קטן, חמוד, פשוט אבל אפקטיבי מאוד.
כרגע דוחף אוזניות ביניים, פיליפס L1, ממתיני לX2. שומעה סרטים באיכות מעולה, סדרות ומוזיקה מכל הסגנונות בדגש על אלקטרונית. כלמור הכל מהכל. עד המגבר הזה השתמשתי ברסיבר ק"ב, סוני 1040 וחשבתי שהכל בסדר, עד שהמגבר הקטן הזה הגיע, רק אז הבנתי שהרסיבר פשוט לא נתן להם מספיק כוח (זרם או מתח, עוד לא הבנתי בדיוק).
פתאום, הבמה נפתחה, הבס הרבה אבל הרבה יותר טוב ומדוייק, הכל פנצ'י ובווליאום גבוה (שזה התחום האהוב עלי) הכל נשאר נקי ומפורט, אין את המריחה שהיתה עם הרסיבר. בעיקרון עכשיו האוזניות יכולות לספק יותר ווליאום ממה שאני רוצה, מה שלא היה ברסיבר. מוזר, חשבתי שרסיבר ביניים מחברה טובה יתן ביצועיים טובים יותר מזה.
זה רק החלק של הכוח, גם באיכות יש הבדל, הוא לא כזה שמים וארץ אבל אכן מורגש, בייחוד כשהמקור ממש טוב. יש לו רצפת רעש אפסית, מתחמם קלות, כפתורים טובים, הרכבה טובה, מגיע עם כבל USB עבה וגם מתאם חשמל פשוט של 12 וולט, כל מה שצריך כדי להתחיל לשמוע.
טוב, זאת ההתרשמות שלי מכמה ימים קצרים עם המגבר, אבל נכון לעכשיו אני מאוד מרוצה ויכול רק להמליץ לכל מי שמשתמש באוזניות סבירות להוסיף להם מגבר/DAC.
תודה לeyal1983 על העזרה וההסברים.
קישור למגבר
המחיר יצאה לי 210$ עד הבית. את המע"מ משום מה לא שילמתי, היתה לדואר פדיחה קטן...
זמן המשלו היה יותר מחודש וחצי, אבל זה בגלל שמסדרופ, הם אלה שבנו את המגבר (הרכבה בסין) והכל בתקופת החגים (וכמובן שלקח לו מעל שבועיים להגיע אלי מרגע שהגיע לארץ). אני מאמין שפעם הבא שהם מוציאים את המכירה הזאת המשלוח יהיה מהיר יותר.