http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.we ... wsID=13184
פורסם המחיר הרשמי של ה PS3 בארץ
מנסיון שהיה לי עם חברה פה (לא חשוב שמה) נרשמתי להזמנה של XBOX 360 וכשבוע לפני ההשקה קיבלתי טלפון שהמחיר עלה, אבל בגלל שאני הזמנתי מראש יש לי עד סוף היום להחליט. לא משנה שהמחיר החדש היה כמעט פי שניים ממה שמחירו בחו"ל, הנסיון של חברות פה להרוויח קצת מוגזם, אבל זו בעיה של הצרכנים פה שמוכנים לשלם.
לדעתי, קנייה מחו"ל יותר כדאית וללא ספק הרבה יותר זולה.
שאלה אחרת זה האם PS3 בכלל שווה את הסכום???
לדעתי, קנייה מחו"ל יותר כדאית וללא ספק הרבה יותר זולה.
שאלה אחרת זה האם PS3 בכלל שווה את הסכום???
masterSD, לא שווה תסכום!
מייקרוסופט ממשיכה לגנוב לסוני כותרים בלעדיין ובקצב הזה אין שום סיבה שבעולם לשלם 1100 שקל יותר בשביל אותם משחקים שתקבל בxbox 360.
בפועל המשחקים יראו מעולה כמו הps3 למרות שהחומרה שלו (ps3) יותר חזקה.
וזה נובע מכך שהמפתחים עדיין מתקשים להוציא תמקסימום מהחומרה שלו (הcell וrsx בקיצור קשה להם להוציא ממנו תמקסימום ולפתח עבורו משחקים).
אז תחשוב אם כדאי לך לשלם עוד 200 דולר או 1100 שקל בשביל קונסולה שמאבדת משחקים בלעדיים.
רק היום ראיתי שיש שמועות שdevil may cry 4 צפוי לצאת לx360 וresident evil 5 צפוי גם לצאת לx360 וut3 גם צפוי לצאת לx360 זה אחרי שהוא היה בלעדי לps3.
בקיצור עדיף לקנות תאקסבוקס 360, ואם צריך לעשות צ'יפ בשביל לחסוך לטווח הארוך (עוד 350 שקל) אז זה נראה שווה.
מייקרוסופט ממשיכה לגנוב לסוני כותרים בלעדיין ובקצב הזה אין שום סיבה שבעולם לשלם 1100 שקל יותר בשביל אותם משחקים שתקבל בxbox 360.
בפועל המשחקים יראו מעולה כמו הps3 למרות שהחומרה שלו (ps3) יותר חזקה.
וזה נובע מכך שהמפתחים עדיין מתקשים להוציא תמקסימום מהחומרה שלו (הcell וrsx בקיצור קשה להם להוציא ממנו תמקסימום ולפתח עבורו משחקים).
אז תחשוב אם כדאי לך לשלם עוד 200 דולר או 1100 שקל בשביל קונסולה שמאבדת משחקים בלעדיים.
רק היום ראיתי שיש שמועות שdevil may cry 4 צפוי לצאת לx360 וresident evil 5 צפוי גם לצאת לx360 וut3 גם צפוי לצאת לx360 זה אחרי שהוא היה בלעדי לps3.
בקיצור עדיף לקנות תאקסבוקס 360, ואם צריך לעשות צ'יפ בשביל לחסוך לטווח הארוך (עוד 350 שקל) אז זה נראה שווה.
Yaron_M, אתה קונה מכשיר משחקים או נגן סרטים?
אל תשכח גם שאנחנו חיים בישראל ומכשיר שהוא לא פרוץ לא כל כך פרקטי להמון אנשים.
כל משחק 400 שקל ולחשוב שאם יפרצו את הps3 (יפרצו אבל ראיתי כמה מסורבל לפתוח אותו וכמה אלומניום יש) אז הצורב br הוא מאוד יקר וגם דיסקים מאוד יקרים - זה פשוט לא פרקטי!
מצד שני יש תxbox 360, הוא גם פרוץ, הוא גם זול, לא בעיה לצרוב לו וכל דיסק 25 שקל...
אחלה דיל בשביל מכשיר משחקים.
כמכשיר משחקים האקסבוקס יותר משתלם ועדיף.
אל תשכח גם שאנחנו חיים בישראל ומכשיר שהוא לא פרוץ לא כל כך פרקטי להמון אנשים.
כל משחק 400 שקל ולחשוב שאם יפרצו את הps3 (יפרצו אבל ראיתי כמה מסורבל לפתוח אותו וכמה אלומניום יש) אז הצורב br הוא מאוד יקר וגם דיסקים מאוד יקרים - זה פשוט לא פרקטי!
מצד שני יש תxbox 360, הוא גם פרוץ, הוא גם זול, לא בעיה לצרוב לו וכל דיסק 25 שקל...
אחלה דיל בשביל מכשיר משחקים.
כמכשיר משחקים האקסבוקס יותר משתלם ועדיף.
תבל,
אןם לא יהיה שם גראן טוריזמו - אז אין על מה לדבר...........
ולאמרות שאני מאוד שמח שמשיקים את זה כאן ללא עיקובים - אבל במחיר כזה באמת צריך להביא מארה"ב.
וגם לרכוש את המשחקים שם - שזה לרוב גם יותר זול.
אןם לא יהיה שם גראן טוריזמו - אז אין על מה לדבר...........
ולאמרות שאני מאוד שמח שמשיקים את זה כאן ללא עיקובים - אבל במחיר כזה באמת צריך להביא מארה"ב.
וגם לרכוש את המשחקים שם - שזה לרוב גם יותר זול.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מרטין, GT HD בוטל ובמקומו עובדים על GT5.
GT HD יישאר demo בלבד לצערי. ראה קישור:
http://www.videogames.net.au/gran-turi ... -the-ps3/
GT HD יישאר demo בלבד לצערי. ראה קישור:
http://www.videogames.net.au/gran-turi ... -the-ps3/
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בכל אופן הכוונה שלי הייתה שאם אין ל-XBOX את גראן טוריזמו אז..............
היגיון קר אומר שזה הזוי לשים 5,000 ש"ח כדי לשחק משחק אחד
היגיון קר אומר שזה הזוי לשים 5,000 ש"ח כדי לשחק משחק אחד
גנאדי
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני הזמנתי את הPS3 מיפן, (לאחר משלוח ותשלום מיסים יצא 3,300ש"ח).
משחקים אני מזמין מארה"ב, שגם הם עדיין לא כ"כ זולים אבל עדיין לא 400 ש"ח כמו שכתבו פה, זה נע בין 40 ל60 דולר לפני משלוח.
tevel3, נכון שאתה קונה מכונת משחקים ולא נגן בלו-ריי, אבל זה עדיין יותר זול מכל נגן בלו-ריי שיש היום בשוק, אני מאוד נהנה מהמכונה וחושב שהיא שווה את המחיר שלה, לגבי הXBOX, הוא ממש לא מתקרב בגרפיקה בכל מה שקשור לרמת הירידה לפרטים במשחק(תאורה, הצללה, תנועה - כל אלו ברזולוציה גבוהה), עדיין לא יצא לי לשחק ב1080P מהסיבה הפשוטה שעוד לא קניתי LCD, אבל גם זה יגיע וכשזה יקרה אני בטוח שהסוני ייעלם לXBOX.
אגב, זה HDMI 1.3.
איציק.
משחקים אני מזמין מארה"ב, שגם הם עדיין לא כ"כ זולים אבל עדיין לא 400 ש"ח כמו שכתבו פה, זה נע בין 40 ל60 דולר לפני משלוח.
tevel3, נכון שאתה קונה מכונת משחקים ולא נגן בלו-ריי, אבל זה עדיין יותר זול מכל נגן בלו-ריי שיש היום בשוק, אני מאוד נהנה מהמכונה וחושב שהיא שווה את המחיר שלה, לגבי הXBOX, הוא ממש לא מתקרב בגרפיקה בכל מה שקשור לרמת הירידה לפרטים במשחק(תאורה, הצללה, תנועה - כל אלו ברזולוציה גבוהה), עדיין לא יצא לי לשחק ב1080P מהסיבה הפשוטה שעוד לא קניתי LCD, אבל גם זה יגיע וכשזה יקרה אני בטוח שהסוני ייעלם לXBOX.
אגב, זה HDMI 1.3.
איציק.
Itsik, שחכת פרט קטן ביותר...
המפתחים לא מפענחים עדיין אין מפתחים למפלצת הזאת, ואתה כנראה צריך לראות תראיון עם קראמק (היוצר של doom), שהסביר שזה פשוט קשה לפתח לps3.
בפועל לא נראה שהחבר'ה בחברות פיתוח הבינו איך להוציא תמקסימום מהcell והrsx.
אגב אתה עושה חתיכת עוול למכשיר (xbox)!!!! "תאורה, הצללה, תנועה"????
כנס לgametrailers.com תבחר את הxbox 360 ותפעיל סרטוני משחק ברזולוציית hd ותגיד לי אם אין "תאורה, הצללה ותנועה" ברמה של ps3.
בכל מקרה המפתחים מתקשים והם לא מצליחים להוציא תמקסימום מהקונסולה, כך שכל החומרה הזאת מסבכת אותם (סוני) בכך שחברות מעדיפות לפתח לxbox כי פשוט קל להם - זה זול להם!
אגב יש כיום מספר בודד של כותרי 1080p/i, זה פשוט דורש המון כוח מהמכשירים אז יש רק מספר קטן של כותרים שהם לא כבדים שעובדים ברזולוציה הזאת.
ובps3 עד כמה שידוע לי יש רק משחק nba 2k7 ברזולוציה הזאת, מכוון שזה משחק כדורסל לא כזה כבד.
המפתחים לא מפענחים עדיין אין מפתחים למפלצת הזאת, ואתה כנראה צריך לראות תראיון עם קראמק (היוצר של doom), שהסביר שזה פשוט קשה לפתח לps3.
בפועל לא נראה שהחבר'ה בחברות פיתוח הבינו איך להוציא תמקסימום מהcell והrsx.
אגב אתה עושה חתיכת עוול למכשיר (xbox)!!!! "תאורה, הצללה, תנועה"????
כנס לgametrailers.com תבחר את הxbox 360 ותפעיל סרטוני משחק ברזולוציית hd ותגיד לי אם אין "תאורה, הצללה ותנועה" ברמה של ps3.
בכל מקרה המפתחים מתקשים והם לא מצליחים להוציא תמקסימום מהקונסולה, כך שכל החומרה הזאת מסבכת אותם (סוני) בכך שחברות מעדיפות לפתח לxbox כי פשוט קל להם - זה זול להם!
אגב יש כיום מספר בודד של כותרי 1080p/i, זה פשוט דורש המון כוח מהמכשירים אז יש רק מספר קטן של כותרים שהם לא כבדים שעובדים ברזולוציה הזאת.
ובps3 עד כמה שידוע לי יש רק משחק nba 2k7 ברזולוציה הזאת, מכוון שזה משחק כדורסל לא כזה כבד.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בפועל לא נראה שהחבר'ה בחברות פיתוח הבינו איך להוציא תמקסימום מהcell והrsx....
אתה קצת סותר את עצמך לדעתי.אגב יש כיום מספר בודד של כותרי 1080p/i, זה פשוט דורש המון כוח מהמכשירים אז יש רק מספר קטן של כותרים שהם לא כבדים שעובדים ברזולוציה הזאת...
לגבי כותרים, ב1080P יש חמישה או שישה, לי יש אחד כזה(Marvel:Ultimate Alliance)
ולגבי 1080I יש יותר.
ושוב בשורה התחתונה, איך שלא תסתכל על זה, אם תקנה XBOX360 + נגן HD ו/או תקנה PS3, זה יעלה לך אותו הדבר, למרות שמחירי הPS3 עוד צפויים לרדת, לגבי כותרים, קח בחשבון שהXBOX נמצא בערך כשנה יותר מהPS3 בשוק.
הPS3 הוא ללא כל ספק מכונה יותר חזקה ויותר מתקדמת, גם אם היום אין לה ניצול מקסימלי זה לא אומר שבחודשים הקרובים לא יהיה.
איציק.