יש לי כיום 2 טוטאל, מקס ישן וחבילת ספורט HD והסופר פרימיום, הכל ב-390 ש"ח
בכמה אפשר להוריד את רוע הגזירה?
או שפשוט לעבור להוט ? איך האיכות שם היום? אני ביס כבר 15 שנים...
בתודה מראש
מה המחיר הכי טוב שאפשר להוציא ב-יס?
אני התנתקתי מיס בסוף חודש שעבר קניתי אנטנה וטלוויזיה חדשה בשביל עידן-(המינוס זה בכוונה) ו3 סטרימרים אבל בסוף בגלל האיכות הגרועה שהייתה לי עם עידן- החלטתי להתחבר לטריפל של הוט אחרי 4 שנים שלא הייתי אצלהם ופייר יש שינוי לטובה בתכנים, הרבה יותר סדרות מחו''ל שלא היו לפני, וגם התשתית של הפייברבוקס נראית מצליחה(למרות שיש איתו קצת באגים לפי מה שקראתי אבל אני לא נתקלתי בהם) בקיצור יצא לי הרבה יותר זול מיס ובזק וזה נראה משתלם כרגע.
תעבור להוט, הם אחלה, יש להם מחירים טובים.
ובכלל לשלם 400 שקל רק עבור טלויזיה - נראה לי מוגזם, אני משלם את אותו סכום בהוט אבל עולל אינטרנט של 100 מגה.
תנסה לעבור, יהיה שימור של YES כך שתוכל לשפר את ההצעה, ומקסימום תיהי כמה חודשים בהוט, ואז תחזור ל YES, בטוח תקבל מחיר טוב יותר וכמה חודשים חינמיים.
ובכלל לשלם 400 שקל רק עבור טלויזיה - נראה לי מוגזם, אני משלם את אותו סכום בהוט אבל עולל אינטרנט של 100 מגה.
תנסה לעבור, יהיה שימור של YES כך שתוכל לשפר את ההצעה, ומקסימום תיהי כמה חודשים בהוט, ואז תחזור ל YES, בטוח תקבל מחיר טוב יותר וכמה חודשים חינמיים.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אני משלם 280 רק טלויזיה אבל אין לי ספורט 1 ו 2 . ומה כול החירטוטים האלה סדרות מחו''ל . מי רואה סדרות מחו''ל . איך שאני בא הביתה רק מעביר תחנות כול הזמן ואללה לא נשאר יותר מ3 דקות על אותה תחנה . זה רק מתי שהילדים רואים האח הגדול או התוכנית אם השירים הזאת שהמסך יורד ועולה. אה אני בהוט