קניית מכשיר מחברת תקשורת
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·תאמין לי שיש לא מעט.razi_pazi כתב:האמת שאני לא יודע האם זה אפשרי. אבל בכל מקרה אין סיבה לקנות דרכם. יותר יקרים, שירות ותיקונים מסורבלים.
מי הפראיירים שעדיין קונים אצלם?...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
·omri590 כתב:האם האפשר לרכוש מכשיר מחברת תקשורת מסוימת בלי להיות מחובר לאותה חברה?
לדוגמה אני לקוח של 012 מובייל האם אני יכול לרכוש טלפון מחברת אורנג'?...
אפשרי.
אני יודע שיש לא מעט. אני פשוט תוהה מי אלו שעושים זאת.miCkEy6772 כתב:·תאמין לי שיש לא מעט..........
אני יכול להבין חיבה לנוחות ורתיעה משינויים. זה מסביר שמירת נאמנות לבנק, לחברה סלולרית, לחברות אינטרנט וטלפון קווי. בתחומים הללו נשארים עם המוכר בשביל הנוחות והעזרה. אבל בסלולר כל חנות ברחוב תיתן שירות ויחס טובים מחברה סלולרית וכבונוס הם זמינים וזולים יותר.
·חברות הסלולר לפעמים מציעים ביטוח\אחריות לתקופה ארוכה יותר ממה שמציעה החנות או אפילו היבואן הרשמי.razi_pazi כתב:אני יודע שיש לא מעט. אני פשוט תוהה מי אלו שעושים זאת.......
אני יכול להבין חיבה לנוחות ורתיעה משינויים. זה מסביר שמירת נאמנות לבנק, לחברה סלולרית, לחברות אינטרנט וטלפון קווי. בתחומים הללו נשארים עם המוכר בשביל הנוחות והעזרה. אבל בסלולר כל חנות ברחוב תיתן שירות ויחס טובים מחברה סלולרית וכבונוס הם זמינים וזולים יותר....
וזה בונוס שאתה רוכש מכשיר ואתה יכול לזרוק אותו בכל סניף לקבל מכשיר חלופי והם יתקנו את המכשיר.
כמה חנויות אתה מכיר שמספקות שירות כזה?
אבל 012 שייכים לאוראנג...
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·אכן הדבר קרה לא מעט לקרובי משפחתי וזה ממש מרגיז העיקר להתנער מהאחריות.קרוקס44 כתב:pk37
וכמה פעמים שמעת תלונות מאנשים שונים שכאשר הם מגיעים לחברת הסלולר אומרים להם שיש במכשיר שלהם קורוזיה שלא מכוסה באחריות ?
לדעתי חבל על הכסף...
אני לא מכיר חנות סלולר שמספקת בדיוק את זה. אבל התיאור הזה יפה בתיאוריה, במציאות המצב עגום בהרבה.pk37 כתב:·חברות הסלולר לפעמים מציעים ביטוח\אחריות לתקופה ארוכה יותר ממה שמציעה החנות או אפילו היבואן הרשמי.......
וזה בונוס שאתה רוכש מכשיר ואתה יכול לזרוק אותו בכל סניף לקבל מכשיר חלופי והם יתקנו את המכשיר.
כמה חנויות אתה מכיר שמספקות שירות כזה?...
יש מעט מרכזי שירות, הם עמוסים, הם איטיים ולרוב בשקלול אמיתי של דמי השתתפות ואחוזי ההתנערות מאחריות ההטבה הזו לא שווה כמעט כלום.
גם בחנויות פרטיות יש בעיות אבל בחלקן ניתן לרוב לתקן מכשיר במהירות רבה יותר ולעיתים התיקון במקום. המחירים של המכשירים והתיקונים זולים יותר.
המקומות ההגונים והטובים דואגים לשמם הטוב והדבר משרת את הלקוח.