חוות דעת על Samsung JU6400? איפה ניתן לראות אותה בתצוגה?
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
המסך קיבל ביקורות לא רעות, ורציתי לדעת אם יש מקום איכותי (לא אל״מ) שבו אוכל לראות את היכולות האמיתיות של המסך?
למישהו יש את המסך ויכול לתת התרשמויות?
למישהו יש את המסך ויכול לתת התרשמויות?
אני גם שוקל לרכוש את המסך הנ"ל, התאכזבתי אתמול לקרוא באתר הביקורות RTINGS שהמסך לא מומלץ לצפיה בסרטים בגלל השחורים שלו שהם לא אמינים.
אני מקווה שאולי בכל זאת למשתמש לא בעל עין חדה זה בכל זאת אולי מסך טוב.
האם מישהו רכש את המסך ויכול בבקשה לתת כאן ביקורת עליו?
או שראה אותו בחנות ויכול לאשר שהוא אכן לא מסך טוב לסרטים?
אני מקווה שאולי בכל זאת למשתמש לא בעל עין חדה זה בכל זאת אולי מסך טוב.
האם מישהו רכש את המסך ויכול בבקשה לתת כאן ביקורת עליו?
או שראה אותו בחנות ויכול לאשר שהוא אכן לא מסך טוב לסרטים?
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

מצד אחד יש את הביקורת של RTINGS, מצד שני יש הביקורת הזאת של AVFORMS, שהם סופר מקצועיים:
https://www.avforums.com/review/samsung ... view.11288
בגלל זה חשוב לדעת מה איכות המסך/פאנל בארץ.
המחיר די אטריקטיבי גם.
https://www.avforums.com/review/samsung ... view.11288
בגלל זה חשוב לדעת מה איכות המסך/פאנל בארץ.
המחיר די אטריקטיבי גם.
אם הוא משתמש בפאנל VA אז זה די נכון. אני יושב מטר ממסך עם פאנל VA ותזוהה של 10 ס"מ שמאלה עושה הבדל בצבעים ובניגודיות. מרחוק יותר ההשפעה נמוכה יותר, כמובן.HTuser1 כתב:בביקורת ב AVFORMS רשום שזויות הצפיה שלו נמוכות, מה זה אומר? וכמה זה רציני?
האם באמת בישיבה בסלון חלק מהאנשים לא יראו טוב את המסך או ששוב זה רק בפרמטרים מסוימים למדקדקים.
תודה לכל העוזרים על התמיכה והעזרה...
@HTuser1
זו בעיה במידה זו או אחרת בכל המסכים שמשתמשים בפנל מסוג VA. במיוחד בשחור (מובחן יותר בחדר חשוך). אתה יכול לבדוק איך זה נראה בחנויות. רוב דגמי סמסונג משתמשים ב-VA.
ב-JU6400 נראה שהם משתמשים בשני סוגי פנלים בהתאם לגודל המסך. לפי הערה כאן, בגודל 48" ומטה הדגם משתמש בפנל VA, וב-55" בפנל IPS (זויות טובות יותר, שחורים גרועים).
זו בעיה במידה זו או אחרת בכל המסכים שמשתמשים בפנל מסוג VA. במיוחד בשחור (מובחן יותר בחדר חשוך). אתה יכול לבדוק איך זה נראה בחנויות. רוב דגמי סמסונג משתמשים ב-VA.
ב-JU6400 נראה שהם משתמשים בשני סוגי פנלים בהתאם לגודל המסך. לפי הערה כאן, בגודל 48" ומטה הדגם משתמש בפנל VA, וב-55" בפנל IPS (זויות טובות יותר, שחורים גרועים).
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

אני מניח שהטלוויזיה מחוברת למפצל HDMI שמחוברת לממיר יס אחד, נכון? אי אפשר באמת לשפוט מסך ככה.cupra כתב:יש אותו בביג בוקס נס ציונה (60"), נראה בסדר גמור בתצוגה, צבעים קצת צועקניים מידי, שחורים סבירים....
הייתי שמח לדעת אם יש חנות מתמחה שמציגה את המסך...
בביקורת של AVFORUMS הם בדקו את מסך ה-55 אינץ׳, שלפי התגובות כאן הוא עם פאנל IPS, ובכל זאת הביקורת מאד מחמיאה.