היי חברים, רציתי להעלות בעיה של packet loss בשרתי telia net שבזק בינלאומי מקשרת דרכם. השרתים האלה בשימוש רחב במגוון רחב של משחקי רשת ולכן גורמים ללאגים ובעיות במשחקי רשת לכל מי שמחובר לבזק בינלאומי.
דיברתי עם התמיכה במשחק והם אמרו ששרתי telia (השרתי ביניים ולא האחרון) לא שלהם וזה חיבור של הספקית והסכמים שלהם.
הנה ההוכחה שאפשר לראות בה packet loss של 11-13 אחוז בשרתים שבזק בינלאומי מקשרת דרכם.:
yaniv056 כתב:היי חברים, רציתי להעלות בעיה של packet loss בשרתי telia net שבזק בינלאומי מקשרת דרכם. השרתים האלה בשימוש רחב במגוון רחב של משחקי רשת ולכן גורמים ללאגים ובעיות במשחקי רשת לכל מי שמחובר לבזק בינלאומי.
דיברתי עם התמיכה במשחק והם אמרו ששרתי telia (השרתי ביניים ולא האחרון) לא שלהם וזה חיבור של הספקית והסכמים שלהם.
הנה ההוכחה שאפשר לראות בה packet loss של 11-13 אחוז בשרתים שבזק בינלאומי מקשרת דרכם.:
...
...
אשמח אם נציג של בזק בינלאומי יגיב פה כדי לבדוק מה קורה עם telia net שהורסת לבזק בינלאומי את החיבור לחול..
...
·היי,
לא ידוע לנו על בעיה מול השרתים של Telia.
צילום המסך שצירפת אינו מספק לנו את כל המידע הנדרש ולכן נשמח אם תשלח פרטי התקשרות במייל ל[email protected] ונציג טכני יחזור אליך בכדי לסייע בבדיקת הנושא לעומק.
צילום המסך שצירפת אינו מספק לנו את כל המידע הנדרש ולכן נשמח אם תשלח פרטי התקשרות במייל ל[email protected] ונציג טכני יחזור אליך בכדי לסייע בבדיקת הנושא לעומק.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
...
·
שלחתי לכם את הפרטים, מקווה שבאמת יחזרו אליי (שלחתי מייל בעבר ולא חזרו אליי)
אחרי שיחה עם בזק בינלאומי הם טוענים שמבחינתם זה תקין שיש 10% פאקט לוס.. מבחינתי זה לא אפשרי ואני אעבור ספקית. ממליץ לכל מי שאכפת לו מפינג ומשחקים לא להתחבר אליהם.
1. אתה לא מגיע בכלל אל היעד
2. לא משנה מה קורה בדרך אלא רק היעד חשוב
כל הבדיקה הזאת לזרוק אותה לפח היא לא שווה כלום אם אתה לא מגיע אל היעד.
הבדיקה הזאת היא ב-ICMP, לא בודקים PACKET LOSS עם ICMP אלא עם UDP או TCP בלבד.
וזה שנתב באמצע הדרך מראה לך לוס לא אומר שאל היעד יש לך בכלל לוס, אין קשר בין הדברים בכלל בגלל שכשאתה מריץ טרייס שכזה הפאקטות שלך לאותם נתבים בדרך עוברים בנתיב שונה בתוך אותו נתב (מה שמפיל לך את הפאקטות) אבל את הפאקטות של המשחק עצמו הוא לא יפיל בכלל, לכן בודקים בפרוטוקול המתאים ולא ICMP.
אתה מדבר שטויות, אני לא אמור להגיע ליעד כי היעד לא עונה לפינגים. ככה עובדים שרתי משחק.
בשורה התחתונה היה לי לאגים משוגעים בבזק בינלאומי ופינג 105 ועכשיו בהוט יש לי פינג 84 בלי פאקט לוס.