הנה משהו שמטריד אותי כבר די הרבה זמן והחלטתי לבסוף להציף אותו - הכפתור "פרסם תגובה" שקיים בכל ת'רד, למה ממוקם בתחתית הת'רד ולא (גם) למעלה? ישנם הרבה מאוד ת'רדים (כדגומאת ת'רד המבצעים, או ת'רד הסרטים) בהם אני חבר קבוע ומעדכן (לפעמים על בסיס כמעט יומי) כשעידכון לא מצריך גלילה עד לתחתית העמוד.
oferlaor כתב:הסיבה שזה הופיע בהתחלה זה שכשיש יותר מתגובה אחת אז מופיע חיפוש במקום הכפתור "הוסף תגובה" למעלה.
השאלה היא מה ההגיון של דבר כזה - הרי התגובה צריכה להגיע אחרי שקראת את כל התגובות האחרות...
בכל אופן, נשקול לעתיד.
...
·
ההגיון פשוט - אנסה להסביר אותו שוב. כמעט על בסיס יומי (ולעיתים כמה פעמים ביום) ישנם ת'רדים שאני ואחרים מעדכנים בלי צורך לקרוא תגובות חדשות. 2 הת'רדים שמייד קופצים לי לראש הם ת'רד סרטים ות'רד מבצעים (יש 2, כללי ולמשחקים). כל פעם שאני ואחרים מעדכנים (לטובת חברי האתר) אני צריך להתחיל לחפש למטה את הכפתור. מה המניעה להוסיף אותו גם למעלה? האם אתה באמת מאמין שהעובדה שהוא רק למטה יכריח מי שלא רוצה לקרוא תגובות חדשות לעשות זאת בכ"ז? אני בספק רב מאוד, מה שקורא בפועל זה שזהמיקום שלו הופך יותר לטירחה מאשר למה שאולי נסיתם ליצור.
הנה עוד דוגמא מרגע זה ממש. אני בין היחידים שעדיין מפרסם דברים בפורום משחקים. אני כמובן מעדכן את הת'רדים שאני פותח ומוסיף מידע כל הזמן. לדגומא בת'רד הזה:
ההגיון פשוט - אנסה להסביר אותו שוב. כמעט על בסיס יומי (ולעיתים כמה פעמים ביום) ישנם ת'רדים שאני ואחרים מעדכנים בלי צורך לקרוא תגובות חדשות. 2 הת'רדים שמייד קופצים לי לראש הם ת'רד סרטים ות'רד מבצעים (יש 2, כללי ולמשחקים). כל פעם שאני ואחרים מעדכנים (לטובת חברי האתר) אני צריך להתחיל לחפש למטה את הכפתור. מה המניעה להוסיף אותו גם למעלה? האם אתה באמת מאמין שהעובדה שהוא רק למטה יכריח מי שלא רוצה לקרוא תגובות חדשות לעשות זאת בכ"ז? אני בספק רב מאוד, מה שקורא בפועל זה שזהמיקום שלו הופך יותר לטירחה מאשר למה שאולי נסיתם ליצור.