הייתם לוקחים את המכונה לרילוקיישן?
-
blueshaiku
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי כולם, יש לי שאלה לא שגרתית.
בתחילת החודש הזה שדרגתי את המכונה ל-Giotto יפיפיה יד2. אה-מה-מה, רק חציתי את קו ה-100 כוסות הראשונות והבוס הציע רילוקיישן לשנה (פריז, תודה ששאלתם. וכן, ברור שהסכמתי).
והשאלה - מה עושים?
להעביר את המכונה איתי לשם זה עסק דיי יקר... ההובלות הלוך וחזור יעלו בערך כמו לקנות עוד אחת כזאת, מצד שני אני לא רואה את עצמי משחרר אותה לשנה. כמובן שהעבודה תציע איזשהו מענק רילוקיישן כך שההעברה לא תהיה על חשבוני, אבל כל שקל, או בעצם יורו, שהולך על הובלת המכונה לא ילך על דברים אחרים כמו פיקדון שכ"ד גבוה, רכישות למלתחה או קניית כלי מטבח לדירה החדשה. או בקיצור - גם אם זה לא יהיה על חשבוני, זה יהיה על חשבוני.
אני נקרע מהדילמה הזו, וברור שאין כאן תשובה אחת נכונה, אבל דעותיכם בהחלט חשובות לי.
בתחילת החודש הזה שדרגתי את המכונה ל-Giotto יפיפיה יד2. אה-מה-מה, רק חציתי את קו ה-100 כוסות הראשונות והבוס הציע רילוקיישן לשנה (פריז, תודה ששאלתם. וכן, ברור שהסכמתי).
והשאלה - מה עושים?
להעביר את המכונה איתי לשם זה עסק דיי יקר... ההובלות הלוך וחזור יעלו בערך כמו לקנות עוד אחת כזאת, מצד שני אני לא רואה את עצמי משחרר אותה לשנה. כמובן שהעבודה תציע איזשהו מענק רילוקיישן כך שההעברה לא תהיה על חשבוני, אבל כל שקל, או בעצם יורו, שהולך על הובלת המכונה לא ילך על דברים אחרים כמו פיקדון שכ"ד גבוה, רכישות למלתחה או קניית כלי מטבח לדירה החדשה. או בקיצור - גם אם זה לא יהיה על חשבוני, זה יהיה על חשבוני.
אני נקרע מהדילמה הזו, וברור שאין כאן תשובה אחת נכונה, אבל דעותיכם בהחלט חשובות לי.
-
- תמונה של הבייבי המדוברת.
-
blueshaiku
- חבר פעיל

הייתם לוקחים את המכונה לרילוקיישן?
היי כולם, יש לי שאלה לא שגרתית.
והשאלה - מה עושים?
והשאלה - מה עושים?
-
- הבייבי המדוברת
נהוג שכאשר מישהו עושה רילוקיישן ממנים לו מכולה שבה הוא מכניס את כל הציוד שהיא יכולה להכיל. האם לא כך המקרה? אם כן אז שים את המכונה שם.
במידה ולא אני הייתי בודק את המחירים של לקנות חדשה שם. באירופה המכונות יותר זולות כעיקרון, ולכן הייתי שוקל למכור פה בארץ, לקנות חדשה שם ואותה להביא לפה בסוף השנה
במידה ולא אני הייתי בודק את המחירים של לקנות חדשה שם. באירופה המכונות יותר זולות כעיקרון, ולכן הייתי שוקל למכור פה בארץ, לקנות חדשה שם ואותה להביא לפה בסוף השנה
-
blueshaiku
- חבר פעיל

@Moyish
החברה שלי לא מממנת מכולה מכיוון שאין לי כמעט דברים להעביר, במקום זאת אני מקבל מענק חד פעמי מכובד - אבל כפי שציינתי בגוף הנושא, כל שקל שיוצא משם על העברת מכונה יכול ללכת לדברים אחרים כך שזה לא פיתרון "חינמי" אמיתי.
למכור אותה כאן ולקנות חדשה שם - לא רעיון טוב לדעתי, יש לי חודש עד הטיסה וקשה לי מאוד להאמין שאצליח למכור אותה (ואת המטחנה גם, בוא לא נשכח) במחיר שפוי בלחץ הזה (נא לא לשכוח שיש לי בערך מליון דברים אחרים על הראש). ולכשאקנה מכונה חדשה שם, אתקע בדיוק עם אותה הבעיה רק בכיוון צרפת --> ישראל במקום ישראל --> צרפת...
החברה שלי לא מממנת מכולה מכיוון שאין לי כמעט דברים להעביר, במקום זאת אני מקבל מענק חד פעמי מכובד - אבל כפי שציינתי בגוף הנושא, כל שקל שיוצא משם על העברת מכונה יכול ללכת לדברים אחרים כך שזה לא פיתרון "חינמי" אמיתי.
למכור אותה כאן ולקנות חדשה שם - לא רעיון טוב לדעתי, יש לי חודש עד הטיסה וקשה לי מאוד להאמין שאצליח למכור אותה (ואת המטחנה גם, בוא לא נשכח) במחיר שפוי בלחץ הזה (נא לא לשכוח שיש לי בערך מליון דברים אחרים על הראש). ולכשאקנה מכונה חדשה שם, אתקע בדיוק עם אותה הבעיה רק בכיוון צרפת --> ישראל במקום ישראל --> צרפת...
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אם לשנה בלבד הייתי לוקח את המטחנה וקונה שם גאגיה
ובסוף נותן אותה מתנה שם או כאן
בהצלחה
ובסוף נותן אותה מתנה שם או כאן
בהצלחה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם לא מובילים לך אז תשאיר בארץ. בשנה שבפאריס תרד לקפה בשכונה כל יום ותבדוק מה קורה מסביב...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

·גם חבר פורום נחשב...kobbi כתב:תשאיר לחבר טוב שתשרת אותו וישמור לך עלי עד שתחזור...
-
blueshaiku
- חבר פעיל

@docfeelgood
·
צחוק הגורל - בדיוק מכרתי גג'יה קלאסיק מדהימה לחבר כדי לשדרג לג'יוטו... אבל זה רעיון לא רע בגדול. תנקס!
·
צחוק הגורל - בדיוק מכרתי גג'יה קלאסיק מדהימה לחבר כדי לשדרג לג'יוטו... אבל זה רעיון לא רע בגדול. תנקס!
-
blueshaiku
- חבר פעיל

@דבוטאנט
·
מצד אחד אני מבין מה שאתה אומר וזה עושה הרבה שכל, מאידך הקפה הפך להיות תחביב כל כך משמעותי שאני לא רואה את עצמי גר במקום שאין בו מכונת קפה נורמלית, ולרדת לקפה כל בוקר בפריס במשך שנה זה לא עסק זול בכלל בהשוואה לקניית פולים קלויים - כוס אספרסו במרכז פריס עולה למעלה מ-2 יורו ואפילו מגיעה ל-3 במקומות מסויימים, אז שנה שלמה של "קנסות" כאלו? כשחצי קילו פולים קלויים עולים 10-12 יורו? וואלה כבר יותר זול להביא את המכונה מאשר לקנות קפה בחוץ... מה גם שאני לא פוסל אפשרות להארכת התקופה משנה לשנתיים.
·
מצד אחד אני מבין מה שאתה אומר וזה עושה הרבה שכל, מאידך הקפה הפך להיות תחביב כל כך משמעותי שאני לא רואה את עצמי גר במקום שאין בו מכונת קפה נורמלית, ולרדת לקפה כל בוקר בפריס במשך שנה זה לא עסק זול בכלל בהשוואה לקניית פולים קלויים - כוס אספרסו במרכז פריס עולה למעלה מ-2 יורו ואפילו מגיעה ל-3 במקומות מסויימים, אז שנה שלמה של "קנסות" כאלו? כשחצי קילו פולים קלויים עולים 10-12 יורו? וואלה כבר יותר זול להביא את המכונה מאשר לקנות קפה בחוץ... מה גם שאני לא פוסל אפשרות להארכת התקופה משנה לשנתיים.
-
blueshaiku
- חבר פעיל

@amiir
·
פתרון גרוע, רעיון מעולה
אני חושב שאני "אסתפק" בג'יוטו בינתיים, אני אדם פשוט ונאמן - עם הגג'יה קלאסיק החזקתי 5 שנים של נאמנות אין קץ ונראה לי שהג'יוטו תשאר בסביבה לפחות עד הברית מילה לילד שאני עדיין לא מתכנן כרגע.
·
פתרון גרוע, רעיון מעולה
אני חושב שאני "אסתפק" בג'יוטו בינתיים, אני אדם פשוט ונאמן - עם הגג'יה קלאסיק החזקתי 5 שנים של נאמנות אין קץ ונראה לי שהג'יוטו תשאר בסביבה לפחות עד הברית מילה לילד שאני עדיין לא מתכנן כרגע.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
היתי מוכר את זו, קונה חדשה באיטליה ומייבא איתך בחזרה בעוד שנה לארץ.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
blueshaiku
- חבר פעיל

@TsurTriger
אני לא מאמין שאני אספיק למכור אותה, יש לי חודש לפני שאני טס ויש לי כמות סידורים שיכולה להספיק לי לחמש שנים. מכירה זה פניות לטלפונים, זה זמינות בשעות הערב, זה אנשים שרוצים להגיע הבייתה לראות אותה ובתכל'ס - זה גם הרבה מאוד קשקשנים שלא יודעים מה הם רוצים ובסוף אחרי שהם בלבלו לך את הביצים הם אומרים שהם רוצים לקנות אותה, אבל "לא במחיר הזה"... שורה תחתונה - אין לי זמן או כח להתעסקות הזאת.
אני לא מאמין שאני אספיק למכור אותה, יש לי חודש לפני שאני טס ויש לי כמות סידורים שיכולה להספיק לי לחמש שנים. מכירה זה פניות לטלפונים, זה זמינות בשעות הערב, זה אנשים שרוצים להגיע הבייתה לראות אותה ובתכל'ס - זה גם הרבה מאוד קשקשנים שלא יודעים מה הם רוצים ובסוף אחרי שהם בלבלו לך את הביצים הם אומרים שהם רוצים לקנות אותה, אבל "לא במחיר הזה"... שורה תחתונה - אין לי זמן או כח להתעסקות הזאת.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שכנעת את עצמך כבר שאין לך כוח\זמן להתעסק עם מכירה.
אז אני חושב שהפתרון הוא או לקחת, ולספוג עלויות שילוח.
או להשאיר בארץ אצל חבר, ובנתיים להסתפק באיזו סילביה או גאג'יה כלשהי שם.
אז אני חושב שהפתרון הוא או לקחת, ולספוג עלויות שילוח.
או להשאיר בארץ אצל חבר, ובנתיים להסתפק באיזו סילביה או גאג'יה כלשהי שם.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
קח אותה בתור כבוּדה בטיסה, לא כמשלוח עם חברת שילו
מאחר שאתה יוצא לרילוקיישן, אני מניח שתיקח איתך מזוודות עמוסות בדברים שאתה צריך.
נסה למצוא חבר / מכר / עמית לעבודה שטס לפריז במח' עסקים.
כנוסע במח' עסקים באל על, לדוגמה, הוא זכאי להטיס עימו 2 יח' כבוּדה במשקל 32 ק"ג כל אחת. כך הוא יוכל להביא את המכונה וגם מזוודה לצרכיו האישיים.
בהצלחה,
ותזכור שהדבר הכי קשה בפריז זה הקצה של הבגט
נסה למצוא חבר / מכר / עמית לעבודה שטס לפריז במח' עסקים.
כנוסע במח' עסקים באל על, לדוגמה, הוא זכאי להטיס עימו 2 יח' כבוּדה במשקל 32 ק"ג כל אחת. כך הוא יוכל להביא את המכונה וגם מזוודה לצרכיו האישיים.
בהצלחה,
ותזכור שהדבר הכי קשה בפריז זה הקצה של הבגט
-
blueshaiku
- חבר פעיל

Re: קח אותה בתור כבוּדה בטיסה, לא כמשלוח עם חברת שילו
@sunrise
·
אני לא מכיר אף אחד שנוסע אי פעם במחלקת עסקים... אבל טיפ טוב.
·
אני לא מכיר אף אחד שנוסע אי פעם במחלקת עסקים... אבל טיפ טוב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

זה לא 23 קילו לכל מזוודה? לא 32קילו.