audiolab 8000s - חוות דעתכם על המגבר ??
גם אני אהבתי את השילוב.
אבל אם לא קשה לכם, כל אלו שהתנסו בשמיעת מגבר זה, אנא פרטו מה אהבתם - במה ? איך הבס ? איך הגבוהים ? איך מיקום הכלים ו/או הזמרים ? איך האופי הכללי שלו ? מה ריגש אותכם (או לא) בצליל שלו ? איך המגבר מתאים בעיניכם לסוגי מוסיקה שונים ?? בקיצור קצת יותר פירוט מאשר "אהבתי" או "דוחף יפה את הרמקולים"
אני פשוט רוצה להשוות את המסקנות שלי ואת דעתי לשלכם. לכן אני עדיין לא מפרט מה אהבתי במגבר.
אני בסך הכל עושה את צעדי הראשונים בתחום והאוזן שלי היא בלתי מנוסה ובלתי מיומנת בעליל. לכן אני מעוניין לדעת אם "שמעתי נכון" את מה ששמעתי מהמגבר.
תודה מראש על היענותכם לבקשתי
שלמה
אבל אם לא קשה לכם, כל אלו שהתנסו בשמיעת מגבר זה, אנא פרטו מה אהבתם - במה ? איך הבס ? איך הגבוהים ? איך מיקום הכלים ו/או הזמרים ? איך האופי הכללי שלו ? מה ריגש אותכם (או לא) בצליל שלו ? איך המגבר מתאים בעיניכם לסוגי מוסיקה שונים ?? בקיצור קצת יותר פירוט מאשר "אהבתי" או "דוחף יפה את הרמקולים"
אני פשוט רוצה להשוות את המסקנות שלי ואת דעתי לשלכם. לכן אני עדיין לא מפרט מה אהבתי במגבר.
אני בסך הכל עושה את צעדי הראשונים בתחום והאוזן שלי היא בלתי מנוסה ובלתי מיומנת בעליל. לכן אני מעוניין לדעת אם "שמעתי נכון" את מה ששמעתי מהמגבר.
תודה מראש על היענותכם לבקשתי
שלמה
בקשר להשוואה לשינדק - אתה מתכוון שאהבת אותו יותר מהשינדק או שהיו שיקולים אחרים? אם כן, תוכל לפרט מה אהבת בו יותר?נשלח: ב' 29/01/2007 18:10 כותרת הודעה:
--------------------------------------------------------------------------------
אני שמעתי אותו עם הרמקולים שלי Focal electra 926 ומאוד אהבתי ולכן גם אני קניתי אותו
לפני הקנייה קיבלתי אותו ואת השינדק 6800 לשבוע (כל אחד בנפרד)
ממליץ...
בקשר לשילוב עם ה 936 - ניסית לשלב לרמקולים מגברים בתקציב גבוה יותר? אתה לא חושב שאפשר "להוציא מהם" יותר עם מגברים יקרים יותר?
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
כמובן שבחרתי את האודיולאב על השינדק בגלל הצליל- הרמקול פתאום נפתח יותר, נהיה מפורט יותר והכל נהיה יותר טוב(קשה לי לתאר את זה)zionm כתב:בקשר להשוואה לשינדק - אתה מתכוון שאהבת אותו יותר מהשינדק או שהיו שיקולים אחרים? אם כן, תוכל לפרט מה אהבת בו יותר?נשלח: ב' 29/01/2007 18:10 כותרת הודעה:
--------------------------------------------------------------------------------
אני שמעתי אותו עם הרמקולים שלי Focal electra 926 ומאוד אהבתי ולכן גם אני קניתי אותו
לפני הקנייה קיבלתי אותו ואת השינדק 6800 לשבוע (כל אחד בנפרד)
ממליץ...
בקשר לשילוב עם ה 936 - ניסית לשלב לרמקולים מגברים בתקציב גבוה יותר? אתה לא חושב שאפשר "להוציא מהם" יותר עם מגברים יקרים יותר?...
בקיצור השינוי היה בולט לטובה (אפילו הופתעתי) .
היתרונות היחידים של השינדק זה איכות/נוחות המחברים והשלט .
כמובן שאפשר "להוציא יותר" מהרמקולים אבל הכל עניין של תקציב (אני משאיר את זה לעתיד הרחוק)
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לדוגמה ממש היתאכזבתי מהאודיולאב לעומת השינדק שאהבתי יותר..
מה שאני בא להגיד זה שתמיד יהיה מי שיחשוב אחרת , לכן אם אתה אהבת את האודיולאב יותר הוא המגבר בשבילך.

מה שאני בא להגיד זה שתמיד יהיה מי שיחשוב אחרת , לכן אם אתה אהבת את האודיולאב יותר הוא המגבר בשבילך.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".