 אפשרויות שילוח: רגיל (ללא מעקב), דואר רשום אווירי ודואר אקספרס.
אתה יכול לבחור מה שתרצה...
נגיד קיבלתי 10 מוצרים למחסן (נפרדים..) אז אני יכול לקבוע 4 לשלוח אקספרס, 3 רשום והשאר ללא מעקב.
סתם דוגמה..
אני אישית השתמשתי אך ורק באקספרס כי חשוב לי לקבל הכל מוקדם ולכן אני מקבץ הכל כדי לנצל את עלות השילוח עם כמה שיותר מוצרים עד אותה מגבלת משקל.
בגלל שהאיחוד חבילות הוא בחינם אז אתה לא עושה חשבון.
אני מזמין למשל מוצרים מאמזון, לאחר יום יומיים נזכרתי בעוד משהו שיכול להיכנס לחבילה תחת המשקל, מזמין גם אותו.
לי אישית יש פריים אז הכל מגיע מהר למחסן שלהם.
עם BUY2USA אתה משלם כמה דולרים על כל איחוד וזה העניין השלילי מבחינתי
כי קרו מקרים שהזמנתי מאמזון הזמנה שהם חילקו אותה ל3-4 משלוחים. עם BUY2USA הייתי יוצא בקנס גבוה כי הייתי צריך לאחד ואחר כך אולי לשלם עוד כמה דולרים טובים על ניסיון של הקטנת החבילה.
דילטס עושים הכל אוטומטית. ומעולה.
https://www.dealtas.com/
הם כתבו שעוד כמה ימים הם יעלו שינויים במחירון, שאמורים להיות טובים יותר אז אולי שווה לחכות ולראות מה הם ישחררו.
אתה יכול לבחור מה שתרצה...
נגיד קיבלתי 10 מוצרים למחסן (נפרדים..) אז אני יכול לקבוע 4 לשלוח אקספרס, 3 רשום והשאר ללא מעקב.
סתם דוגמה..
אני אישית השתמשתי אך ורק באקספרס כי חשוב לי לקבל הכל מוקדם ולכן אני מקבץ הכל כדי לנצל את עלות השילוח עם כמה שיותר מוצרים עד אותה מגבלת משקל.
בגלל שהאיחוד חבילות הוא בחינם אז אתה לא עושה חשבון.
אני מזמין למשל מוצרים מאמזון, לאחר יום יומיים נזכרתי בעוד משהו שיכול להיכנס לחבילה תחת המשקל, מזמין גם אותו.
לי אישית יש פריים אז הכל מגיע מהר למחסן שלהם.
עם BUY2USA אתה משלם כמה דולרים על כל איחוד וזה העניין השלילי מבחינתי
כי קרו מקרים שהזמנתי מאמזון הזמנה שהם חילקו אותה ל3-4 משלוחים. עם BUY2USA הייתי יוצא בקנס גבוה כי הייתי צריך לאחד ואחר כך אולי לשלם עוד כמה דולרים טובים על ניסיון של הקטנת החבילה.
דילטס עושים הכל אוטומטית. ומעולה.
https://www.dealtas.com/
הם כתבו שעוד כמה ימים הם יעלו שינויים במחירון, שאמורים להיות טובים יותר אז אולי שווה לחכות ולראות מה הם ישחררו.
גם לי לא היו בעיות עם שיפיטו אבל כרגע משתמש בדילטס בגלל שאפשר גם דואר רגיל וגם אקספרס
למשל שלחתי עכשיו DISK ON KEY ועלה לי 3.01$
[img2=763x132]http://i.imgur.com/AS0lALG.jpg[/img2]
[img2=763x132]http://i.imgur.com/AS0lALG.jpg[/img2]
בהודעה מעליך הבאתי דוגמה שגם לדילטס יש את השרות הזהMad-Dog כתב:עדיין : שיפיטו היחידים שמאפשרים לשלוח בעלות דואר רגיל, שזה בעיקר רלוונטי למוצרים קטנים . למשל שלחתי פעם Disk On Key בעלות של איזה דולר וחצי שילוח (+ דולר העמלה)...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·olorin כתב:גם לי לא היו בעיות עם שיפיטו אבל כרגע משתמש בדילטס בגלל שאפשר גם דואר רגיל וגם אקספרס
[img2=763x132]http://i.imgur.com/AS0lALG.jpg[/img2]...
נשמע מעולה.
אנסה תודה.
^ בנוסף לכך, עלות חצי קילו הראשונה תרד ל-$23 במקום $26.
https://www.dealtas.com/index/rates
עם זאת, עניין האיחוד הוא הסיבה העיקרית ששלחתי אליהם במקום BUY2USA.
אמזון לפעמים מחלקים לי את ההזמנות לכמה משלוחים כמו שציינתי בדיון זה וזה מה שקריטי עבורי.
זה לא תלוי בי אם אמזון ישלחו כחבילה אחת או 3 או גם 5. ועל זה אני יכול לשלם 'קנס' שיכול להסתכם ב6-8 דולר שזה די משמעותי כשזה נוגע למשלוחים.
לפחות היו מאפשרים בחירה - אם אתה רוצה לאחד חבילות אז תשלם $26 על חצי קילו ראשון ובלי כסף על איחוד
ואם אין לך איחוד אז תשלם $23.
ברגע שהם קבעו $2 לאיחוד (בBUY2USA זה $3) זה די מוריד מהם את היתרון העיקרי שהיה להם.
העדפתי לשלם $26 אצלם לחצי קילו מאשר BUY2USA אבל איחוד לא עולה כסף והם שוקלים פיזי
ולא נפחי ועושים חסכון במשלוח (איחוד לחבילה קטנה יותר) בלי תשלום לעומת BUY2USA
אבל אם עכשיו הכל בתשלום אז אין פה יתרון וחבל מאוד
https://www.dealtas.com/index/rates
עם זאת, עניין האיחוד הוא הסיבה העיקרית ששלחתי אליהם במקום BUY2USA.
אמזון לפעמים מחלקים לי את ההזמנות לכמה משלוחים כמו שציינתי בדיון זה וזה מה שקריטי עבורי.
זה לא תלוי בי אם אמזון ישלחו כחבילה אחת או 3 או גם 5. ועל זה אני יכול לשלם 'קנס' שיכול להסתכם ב6-8 דולר שזה די משמעותי כשזה נוגע למשלוחים.
לפחות היו מאפשרים בחירה - אם אתה רוצה לאחד חבילות אז תשלם $26 על חצי קילו ראשון ובלי כסף על איחוד
ואם אין לך איחוד אז תשלם $23.
ברגע שהם קבעו $2 לאיחוד (בBUY2USA זה $3) זה די מוריד מהם את היתרון העיקרי שהיה להם.
העדפתי לשלם $26 אצלם לחצי קילו מאשר BUY2USA אבל איחוד לא עולה כסף והם שוקלים פיזי
ולא נפחי ועושים חסכון במשלוח (איחוד לחבילה קטנה יותר) בלי תשלום לעומת BUY2USA
אבל אם עכשיו הכל בתשלום אז אין פה יתרון וחבל מאוד
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
למיטב זכרוני באמזון זה כן תלוי בך - אתה יכול לבחור בהזמנה באמזון אם אתה רוצה שיגיע מהר אבל ישלח במשלוחים נפרדים או ישלח במאוחד
^בדיוק, כמו ש-Nemesis כתב. למשל בפורים הזמנתי הזמנה אחת והם פיצלו אותה ל3 משלוחים.
במקרה כזה אני משלם עוד $6.
אז לפחות שיתנו בחירה או חישוב אוטומטי כי זו לא בעיה אם בוחרים חבילה אחת - המחיר הוא $23 לחצי קילו
ואם יש כמה חבילות מסומנות אז המחיר $26.
אני פשוט אוהב לדעת כמה אשלם בסוף התהליך. כל האי ידיעה האלה זה בדיוק מה שמונע ממני לרכוש מוצרים שלא נשלחים לארץ ע"י אמזון.
זה מה שאהבתי בדילטס כי הם שוקלים פיזי ולא נפחי כמו בBUY2USA שאתה מזמין עכבר ומשלם על מקרר כי שלחו בקרטון ענק.
באסה שזה רק נהרס עם הזמן.
במקרה כזה אני משלם עוד $6.
אז לפחות שיתנו בחירה או חישוב אוטומטי כי זו לא בעיה אם בוחרים חבילה אחת - המחיר הוא $23 לחצי קילו
ואם יש כמה חבילות מסומנות אז המחיר $26.
אני פשוט אוהב לדעת כמה אשלם בסוף התהליך. כל האי ידיעה האלה זה בדיוק מה שמונע ממני לרכוש מוצרים שלא נשלחים לארץ ע"י אמזון.
זה מה שאהבתי בדילטס כי הם שוקלים פיזי ולא נפחי כמו בBUY2USA שאתה מזמין עכבר ומשלם על מקרר כי שלחו בקרטון ענק.
באסה שזה רק נהרס עם הזמן.
רק לחבילות של עד 17*12*4 אינץ׳.d30DK כתב:זה מה שאהבתי בדילטס כי הם שוקלים פיזי ולא נפחי...
ונראה שכשהם מגיעים לנפחי, ההמרה למשקל גרועה משל חברות משלוח אחרות.
אצל דילטס התרגום למשקל הוא סמ"ק חלקי 2277 (הם מציגים את זה כאינץ' מעוקב חלקי 139). אצל אחרים זה סמ"ק חלקי 6000. במסטופ המשקל מעוגל למעלה בחצאי קילו. אני לא בטוח מה צורת העיגול של האחרים.
רשמית אני עצבני על שיפיטו.
הזמנתי לפני חצי שנה, בבלאק פריידי כונן SSD מאמזון ששלחתי אליהם ועלה לי 4.55$ משלוח פשוט ללא ביטוח.
שבוע שעבר הזמנתי שוב כונן SSD מאמזון ושוב שלחתי אליהם.
ידעתי שמאז הם העלו מחירים, אבל לא חשבי שבצורה כזאת!
עכשיו עלה לי 7.38$ כמעט מחיר כפול!
את העליה של עוד דולר ספגתי בשקט, אבל לא ציפיתי שמשלוח באותו גודל (0.33 Lb) יעלה כמעט כפול!
רק המשלוח עלה לי לפני חצי שנה $3.40 ועכשיו $5.15 עליה של יותר מ50%.
פשוט מרגיז.
היה לי ניסיון לא טוב עם דיל טאס לפני הרבה זמן (שנתיים וחצי) אבל פעם הבאה שאני ארצה להזמין אני כראה אשלח דרכם...
הזמנתי לפני חצי שנה, בבלאק פריידי כונן SSD מאמזון ששלחתי אליהם ועלה לי 4.55$ משלוח פשוט ללא ביטוח.
שבוע שעבר הזמנתי שוב כונן SSD מאמזון ושוב שלחתי אליהם.
ידעתי שמאז הם העלו מחירים, אבל לא חשבי שבצורה כזאת!
עכשיו עלה לי 7.38$ כמעט מחיר כפול!
את העליה של עוד דולר ספגתי בשקט, אבל לא ציפיתי שמשלוח באותו גודל (0.33 Lb) יעלה כמעט כפול!
רק המשלוח עלה לי לפני חצי שנה $3.40 ועכשיו $5.15 עליה של יותר מ50%.
פשוט מרגיז.
היה לי ניסיון לא טוב עם דיל טאס לפני הרבה זמן (שנתיים וחצי) אבל פעם הבאה שאני ארצה להזמין אני כראה אשלח דרכם...