יעוץ לגבי החלפת רסיבר ,פטיפון וקדם מגבר (?)
-
haimmangar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם
בקרוב אני מעוניין לרכוש רסיבר ופטיפון
לפי כן , אשמח לשתף בציוד שיש לי ולאחר מכן לגבי יעוץ והכוונה כדי לדעת שאני עושה את הצעד הנכון.
מצרף תמונות לרוב;
פטיפון
CEC HI-FI TURNTABLE BD-3200
ראש ומחט
Ortofon OM5E
רסיבר
PIONEER VSX-D814
קדם מגבר
Cambridge Audio 540p
רמקולים
JAMO A 320
5.1 (כמובן שהפטיפון על תחנת סטריאו כאשר מתנגן)
מהמלצות של – פה ושם חשבי לשדרג ל project essential 2 – פתוח לעוד הצעות כמובן באותו סדר גודל של מחיר.
לגבי רסיבר – אני לא כלכך מבין בעניין והייתי שמח אם תוכלו להתאים לי אחד שמתאים לציוד שיש לי עד אזור ה 1500 ₪
(והאם כדאי לקנות רסיבר עם כניסה אנלוגית או שהקדם מגבר שיש לי מספיק?)
בקרוב אני מעוניין לרכוש רסיבר ופטיפון
לפי כן , אשמח לשתף בציוד שיש לי ולאחר מכן לגבי יעוץ והכוונה כדי לדעת שאני עושה את הצעד הנכון.
מצרף תמונות לרוב;
פטיפון
CEC HI-FI TURNTABLE BD-3200
ראש ומחט
Ortofon OM5E
רסיבר
PIONEER VSX-D814
קדם מגבר
Cambridge Audio 540p
רמקולים
JAMO A 320
5.1 (כמובן שהפטיפון על תחנת סטריאו כאשר מתנגן)
מהמלצות של – פה ושם חשבי לשדרג ל project essential 2 – פתוח לעוד הצעות כמובן באותו סדר גודל של מחיר.
לגבי רסיבר – אני לא כלכך מבין בעניין והייתי שמח אם תוכלו להתאים לי אחד שמתאים לציוד שיש לי עד אזור ה 1500 ₪
(והאם כדאי לקנות רסיבר עם כניסה אנלוגית או שהקדם מגבר שיש לי מספיק?)
-
- CEC HI-FI TURNTABLE BD-3200
-
- PIONEER VSX-D814
-
- Cambridge Audio 540p
נערך לאחרונה על ידי haimmangar ב 29/12/2015 12:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
haimmangar
-
- חבר שרק התחיל

תמונה נוספת
אני מניח שהמטרה היא איכות קול טובה יותר?
קולנוע ביתי וסראונד משמעותיים עבורך?
בכל מקרה, וללא היסוס הייתי מתחיל מהרמקולים. כדי לתת עצות טובות יותר אתה צריך לספק קצת יותר מידע, על שימושיות, חדר וכיו"ב - אבל בתקציב שלך תוכל לשדרג את הרמקולים בסדר גודל. אם אתה מוותר על סראונד - אפילו יותר
קולנוע ביתי וסראונד משמעותיים עבורך?
בכל מקרה, וללא היסוס הייתי מתחיל מהרמקולים. כדי לתת עצות טובות יותר אתה צריך לספק קצת יותר מידע, על שימושיות, חדר וכיו"ב - אבל בתקציב שלך תוכל לשדרג את הרמקולים בסדר גודל. אם אתה מוותר על סראונד - אפילו יותר
-
haimmangar
-
- חבר שרק התחיל

@nkorah
·
תודה רבה על התגובה. אקח לתשומת ליבי.
אשמח לקבל עוד תגובות בבקשה (:
·
תודה רבה על התגובה. אקח לתשומת ליבי.
אשמח לקבל עוד תגובות בבקשה (:
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
רמקולים
כפי שכתב קודמי, אם אתה מעוניין בשיפור ביצועי הסטריאו מומלץ לרכוש זוג רמקולים יעודי למטרה זו.
לגבי הפטיפון: כלל לא בטוח שהפרוג'קט שחשבת עליו אכן ישדרג את ה-CEC שיש לך כרגע... הייתי מתחיל מהחלפת הראש; זה ראש בסיסי מאד, אם כי ניתן להאזין לו בלי לסבול.
לגבי הרסיבר: בתקציב של 1500 לא ניתן לרכוש רסיבר (או מגבר) חדש שיתן ביצועים טובים בסטריאו (או באיזשהו תחום). אולי אתה ביא בחשבון גם משומש?
לגבי הקדם-מגבר לפטיפון: הקמברידג' שיש לך הוא סביר ומעלה, וספק אם רסיבר מודרני המצויד ב-PHONO ייתן לך תוצאה טובה יותר עם תקליטים. אם אתה מדבר על וינטאג'ים, זה כבר אופרה אחרת.
לגבי הפטיפון: כלל לא בטוח שהפרוג'קט שחשבת עליו אכן ישדרג את ה-CEC שיש לך כרגע... הייתי מתחיל מהחלפת הראש; זה ראש בסיסי מאד, אם כי ניתן להאזין לו בלי לסבול.
לגבי הרסיבר: בתקציב של 1500 לא ניתן לרכוש רסיבר (או מגבר) חדש שיתן ביצועים טובים בסטריאו (או באיזשהו תחום). אולי אתה ביא בחשבון גם משומש?
לגבי הקדם-מגבר לפטיפון: הקמברידג' שיש לך הוא סביר ומעלה, וספק אם רסיבר מודרני המצויד ב-PHONO ייתן לך תוצאה טובה יותר עם תקליטים. אם אתה מדבר על וינטאג'ים, זה כבר אופרה אחרת.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
תחליף מחט לאורטופון 10
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.