מישהו כבר קנה? יש EPG ישראלי?
תגידו שלום לVista
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מחירים די שערורייתים
ולא מדובר בכלל על מחיר לגירסת ה- ultimate שמאפשרת ליצור סרטי hd
http://www.microsoft.com/windows/produc ... hoose.mspx
ולא מדובר בכלל על מחיר לגירסת ה- ultimate שמאפשרת ליצור סרטי hd
http://www.microsoft.com/windows/produc ... hoose.mspx
מחירים לא הגיוניים אבל מצד אחר מי ירוץ לקנות? רק ה-gadget guys. ואותם תמיד דופקים
בעוד כמה זמן המחירים ירדו משמעותית. חוץ מזה שאין חצי סיבה לעבור לVista מ-XP במיוחד בלי יכולת של EPG והתיחסות לפלסמות עם פקסלים מלבניים.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יקח זמן רב עד שמערכת ההפעלה הזאת תופץ בגודל שמיקרוסופט מקווים שתהיה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
ב- media center יש בהחלט התייחסות למסכים רחבים עם רזולוציות נורמאליות (כמו רוב הפלאזמות 42").digest כתב:מחירים לא הגיוניים אבל מצד אחר מי ירוץ לקנות? רק ה-gadget guys. ואותם תמיד דופקיםבעוד כמה זמן המחירים ירדו משמעותית. חוץ מזה שאין חצי סיבה לעבור לVista מ-XP במיוחד בלי יכולת של EPG והתיחסות לפלסמות עם פקסלים מלבניים.
...
הם טוענים שה- EPG יקח חודש חודשיים ויעבוד רק על הגירסא העברית (איכס), בהחלט מאכזב.
ולגבי המחיר, גירסאת ה- home premium עולה קצת פחות מ- XP Pro מבחינתי הם בערך שווי ערך אז אין לי מי יודע מה בעיה עם המחיר.
מאיפה קיבלת את המידע לגבי הEPG?aloni כתב:[
הם טוענים שה- EPG יקח חודש חודשיים ויעבוד רק על הגירסא העברית (איכס), בהחלט מאכזב.
ולגבי המחיר, גירסאת ה- home premium עולה קצת פחות מ- XP Pro מבחינתי הם בערך שווי ערך אז אין לי מי יודע מה בעיה עם המחיר....
aloni,
לא מצאתי. איפה הם מתייחסים לפלסמות 16:9 שהרזולוציה שלהם היא 1024x768? ה-Wizard למסך זהה לMCE-2005.ב- media center יש בהחלט התייחסות למסכים רחבים עם רזולוציות נורמאליות...
היך ספרת!? XP PRO עולה פחות מ-700 ש"ח, ויסטה home premium עולה 1549 ש"ח? זה אם להשוות קופסה מול קופסה.גירסאת ה- home premium עולה קצת פחות מ- XP...
די כבר להטעות עם המחירים - ויסטה לא יותר יקרה מ-XP
אנשים משווים באופן לא נכון בין המחירים ולכן חושבים שויסטה יותר יקרה.
כולם משווים בין מחירי גרסת ה-OEM של XP לבין מחירי ה-Retail של ויסטה.
אפשר לקנות Windows Vista Home Premium OEM ב-680 ש"ח, בדיוק כמו XP Professional OEM!
נזכיר שניתן לקנות גרסת OEM עם מחשב חדש, אבל במדינה היקרה שלנו, כל החנויות מוכרות את גרסת ה-OEM בפני עצמה.
כולם משווים בין מחירי גרסת ה-OEM של XP לבין מחירי ה-Retail של ויסטה.
אפשר לקנות Windows Vista Home Premium OEM ב-680 ש"ח, בדיוק כמו XP Professional OEM!
נזכיר שניתן לקנות גרסת OEM עם מחשב חדש, אבל במדינה היקרה שלנו, כל החנויות מוכרות את גרסת ה-OEM בפני עצמה.
אגב, מעולם לא ראיתי השקה כל כך שקטה...
דרך אגב, השקת ויסטה בארץ היתה כל כך שקטה שבקושי שמעו על זה.
למעשה, רק אתמול בבוקר, בכלל שינו את דף הבית באתר של Microsoft Israel לגבי ההכרזה על ויסטה, זאת בשעה שהאתר האמריקאי למשל פירסם זאת בהרחבה כבר במשך כמה שבועות.
הדבר השני שמוזר זה באמת השקט המוחלט לגבי ה-EPG וה-Media Center שהוא לראשונה בעברית! הרי היו אמורים לעשות רעש.
אפילו אם זה יושק רק בעוד כחודשיים, עדיין הייתי מצפה להכרזה כלשהי.
מוזר!
למעשה, רק אתמול בבוקר, בכלל שינו את דף הבית באתר של Microsoft Israel לגבי ההכרזה על ויסטה, זאת בשעה שהאתר האמריקאי למשל פירסם זאת בהרחבה כבר במשך כמה שבועות.
הדבר השני שמוזר זה באמת השקט המוחלט לגבי ה-EPG וה-Media Center שהוא לראשונה בעברית! הרי היו אמורים לעשות רעש.
אפילו אם זה יושק רק בעוד כחודשיים, עדיין הייתי מצפה להכרזה כלשהי.
מוזר!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ובכל זאת...
ובכל זאת... מבלי להעליב את התערוכה המאוד מכובדת שערכתם, ב-Windows XP אירועי ההשקה היו הרבה יותר מרשימים ורחבים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: