הגנת העתקה נכשלה (2)
-
itay1234454
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה התחיל לי לפני כמה שעות כל מיני ערוצים שאני מעביר אליהם עובדים ואחר איזה 2 שניות מופיעה ההודעה הזאת עם מסך שחור מתחתה וכתוביות עדיין יש אבל האודיו הפסיק לעבוד בכללי בממיר
מה בדיוק הבעיה שלי פה ואפשר לסדר את זה או שצריך לפנות ליס? ממיר yes max hd הבעיה היא רק בטלוויזיה אחת
מה בדיוק הבעיה שלי פה ואפשר לסדר את זה או שצריך לפנות ליס? ממיר yes max hd הבעיה היא רק בטלוויזיה אחת
-
itay1234454
-
- חבר שרק התחיל

·למה זה פתאום התחיל לא לעבוד? אתמול בערב זה עבד מצוין ופתאום כל הבלגן הזה התחילJEXY כתב:כבל HDMI שמחובר בין הממיר לטלויזיה או הטלויזיה עצמה אינה תומכת בתקן HDCP הנדרש.
תחליף כבל, אם לא יעזור תנסה בטלויזיה אחרת, אם לא עוזר תפנה ליס...
דרך אגב קראתי משהו על כבלי compenct או משהו שכזה שיכולים לסדר את זה מה זה?
ואני אנסה להחליף לכבל אחר נקווה שזה יעבוד
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
זה כבל Component ואכן יפתור לך את הבעיה מכוון שזה מיציאה אחרת בממיר.
לפני שתרוץ לקנות קח בחשבון שזה כבל עם 3 פינים מכל צד כך שאם תרצה להשחיל אותו בצינור תבדוק קודם שיש לך מקום.
לפני שתרוץ לקנות קח בחשבון שזה כבל עם 3 פינים מכל צד כך שאם תרצה להשחיל אותו בצינור תבדוק קודם שיש לך מקום.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כבל Component יפתור את הבעיה מבחינת ההגנה (כי אין בכלל הגנה על Component), מצד שני הוא לא יכול להעביר אות HD אמיתי אז הוא יגרום לירידה משמעותית באיכות של ערוצי HD.itay1234454 כתב:·למה זה פתאום התחיל לא לעבוד? אתמול בערב זה עבד מצוין ופתאום כל הבלגן הזה התחיל......
דרך אגב קראתי משהו על כבלי compenct או משהו שכזה שיכולים לסדר את זה מה זה?
ואני אנסה להחליף לכבל אחר נקווה שזה יעבוד...
איך זה קרה? יכולות להיות הרבה סיבות. כנראה הכי סביר זה עדכון שהממיר או הטלויזיה קיבלו.
-
itay1234454
-
- חבר שרק התחיל

·חיברתי את הכבלים אבל המסך בשחור לבן רק הכבלים הצהוב והלבן מחוברים וכשאני מחבר את האדום ירוק ואדום זזים לי על המסך יש סיכוי שלא שמתי את הכבלים נכון? בחרתי בc3 ופשוט שמתי אותם במה שעבדNegativeIQ כתב:כבל Component יפתור את הבעיה מבחינת ההגנה (כי אין בכלל הגנה על Component), מצד שני הוא לא יכול להעביר אות HD אמיתי אז הוא יגרום לירידה משמעותית באיכות של ערוצי HD.......
איך זה קרה? יכולות להיות הרבה סיבות. כנראה הכי סביר זה עדכון שהממיר או הטלויזיה קיבלו....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

חיבור Component הוא של שלושה כבלים לתמונה ועוד שניים לקול (סה"כ שלושה כבלים).itay1234454 כתב:·חיברתי את הכבלים אבל המסך בשחור לבן רק הכבלים הצהוב והלבן מחוברים וכשאני מחבר את האדום ירוק ואדום זזים לי על המסך יש סיכוי שלא שמתי את הכבלים נכון? בחרתי בc3 ופשוט שמתי אותם במה שעבד.........
חיבור של הירוק בלבד ייתן לך תמונה בשחור-לבן, חיבור של האדום והכחול ייתנו את הצבע.
צהוב אמור להיות לחיבור Composite ישן, אל תשתמש בו.
נ.ב.
אם מדובר בממיר של יס / הוט לא יפליא אותי אם הם ביטלו בכוונה את היציאה של ה-Component.
-
itay1234454
-
- חבר שרק התחיל

·יש לי בצבעים אדום לבן וצהוב איך אני מחבר את זה...?NegativeIQ כתב:חיבור Component הוא של שלושה כבלים לתמונה ועוד שניים לקול (סה"כ שלושה כבלים).......
חיבור של הירוק בלבד ייתן לך תמונה בשחור-לבן, חיבור של האדום והכחול ייתנו את הצבע.
צהוב אמור להיות לחיבור Composite ישן, אל תשתמש בו.
נ.ב.
אם מדובר בממיר של יס / הוט לא יפליא אותי אם הם ביטלו בכוונה את היציאה של ה-Component....
יש לי חמיישה שקעים בטלוויזה
שניים L R של אודיו לבן אדום
PrCr אדום
PbCb כחול
Y צהוב
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
Y זה ירוק לא צהוב.
תחבר את הכבל לממיר ביציאת ה-Component לכניסת ה-Component שבטלוויזיה שזה:
PrCr אדום
PbCb כחול
Y ירוק
תחבר את הכבל לממיר ביציאת ה-Component לכניסת ה-Component שבטלוויזיה שזה:
PrCr אדום
PbCb כחול
Y ירוק
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לצורך בדיקה אתה לא צריך את האודיו (אדום-לבן). תחבר את הבננות לאותו צבע בטלויזיה ובממיר ותראה אם יש לך תמונה בקומפוננט.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אם יש לך רק אדום לבן וצהוב אז אין לך יציאת Component בממיר. צהוב הוא וידאו אנלוגי רגיל (Composite). אתה יכול להשתמש בו אבל זאת איכות SD ולא יותר.itay1234454 כתב:·יש לי בצבעים אדום לבן וצהוב איך אני מחבר את זה...?......
יש לי חמיישה שקעים בטלוויזה
שניים L R של אודיו לבן אדום
PrCr אדום
PbCb כחול
Y צהוב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
http://www.hometheater.co.il/vp1984172#1984172 כאן יש תמונה של הממיר. יש לו COMPONENT.
פשוט צריך להשתמש ביציאות התחתונות. צבע הכבלים לא משחק תפקיד, רק צריך לחבר כל כבל לאותו צבע גם ב TV וגם בממיר.
יציאות אדום-לבן זה אודיו, ולצורך בדיקה, אתה לא צריך אותם כמו שכבר כתבתי קודם.
פשוט צריך להשתמש ביציאות התחתונות. צבע הכבלים לא משחק תפקיד, רק צריך לחבר כל כבל לאותו צבע גם ב TV וגם בממיר.
יציאות אדום-לבן זה אודיו, ולצורך בדיקה, אתה לא צריך אותם כמו שכבר כתבתי קודם.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
סתם שאלה, זה קורה רק בערוצי SD? או ערוצי SD אינטרקטיבים? אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל לי יש ממיר Quattro חדש שקיבלתי,
ברגע שהגרסת שידור HD מוגדרת למצב Auto, אז בחלק מערוצי SD, יש בדיוק את הבעיה הזאת, כיבוי והדלקה של הטלווזיה מסדר את הבעיה, אך לא לזמן ארוך, ברגע שאני מעביר מ SD ל HD או הפוך, זה קורה. אם אני מגדיר את הממיר ל HD 720 או 1080, הכל פיקס...אבל האיכות יורדת מעוד, שגם כך היא לא משהו ביחס למה שהיה לי ב Total. תנסה את מה שרשמתי, עולי באמת לך תעזור החלפת כבל, אבל הסיבה בגללה זה התחיל כננרה באמת עדכון גרסה שהממיר עצמו קיבל, ומשהוא נדפק במנגנון הHDCP (הגנת העתקה), בממיר.
ברגע שהגרסת שידור HD מוגדרת למצב Auto, אז בחלק מערוצי SD, יש בדיוק את הבעיה הזאת, כיבוי והדלקה של הטלווזיה מסדר את הבעיה, אך לא לזמן ארוך, ברגע שאני מעביר מ SD ל HD או הפוך, זה קורה. אם אני מגדיר את הממיר ל HD 720 או 1080, הכל פיקס...אבל האיכות יורדת מעוד, שגם כך היא לא משהו ביחס למה שהיה לי ב Total. תנסה את מה שרשמתי, עולי באמת לך תעזור החלפת כבל, אבל הסיבה בגללה זה התחיל כננרה באמת עדכון גרסה שהממיר עצמו קיבל, ומשהוא נדפק במנגנון הHDCP (הגנת העתקה), בממיר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "