רכישת מסך 65 אינצ'
-
DanDiosera
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- שם מלא: Dan Diosera
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי,
לאחר חיפוש די מעמיק באתר אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל:
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=882345,910339
קראתי גם על השרשור על רונן מ DVD Center ועל נושא היבוא הפרללי
סה"כ יש כאן פער יחסית קטן ל 4K והוא עוד קצת מצטמצם עם נושא ה אפל TV והסרטים שמגיעים עם ה 7100
תוספת קטנה להשוואה (מה גם שהבנתי שלא בטוח ש 7150 זמינה) סוני 65W850C
השאלה שלי האם יש למישהו כאן ניסיון או שצפה ב 7100 ו/או בסוני ויודע לתת כוון וכו'
אם יש דגמים אחרים מקבילים בעלות / תועלת אשמח לשמוע
תודה
לאחר חיפוש די מעמיק באתר אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל:
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=882345,910339
קראתי גם על השרשור על רונן מ DVD Center ועל נושא היבוא הפרללי
סה"כ יש כאן פער יחסית קטן ל 4K והוא עוד קצת מצטמצם עם נושא ה אפל TV והסרטים שמגיעים עם ה 7100
תוספת קטנה להשוואה (מה גם שהבנתי שלא בטוח ש 7150 זמינה) סוני 65W850C
השאלה שלי האם יש למישהו כאן ניסיון או שצפה ב 7100 ו/או בסוני ויודע לתת כוון וכו'
אם יש דגמים אחרים מקבילים בעלות / תועלת אשמח לשמוע
תודה
עם לא מעניין אותך יבוא פרללי לך על המסך UN65JU7100 מדובר במסך מדהים במחיר מצחיק
אני לא רכשתי ממנו בגלל בעיית האחריות והניסיון המר שלי עם תקלה במסך הסמסונג הישן שלי לאחר שנתיים,לצערי נאלצתי לרכוש ביבוא רשמי את סידרה 6 במחיר הזה
אני לא רכשתי ממנו בגלל בעיית האחריות והניסיון המר שלי עם תקלה במסך הסמסונג הישן שלי לאחר שנתיים,לצערי נאלצתי לרכוש ביבוא רשמי את סידרה 6 במחיר הזה
-
DanDiosera
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- שם מלא: Dan Diosera
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@tomernoy
·
אין ספק שיש משהו במה שאתה אומר. אולי בגלל שאני עם פלזמה של סמסונג כבר מעל עשר שנים ללא חצי תקלה מעניקה לי עודף ביטחון במוצרים שלהם אבל לחלוטין אפשרי שזה לא המצב, ולשלם מעל 13 אלף על מוצר שיכול לא לתפקד עוד שנתיים יכול להיות ענין לא פשוט בכלל.
אתה מרגיש ממש פשרה רצינית שקנית בסוף סדרה 6? (שזו מן הסתם תהיה גם האופציה שלי אם החששות יגברו)
·
אין ספק שיש משהו במה שאתה אומר. אולי בגלל שאני עם פלזמה של סמסונג כבר מעל עשר שנים ללא חצי תקלה מעניקה לי עודף ביטחון במוצרים שלהם אבל לחלוטין אפשרי שזה לא המצב, ולשלם מעל 13 אלף על מוצר שיכול לא לתפקד עוד שנתיים יכול להיות ענין לא פשוט בכלל.
אתה מרגיש ממש פשרה רצינית שקנית בסוף סדרה 6? (שזו מן הסתם תהיה גם האופציה שלי אם החששות יגברו)