שלום לכולם
אשמח לעזרה מהירה לגבי קניית מסך 4k עד 50 אינץ
ולגבי סכום עד 5,500 אלף
אין לי שום מושג בעניין ואשמח לעזרתכם ההמלצה היחידה שקיבלתי היא על
Samsung UA50JU6400
SAMSUNG UA50HU7000
אני חייב לקנות את המסך עד סוף השבוע כדי לא לפספס תלושים שקיימים ברשותי תודה לכול העוזרים
עזרה לקניית מסך טלויזיה 4k
ה-7000 טוב יותר בכמה פרמטרים, שרלבנטים גם למשחקי וידאו וגם לסרטים/סדרות. אם אתה מוכן לקנות מחו"ל, יש את ה-VIZIO M50-C1 שתעלה לך 4500 עד הבית, ותצטרך לקנות שנאי 300W ב-200 ש"ח. הויזיו עדיפה על שני הדגמים שציינת, ועל כל דגם שתמצא בארץ בתקציב הזה.
תודה על התשובה
אבל אני חייב לקנות מהארץ בגלל שיש לי תלושים בטרקלין חשמל
לא נראה לי שיש יותר מידי אפשריות בתקציב הזה אז בגלל זה אמרתי שאני אשאל כאן אנשים שמבינים יותר ממני
כרגע נראה לי ש [size= 12px; line-height: 18px; background-color: #efefef]SAMSUNG UA50HU700 היא הואפציה היחידה הטובה בתקציב הזה אבל אני אשמח לעזרתכם לדעת האם כדאי לקחת אותה או שיש משהו אחר תודה לכולם[/size]
אבל אני חייב לקנות מהארץ בגלל שיש לי תלושים בטרקלין חשמל
לא נראה לי שיש יותר מידי אפשריות בתקציב הזה אז בגלל זה אמרתי שאני אשאל כאן אנשים שמבינים יותר ממני
כרגע נראה לי ש [size= 12px; line-height: 18px; background-color: #efefef]SAMSUNG UA50HU700 היא הואפציה היחידה הטובה בתקציב הזה אבל אני אשמח לעזרתכם לדעת האם כדאי לקחת אותה או שיש משהו אחר תודה לכולם[/size]
אני לא מכיר משהו יותר טוב במחיר הזה ובגודל של 50 אינץ'. בכל מקרה לפי מה שקראתי יש לו פאנל IPS שזה אומר שהניגודיות לא הכי טובה, אבל מצד שני הצבעים נראים אותו הדבר גם בצפייה מהצד.
עריכה: הפאנל IPS זה בגרסת JU7000. אני לא יודע לגבי ה-HU7000 שנמכרת בארץ. קשה למצוא עליה מידה כי היא לא פופולרית בארה"ב כמו ה-7100, אבל ה-7100 מצויינת.
עריכה: הפאנל IPS זה בגרסת JU7000. אני לא יודע לגבי ה-HU7000 שנמכרת בארץ. קשה למצוא עליה מידה כי היא לא פופולרית בארה"ב כמו ה-7100, אבל ה-7100 מצויינת.